Prox Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2017 Jak masz tak blisko to nie opłaca się odpalać auta, niezdrowo dla silnika Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka
stawek Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2017 Jak masz tak blisko to nie opłaca się odpalać auta, niezdrowo dla silnika Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Dokładnie, ale zawsze zajeżdżałem na myjkę jak już wracałem z jakiejś trasy
druhh Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2017 Polecam myjnię na Prądnickiej, na stacji paliw, chyba R8? Nigdy nie miałem problemów jak wpadałem z wiadrami, tylko zawsze grzecznie pytałem czy można umyć i nigdy nie robili problemów. Również jeżdżę na ta myjnie ze swoimi specyfikami oraz wiadrem i nie robią problemów, zazwyczaj jade wieczorem gdy mniejszy ruch.
jarekrk Opublikowano 19 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2018 Witam, pozwolę sobie trochę odkopać temat. Czy jest jakieś miejsce gdzie można za opłatą mniejszą/większą spokojnie umyć auto? Jakiś warsztat na godziny, zaprzyjaźniona myjka? Już nie mówię, że na wiosnę człowiek będzie szukał lokalu na dłużej aby one step ogarnąć 2
397 Opublikowano 21 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2018 Pogadam z znajomym który ma myjnie. Może byłby zainteresowany taka dodatkowa „usługą” Sam korzystam z takiej usługi u niego ale to bardziej z racji koleżeńskich układów.
The_Sebastian Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Cześć, odkopuje trochę temat - ma ktoś jakieś namiary/możliwości na "podnajęcie" stanowiska czy czegokolwiek do całodziennego bezstresowego samodzielnego umycia autka?
Ontek Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Myślicie, że taki biznes jaki opisuje jarekrk cieszyłby się popularnością?
Fitte Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Myjnia w Batowicach Innwash okolo 10-15min od centrum Krakowa, bardzo fajne miejsce. 15 stanowisk do mycia z czego 7 z aktywna piana (neutral) na zewnatrz i reszta pod dachem ale ze szczota. Pisalem na FB o reczne umycie auta i dostałem zielone swiatelko jesli nie bedzie ruchu i nie bedzie to nikomu przeszkadzało. Dodatkowo przy kazdym stanowisku z odkurzaczem jest nieplatny pistolet z powietrzem takze mozna sobie wydmuchac szczelinki lub tez pomoc przy odkurzaniu wewnatrz samochodu.Kiedyś można by zrobic tam spota, ktos chętny?Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka
mko13 Opublikowano 3 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2019 W dniu 26.04.2019 o 21:42, Fitte napisał: Kiedyś można by zrobic tam spota, ktos chętny? Tak
Soli Opublikowano 10 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2019 Podbiję temat raz jeszcze, jakieś sprawdzone myjnie gdzie można poświęcić chociaż pół h samochodowi, umyć z wiadra i nikt nie będzie człowieka gonił ? Na Orlenach przeganiają przeważnie, wszędzie zakazy mycia ręcznego, nie pomaga tłumaczenie że biodegradowalna w 100% chemia i nie ma kolejki. Najlepiej okolice Borek/Ruczaj
powerf Opublikowano 18 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2019 W dniu 16.03.2017 o 17:32, druhh napisał: Również jeżdżę na ta myjnie ze swoimi specyfikami oraz wiadrem i nie robią problemów, zazwyczaj jade wieczorem gdy mniejszy ruch. Również polecam tą myjnię przy Prądnickiej. Alternatywnie, często korzystam też z myjni przy Kauflandzie na Bratysławskiej - kilka razy nawet zdarzyło się że z pianownicą i 2 wiadrami do mycia ręcznego mnie pracownicy myjni widzieli i nic nie mówili, więc problemów raczej nie robią. Ale najlepiej korzystać w porach mniej uczęszczanych - ja np myję albo w piątek koło 22 albo w sobotę / niedzielę przed 7:00. W dniu 10.06.2019 o 09:58, Soli napisał: Podbiję temat raz jeszcze, jakieś sprawdzone myjnie gdzie można poświęcić chociaż pół h samochodowi, umyć z wiadra i nikt nie będzie człowieka gonił ? Na Orlenach przeganiają przeważnie, wszędzie zakazy mycia ręcznego, nie pomaga tłumaczenie że biodegradowalna w 100% chemia i nie ma kolejki. Najlepiej okolice Borek/Ruczaj Myjnia przy stacji R8 Prądnicka lub koło Kauflandu na Bratysławskiej - z doświadczenia wiem że problemów nie robią - korzystałem dziesiątki razy, włącznie z myciem na 2 wiadra. Ze 2 razy korzystałem też z myjni za placem Imbramowskim przy ul. Grażyny - też nie było problemów
397 Opublikowano 18 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2019 Kauflanda mnie nigdy nie przegonili ale od teraz nr jeden dla mnie to ta żółta myjnia na batowicach. Jestem tam co drugi dzień mniej więcej w godzinach wieczornych zawsze wolne stanowiska nigdy nie stałem tam w kolejce a już nie wspomnę o tym ile razy wracałem z pod domu bo zapomniałem karty z maszyny wyciągnąć jak niewieście jak trafić wpiszcie sobie w google Maps Auto myjnia InnWash do tego w środku można zakupić chemię od Pro Elitte
powerf Opublikowano 19 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2019 12 godzin temu, 397 napisał: Kauflanda mnie nigdy nie przegonili ale od teraz nr jeden dla mnie to ta żółta myjnia na batowicach. Jestem tam co drugi dzień mniej więcej w godzinach wieczornych zawsze wolne stanowiska nigdy nie stałem tam w kolejce a już nie wspomnę o tym ile razy wracałem z pod domu bo zapomniałem karty z maszyny wyciągnąć jak niewieście jak trafić wpiszcie sobie w google Maps Auto myjnia InnWash do tego w środku można zakupić chemię od Pro Elitte To jakiś hangar? Stasznie dużo miejsca tam jest. A jak z płatnościami? To są standardowe automaty bezdotykowe czy jak? Można ręcznie myć na 2 wiadra? Nie przeganiają? :)
397 Opublikowano 19 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2019 Tak z zewnątrz jest chyba 10 stanowisk 2 ostatnie są napewno z piana i obsługa karty która można zakupić u gościa j nie martwić się o drobne. Co drugi dzień przyjeżdżam z wiaderkiem i pucuje furke i jeszcze nikt mi nie zwrócił uwagi. Obsługa czepia się tylko tego jak ktoś kompresorem chce oszuszyc całe auto z tafla wody. 1
adeks9 Opublikowano 25 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2019 Jeśli nie będzie nic innego to pewnie skorzystam z podanych propozycji, ale może ktoś z Was zna coś na południu Krakowa, bo o to też pytał chyba @Soli ? Ciężko z Czerwonych Maków jechać do Batowic na umycie auta ;)
albert383 Opublikowano 11 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2019 Też poszukuję miejsca na południu Krakowa, może ktoś zna jakieś miejsce gdzie można wynająć stanowisko z karcherem na godziny, najlepiej zadaszone? Na Orlenie przy stokrotce (ul. Komuny paryskiej) jeszcze nigdy nie zdażyło mi się żeby mnie wygonili za mycie na dwa wiadra, ale jeśli jest kilka samochodów w kolejce to raczej słabo blokować stanowisko.
aswiech2003 Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Gdybys czegoś szukał nadal, mam studio na północy.
397 Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2019 @aswiech2003 podasz lokalizacje ? Każdy będzie wiedział czy ma blisko i czy mu się opłaca podjechać 2
jarekrk Opublikowano 22 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2019 Odkopuje ponownie czy znalazł ktoś myjkę gdzie można spokojnie na południu Krakowa z wiaderkami podjechać? Nawet ta 21-22 w tygodniu nie jest straszna albert383 czy ten orlen jest bardzo uczęszczany?
397 Opublikowano 22 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2019 @jarekrk innwash myjnia- Karola Wojtyły 4 Batowice kaufland -bochaterow września Autodbalnia -okulickiego bp - bora komorowskiego Korzystam głównie z tych 4. nigdy nie miałem problemów,a myje auto co drugi dzień. Moja ulubiona to innwash bo mają stanowiska z pianownicą i kompresory do wydmuchiwaniu wody z zakamarków i chyba z 16 stanowisk. edit. Umknęła mi gdzieś ta linijka z południem Krakowa sorry za ot.
Bapko Opublikowano 22 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2019 Odkopuje ponownie czy znalazł ktoś myjkę gdzie można spokojnie na południu Krakowa z wiaderkami podjechać? Nawet ta 21-22 w tygodniu nie jest straszna albert383 czy ten orlen jest bardzo uczęszczany?Kolego ubiegłes mnie:D tez miałem właśnie pytać o jakaś miejscówkę na południu a konkretniej okolice Ruczaju ? Ktoś coś?
presik Opublikowano 23 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2019 Mieszkam obok myjni w Batowicach na Karola Wojtyły, z reguły jest tam pusto, dodatkowo zawsze można wyjechać na "dziki" parking obok, aby dokończyć swojego dzieła, to z codziennych obserwacji tego miejsca, niestety albo i stety nie korzystałem bo nie muszę
Bapko Opublikowano 23 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2019 Mieszkam obok myjni w Batowicach na Karola Wojtyły, z reguły jest tam pusto, dodatkowo zawsze można wyjechać na "dziki" parking obok, aby dokończyć swojego dzieła, to z codziennych obserwacji tego miejsca, niestety albo i stety nie korzystałem bo nie muszę Niestety ale to drugi koniec Krakowa:( coś bliżej Ruczaju?
jarekrk Opublikowano 23 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2019 No dobra kolejne posty z Innwashem, wiec mnie przekonaliscie:) podjade jutro wieczorem. Btw. Nie ma to jak jechac 15km zeby spokojnie auto umyc:)
Rekomendowane odpowiedzi