cash Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 paid_in_full, jakim? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shaddy Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Panie i Panowie macie kogoś kto we Wrocławiu wyprałby mi tapicerkę? Opel Vectra C Caravan. Tragedii nie ma, zależy mi by nie przemoczyć i po prostu po 7 latach odświeżyć materiały. Z gory dzięki za podpowiedzi, Filip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyymek Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Ogarniemy w tym sezonie jakiegoś spota jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Przydałoby się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aivars Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Panowie taka sprawa: poszukuje dwoch osob do zakupu plynu do szyb Megsa Glass Cleaner Concentrate w galonowym opakowaniu. Ktos bylby chetny? Bo calego galona nie zuzyja moje prawnuki, a przy trzech osobach to juz wychodzi korzystnie cenowo i ilosciowo rowniez Kupilbym plyn w CarDetailer na Sleznej takze wysylka i czekanie odpada. Jacys chetni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsiemKilo Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Ne magsa chętny Co do spota też bardzo chętnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aivars Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Ne magsa chętny Co do spota też bardzo chętnie No to spoko Jak nikt sie wiecej nie znajdzie to bylbys chetny zeby wziac galon na 2 osoby? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinio Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Też chętny na megsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek-drummer Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 i ja byłbym chętny, kończy mi się SG Glass Cleaner Jak się zdecydujecie to czekam na wiadomość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aivars Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Dobrze, ze jest nas wiecej Bierzemy galon na 4 osoby, czyli ~0,95l na osobe. Mysle, ze bedzie ok Czyli po 28,5zl na osobe. Pewnie bedzie ciezko sie zgrac, zeby wszyscy jednoczesnie byli na miejscu, ale pasowalby wam poniedzialek poznym popoludniem/pod wieczor? Podjade w poniedzialek rano po glass cleanera i pozniej moglibysmy sie ustawic w rejonach klecina/oporow/bielany wroclawskie. Jak wam pasuje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinio Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Ze Stabłowic najbliżej mam do Oporów. A wysyłka wchodzi w grę ???. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aivars Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Ze Stabłowic najbliżej mam do Oporów. A wysyłka wchodzi w grę ???. Mam wysyłać ten plyn z Wroclawia do Wroclawia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinio Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Ze Stabłowic najbliżej mam do Oporów. A wysyłka wchodzi w grę ???. Mam wysyłać ten plyn z Wroclawia do Wroclawia ? Miejsce docelowe to Środa Śl. bo to nie dla Mnie. Jak to problem to przyjadę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek-drummer Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Ja mieszkam na maślicach ale mogę podjechać w umówione miejsce może gdzieś w okolicach Wiejskiej byśmy się spotkali, jak by co to odezwę się dopiero w niedzielę wieczorem bo na weekend wyjeżdżam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aivars Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Ze Stabłowic najbliżej mam do Oporów. A wysyłka wchodzi w grę ???. Mam wysyłać ten plyn z Wroclawia do Wroclawia ? Miejsce docelowe to Środa Śl. bo to nie dla Mnie. Jak to problem to przyjadę. Trzeba bylo tak od razu nie ma problemu, napisz mi na pw dane do wysylki, ja Ci podam nr konta i jak dobrze pojdzie to wysle w poniedzialek. maciek-drummer, jak Ci wygodniej to mozemy sie ustawic przy zjezdzie z obwodnicy w mokronosie dolnym bedzie wygodniej i mi i Tobie, jesli bedziesz lecial aow. Czekam w takim razie na info od Ciebie w ndz wieczorem Czekam na info od czwartego kolegi i jak wszystko ustalimy to w poniedzialek kupuje megsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek-drummer Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Ok miejsce mi pasuje, tak więc w kontakcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsiemKilo Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Poniedziałek pasuje mi po godzinie 18. Wszystkie 3 wcześniej zaproponowane miejsca mi odpowiadają także się dostosuję. Jakiś pojemnik mam ze sobą zabrać czy produkt będzie już porozlewany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aivars Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Poniedziałek pasuje mi po godzinie 18. Wszystkie 3 wcześniej zaproponowane miejsca mi odpowiadają także się dostosuję. Jakiś pojemnik mam ze sobą zabrać czy produkt będzie już porozlewany? Najlepiej jakbys mial cos ze soba Reszte ustalimy na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek-drummer Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Aivars, Poszło PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas207 Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Chyba Was widzialem obok Decathlona na Bielanach. Szkoda ze mi sie spieszylo i nie moglem sie zatrzymac pogadac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aivars Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Jak widziales biala pande lezaca na ziemi a obok mojego strucla to fakt, to bylismy my Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aivars Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Panowie taka sprawa- jezdzi ktos do miejscowosci Turek badz okolic ? (niedaleko Kalisza). Chodzi o przysluge (nic za darmo ) przywiezenia do Wroclawia foteli do mojego strucla, bo sprzedajacy ni cholery nie chce tego wyslac, ani nie chce zebym kuriera mu podeslal. Ktos cos? Pilna sprawa ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas207 Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Pytanko do Wroclawian: znacie jakis serwis we Wro ktory wymieni olej ze zrobieniem plukanki przed wymiana bez marudzenia ze "wypluka silnik" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Latex na Krakowskiej? Lubię ich, bo mają czysto i przyzwoitą jakość usług. Jak coś to mam tam znajomego, mogę podrzucić numer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas207 Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Podrzuc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi