Bartosz85 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Jest jakis preparat ktrory troche przyciemni/pofarbuje na czarno wyblakla tapicerke na drzwiach?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTOSPA Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Myślę, że możesz spróbować preparatu renovo do farbowania dachów brezentowych. Porozmawiaj z użytkownikiem od kosmetyków Gliptone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muti Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Czy trzeba dawać cleaner pod wosk,jeżeli chcę go nałożyć np po 2-3tyg po wczesniejszym nakładaniu??Np robię pełną korekte wszystko nakladam ze sztuką i po 2-3tyg chcę nałożyć nowy,to czy coś robić przed nałożeniem,oczywiście pomijajac dokładne mycie?? Mat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 4 Grudnia 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Jeśli to będzie ten sam wosk co za pierwszym razem i tylko dokłądasz kolejną warstwe - nie trzeba. Jak inny - trzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muti Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Czyli jakby chciał położyc inny wosk,to przejechać auto np DJ Lime prime,albo SRP albo Black holem,tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 4 Grudnia 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lakikwap Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 jak myślicie, po myciu auta aktywną pianą na bezdotykowej myjni lepiej jak go wytre do sucha czy zostawie mokry? jak myślicie po takim myciu mogą zostać jakieś piachy i tym podobne syfki przez które mógłbym porysować lakier na aucie? Wiem że moge zmyć tym wosk z auta ale chyba jednak jak autko czyste jest z "uszkodzonym" woskiem, niż brudne z woskiem pod spodem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muti Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 jak myślicie, po myciu auta aktywną pianą na bezdotykowej myjni lepiej jak go wytre do sucha czy zostawie mokry? jak myślicie po takim myciu mogą zostać jakieś piachy i tym podobne syfki przez które mógłbym porysować lakier na aucie?Wiem że moge zmyć tym wosk z auta ale chyba jednak jak autko czyste jest z "uszkodzonym" woskiem, niż brudne z woskiem pod spodem. Raz zrobiłem taki błąd i wytarłem i pojawiło się pełno nowych rys,także nie polecam,a lepiej już przejechać się za miastem szybciej,żeby osuszyc..Tylko wytrzyj dobrze uszczelki i okolica zamków i zawiasów. Mat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lakikwap Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Muti, dzięki! nie jest ich umnie na aucie mało.. no ale więcej mi napewno nie potrzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 No właśnie to co kolega wyżej pytał też mam na Aucie FK i już chyba się powoli kończy a nałożony 23 października od tego czasu auto codziennie jeżdżone po 50km w mieście i parkowane pod chmurką. Teraz pytanie czy właśnie lepiej go teraz co 10-14 dni myć na bezdotykowej pianą i potem płukać żeby śnieg czy sół nie zostawała na aucie czy zostawić tak jak jest i nie zmywać wosku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 SZyBA, Po czym poznajesz, ze się kończy ? Coś krótko.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 5 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Znaczy no ja właśnie dałem foto i żeby koledzy specjaliście ocenili czy jest czy nie. No kropelkowanie i powierzchnia jakas już nie taka idealny chyba jak po woskowaniu wiadomo że trochę czasu minęło ale to dopiero ponad 1 mc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 6 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Wątek zamknięty, jego nowa odsłona dostępna tu: http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=3963 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi