sinrock Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2011 Ja używam jednej miarki MC990 na 1l wody, do tego białej/szarej mikrofibry bo na nich najlepiej widać brud W przypadku gdy w aucie było palone dolewam Teenziego Green Tea i proces powtarzam. Aktualnie szukam czegoś mocnego do silnie zabrudzonego wnętrza aut i coś delikatniejszego do dywanów i tapicerki meblowej, może macie coś sprawdzonego? LUKAS103 miałem kiedyś podobne auto u siebie, tylko u mnie połowy tapicerki na podłodze już nie było...
rogo Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2011 ja ostatnio do czyszczenia podsufitek używałem środka ProElite Nano Textil - aplikacja na gąbce lub na fibrze - jak dla mnie ma fajny zapach i skutecznie działa
piotr-gdansk Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2012 a ja robię Brudpur VC 242 voigt , za pomocą MF
przemek882 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2012 mam do was pytanie: jak pochlapie tylną kanapę wodą to zostają mi plamy czym mogę to usunąć?(nie mam odkurzacza piorącego)
Marco Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2012 jak pochlapie tylną kanapę wodą to zostają mi plamyznakiem tego ze jest brudna i nadaje się do prania. nie mam odkurzacza piorącegoNo to trzeba dać komuś zarobić.
przemek882 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2012 znakiem tego ze jest brudna i nadaje się do prania. najlepsze jest to że jakieś 3 miesiące temu miałem ją praną
Sprinter Opublikowano 12 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2012 ALbo ozstała niedokladnie wyprana albo się tak szybko brudzi Odkup od kogoś RM760 i fibrą przepierz kanapę i powinny plamy zejść, to tak na szybko, albo przeprać odkurzaczem
kanar Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2012 Albo prana czymś w płynie i słabo wypłukana, teraz mocno wciąga kurz i każdy kontakt z wodą powoduje powstawanie takich właśnie plam. Coś więcej na temat tego jak była prana?
kris244 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2012 Ja używam jednej miarki MC990 na 1l wody, do tego białej/szarej mikrofibry bo na nich najlepiej widać brud W przypadku gdy w aucie było palone dolewam Teenziego Green Tea i proces powtarzam. Aktualnie szukam czegoś mocnego do silnie zabrudzonego wnętrza aut i coś delikatniejszego do dywanów i tapicerki meblowej, może macie coś sprawdzonego? Testowałeś to co Ci dałem??? Nie sprawdził się??? Właściwie to sprawdzaliście płyn do felg i do tapicerki bo jakoś temat ucichł.
przemek882 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2012 Coś więcej na temat tego jak była prana? prane było jakimiś środkami ale teraz to już nie pamiętam jakimi no i odkurzaczem.
ariello01 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2012 przemek882, ja obstawiam że za slabo wypłukana była tak jak zreszta napisał to kanar, który w tym temcie jest dość mocno obcykany
adii Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2012 od jakiegoś czasu lecę na prochemie i uważam że to świetna chemia zużyłem już po połowie z dużych kilku kilogramowych wiader i nie zamierzam zmienić
embargo Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 Jaki zestaw chemii polecacie do George'a dla początkującego pracza ? Przewertowałem wszystkie tematy na forum odnośnie prania i już sam nie wiem czy pr101 +ex850 i tutaj cena za 1kg wychodzi po 80-90zł czy odnaleźć jakieś substytuty w stylu Prochem Power Burst (1kg 70zł) +Prochem Pure Clean , czy rm760 a może Nielsen Chemicals Nap Low Foam czy VP HDCC lub Tezni EX? Zastanawiałem się też nad szczotką i znalazłem coś takiego http://hemmat.pl/Szczotka_tekstylna_z_d ... ka-48.html czy może są jeszcze jakieś opcje spełniające swoje zadanie równie dobrze ?
adii Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 Używam prochem s777 i s789 i nie zamierzam zmienić ! szczotki nie musisz zamawiać, w tesco kupisz drewnianą (do butów) albo plastikowe z wygodnym uchwytem, a jaka twardośc to zależy jaki materiał. Są tak tanie że za cene tej co pokazałeś kupisz ze 4 o różnej twardości włosia i sam przetestujesz.
dw4463757 Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 Polecam szczotkę z Tesco do ubrań, zielone włosie, chyba że chcesz twardsze, to również znajdziesz. Ceny ok. 5zł
rogo Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2012 embargo - bierz Tersusa, albo Prochem, to bardzo dobre środki bardzo wydajne
krzysiek555 Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2012 Polecam szczotkę z Tesco do ubrań, zielone włosie, chyba że chcesz twardsze, to również znajdziesz.Ceny ok. 5zł pokaz jak wyglada?jak Ci sie sprawuje?
dw4463757 Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2012 Wygląda mniej więcej tak: Sprawuje się dobrze. Nadaje się nawet do odświeżania welurowych dywaników na sucho - wystarczy przetrzeć parę razy.
embargo Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2012 Sczotki kupione, chemia zamówiona (prochem) a George też w drodze. Dzięki za pomoc.
maya Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2012 Wygląda mniej więcej tak: Obrazek Sprawuje się dobrze. Nadaje się nawet do odświeżania welurowych dywaników na sucho - wystarczy przetrzeć parę razy. hmm ona jest delikatna, do prania tapicerki potrzeba troche mocniejszej
embargo Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2012 Prochem s789, Prochem S777 ze względu na opakowania kilogramowe tak na próbę.
rogo Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2012 jak na probę to sporo będziesz miał prania z kilogramowych opakowań
embargo Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2012 Mniejszych nie ma, widziałem wydajność na poziomie 500/2000m2
dw4463757 Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2012 maya, bałem się wziąć twardszą, żeby nie poniszczyć materiału
Rekomendowane odpowiedzi