2car Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 RED, VAXH - dziękuję za zainteresowanie. RED - jest to dobry pomysł, nad którym aktualnie pracuję. Jakie środki i powłoki będziemy testować, czy raczej poznawać jeszcze nie wiem, ale z pewnością trochę tego przygotujemy, więc będzie w czym wybierać Każdy pomysł jaki Wam się nasunie, może pomysł na jakiś konkurs (z nagrodami) czy inną formę rozrywki mile widziany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Master Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Może prezentacja nowych produktów, małe szkolenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letis Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Konkurs od zera do detailera A tak na poważnie to z chęcią bym popatrzył na taką robotę live a nie tylko filmiki z sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2car Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Yoda Master - jak najbardziej. W tym temacie podjęliśmy już wstępne rozmowy. Letis - konkurs od zera do detailera tyczy się nas wszystkich, zarówno Ciebie jak i mnie. Każdy z nas kiedyś zaczynał. Pokazy jak najbardziej będą. Każdy z odwiedzających będzie miał okazję liznąć kilku tematów, potrzymać różne polerki etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
detailercar Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Na takim zlocie można by zaprezentować typowe błędy przy zaczynaniu zabawy z detalingiem.Ewentualnie zaprosić dystrybutorów na chęć wzięcia udziału w takiej imprezie żeby mogli zaprezentować swoje produkty,jak i również udzielać informacji itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodek Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Ja też zgłaszam chęć wzięcia udziału w takim spotkaniu. Będę myślał nad propozycjami dla organizatorów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2car Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 detailercar - cenna uwaga. Wysłałem już informację do kilku firm z którymi współpracujemy. Wstępnie zadeklarował się na przykład: Soft99 i Flexipads. W dniu wczorajszym odwiedził nas przedstawiciel Tenzi, który bardzo ucieszył się na wieść o takiej akcji i jak najbardziej wyraził chęć wzięcia aktywnego udziału w imprezie. Nie ukrywam, że liczę jeszcze na wsparcie kilku firm od których jeszcze nie otrzymałem odpowiedzi. detailercar, miodek - cieszę się, że jesteście zainteresowani. Wasze wsparcie w postaci chęci i pomysłów są na wagę złota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Master Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Super,ze zapowiedział się Soft99.Właśnie zastanawiam się nad ich powłoką do srebrnych lakierów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STEFANO Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Jako stały klient chętnie przybędę aby podrążyć bezbarwnik i namleczkować.... Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
detailercar Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Wpadło mi dzisiaj do głowy jakby np. ktoś zaprezentował również naprawy typu smart jakie są wykonywane.Ciekawe by było również taka opcja gdyby znalazła się jakaś firma autodetalingowa z poza polski i zaprezentowała swoje umiejętności. Co pozwoliłoby na wymiane doświadczeń.To są tylko moje przemyślenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2car Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Yoda Master - tak, Soft99 dostarczy nam wsparcie:) Powłoki są godne polecenia. Mamy je na stanie. STEFANO - zapraszamy detailercar - ze smartami możemy pomyśleć. U nas robimy tylko naprawy dziur po fajkach w tapicerkach materiałowych i oczywiście regenerację i lakierowanie tapicerek skórzanych. Proces dość czasochłonny, ale pomyślę nad tym jak ten temat ugryźć. Myślę, że udałoby się nam ściągnąć jednego z moich kolegów, który jest ekspertem od PDR (wyciąganie wgniotów). To nic pewnego, ale pogadam z nim. Co do firm detailingowych z poza polski. Hmm... chyba ciężki temat, ale przecież wszystko da się załatwić. Pomyślę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
detailercar Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Jakby była potrzebna pomoc przy organizowaniu to z miłą chęcią mogę pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2car Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Jakby była potrzebna pomoc przy organizowaniu to z miłą chęcią mogę pomóc Oooo, dobrze wiedzieć. Dziękuję za informację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Master Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Łukasz fajnie byłoby, moim zdaniem, pokazać i powiedzieć kilka słów o myciu komory silnika. Jak zabezpieczyć, czyścić i płukać silnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2car Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Yoda Master - dobry pomysł. Da się robić. Zanotuję. Tak dalej:) 1 lut 2015, o 21:16 Yoda Master - dobry pomysł. Da się robić. Zanotuję. Tak dalej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bacanski Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Pewnie nie zalapie sie na takie spotkanie bo jestem w PL tylko na chwile od 21.03 do 08.04 ale mimo to zycze powodzenia i udanej imprezy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2car Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Bacanski - na chwilę obecną trudno mi jeszcze określić dokładniejszy termin. Przede wszystkim uzależnieni jesteśmy od pogody. Jeżeli marzec okaże się być już wyjątkowo ciepłym miesiącem, to być może imprezę zorganizujemy w pierwszej połowie kwietnia. Obawiam się jednak, że będzie to nieco później. Fajnie by było aby temperatura była już stabilna minimum w okolicy 15 st. wzwyż. Przy niższych temperaturach ciężko będzie zrobić coś sensownego, jakieś testy i pokazy przy aucie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2car Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Z dobrych informacji:) Mamy potwierdzenie od: Gyeon, Shiny Garage, Soft99, Flexipads oraz Tenzi. Każda z firm postara się przedstawić z jak najlepszej strony:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
detailercar Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 To widzę że zapowiada się ciekawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2car Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 detailercar - a liczę, że to jeszcze nie koniec:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek WRO Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Łukasz fajnie, że takie są plany. Może przy okazji jakieś dobre rabaty na kosmetyki lub testerki aby zachęcić ludzi do spróbowania różnego stuffu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Master Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Łukasz taka wiadomość z rana jest lepsza niż kawa Popieram to co napisał Tomek, rabaty zawsze mile widziane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2car Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Damy radę Ewentualne rabaty będą tylko dla osób, które osobiście nas odwiedzą. Rabaty rabatami, ale teraz myślę nad jakimiś konkursami dla Was. Pula nagród z ewentualnych konkursów z dnia na dzień się powiększa, ale ni w ząb nie wiem co konkretnego wymyślić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
detailercar Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Hmm ciężko będzie coś wymyślić odnośnie konkursów,postaram się coś wykombinować i napisze propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lobuz Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Rozpoznawanie wosków / kosmetyków po zapachach może taki konkurs ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi