Bartosz85 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2010 Jest jakis preparat ktrory troche przyciemni/pofarbuje na czarno wyblakla tapicerke na drzwiach??
MOTOSPA Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2010 Myślę, że możesz spróbować preparatu renovo do farbowania dachów brezentowych. Porozmawiaj z użytkownikiem od kosmetyków Gliptone.
Muti Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2010 Czy trzeba dawać cleaner pod wosk,jeżeli chcę go nałożyć np po 2-3tyg po wczesniejszym nakładaniu??Np robię pełną korekte wszystko nakladam ze sztuką i po 2-3tyg chcę nałożyć nowy,to czy coś robić przed nałożeniem,oczywiście pomijajac dokładne mycie?? Mat
Administrator Evo Opublikowano 4 Grudnia 2010 Administrator Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2010 Jeśli to będzie ten sam wosk co za pierwszym razem i tylko dokłądasz kolejną warstwe - nie trzeba. Jak inny - trzeba.
Muti Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2010 Czyli jakby chciał położyc inny wosk,to przejechać auto np DJ Lime prime,albo SRP albo Black holem,tak?
lakikwap Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2010 jak myślicie, po myciu auta aktywną pianą na bezdotykowej myjni lepiej jak go wytre do sucha czy zostawie mokry? jak myślicie po takim myciu mogą zostać jakieś piachy i tym podobne syfki przez które mógłbym porysować lakier na aucie? Wiem że moge zmyć tym wosk z auta ale chyba jednak jak autko czyste jest z "uszkodzonym" woskiem, niż brudne z woskiem pod spodem.
Muti Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2010 jak myślicie, po myciu auta aktywną pianą na bezdotykowej myjni lepiej jak go wytre do sucha czy zostawie mokry? jak myślicie po takim myciu mogą zostać jakieś piachy i tym podobne syfki przez które mógłbym porysować lakier na aucie?Wiem że moge zmyć tym wosk z auta ale chyba jednak jak autko czyste jest z "uszkodzonym" woskiem, niż brudne z woskiem pod spodem. Raz zrobiłem taki błąd i wytarłem i pojawiło się pełno nowych rys,także nie polecam,a lepiej już przejechać się za miastem szybciej,żeby osuszyc..Tylko wytrzyj dobrze uszczelki i okolica zamków i zawiasów. Mat
lakikwap Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2010 Muti, dzięki! nie jest ich umnie na aucie mało.. no ale więcej mi napewno nie potrzeba
SZyBA Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2010 No właśnie to co kolega wyżej pytał też mam na Aucie FK i już chyba się powoli kończy a nałożony 23 października od tego czasu auto codziennie jeżdżone po 50km w mieście i parkowane pod chmurką. Teraz pytanie czy właśnie lepiej go teraz co 10-14 dni myć na bezdotykowej pianą i potem płukać żeby śnieg czy sół nie zostawała na aucie czy zostawić tak jak jest i nie zmywać wosku?
Gość Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2010 SZyBA, Po czym poznajesz, ze się kończy ? Coś krótko..
SZyBA Opublikowano 5 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2010 Znaczy no ja właśnie dałem foto i żeby koledzy specjaliście ocenili czy jest czy nie. No kropelkowanie i powierzchnia jakas już nie taka idealny chyba jak po woskowaniu wiadomo że trochę czasu minęło ale to dopiero ponad 1 mc.
kuflik Opublikowano 6 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2010 Wątek zamknięty, jego nowa odsłona dostępna tu: http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=3963
Rekomendowane odpowiedzi