native Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Panowie a może ktoś się wybiera na autospa? w sobotę? na jakieś ostatnie szanowanko przed zima ? oczywiście o ile pogoda się utrzyma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Jak coś to ja chętnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
native Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 no wreszcie jakaś propozycja godziny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Dostosuję się, aczkolwiek może mi wyskoczyć wyjazd w sobotę. Ale jak będę we Wro to na 100% wpadnę, daj znać o której będziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
native Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Wstępnie tak 17-18 bo później nie widać co się wyciera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Piątek czy sobota? popatrzyłbym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
native Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Piotrze przetrzyj oczy! oczywiście w sobotę, a jak już będziesz to zawsze sie zajęcie znajdzie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 No to jak będę to na bank wpadnę czymś nowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 w sobotę jestem tu http://www.rallymasters.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bugi156 Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 A powiedzcie mi czy na tym autospa na braterskiej nie będą robili problemów jeśli będę pianował z własnej pianownicy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 W ogóle jak tam teraz dojechać do tej myjni? Od strony Karkonoskiej jest jakiś remont, a żeby dostać się od tyłu to jak trzeba jechać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
native Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 oo to nawet nie jestem w temacie, dawno mnie tam nie było. edit. do jeździeckiej i potem w prawo na partynicką i chyba tam od tylu sie dojedzie na myjke może ktos potwierdzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bugi156 Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Kępińska już nie działa. Ja dzisiaj chce podjechać na jakiś bezdotyk aby napianowac auto i felgi wyczyścić przed jutrzejszym myciem ręcznym. Na BP koło mnie myślę, że mogą się czepiać. Na braterskiej nie robią problemów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
native Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 bugi wszędzie sie czepiają jak jest dużo ludzi, jak pojedziesz o takiej porze ze nikogo nie będzie to sobie spokojnie ogarniesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bugi156 Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Ok, itak dzisiaj na bielany będę jechał to może w drodze powrotnej zachaczę o to auto spa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
native Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 jak zwykle pada, kiedy człowiek ma chwile czasu zeby auto ogarnac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bugi156 Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Ja nie pamiętam, żeby padało w sobotę jak robiłem auto a robiłem od 12 do 19. U mnie tylko jakaś delikatna mżawka była przez dosłownie 2 min i to podczas glinkowania więc no problem A zapraszałem do siebie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letis Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Z tego co się dowiedziałem w sobotę myjnia na krakowskie ma być przy numerze 126...... czyli wychodzi że albo obok neste albo obok zlewni ścieków. Kurcze jak mają tam panować takie zapachy jak dzisiaj koło 16 to będzie ostro.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyymek Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Tak potwierdzam ze wjazd na Auto Spa od strony salonu BMW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
automobile Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Z tego co się dowiedziałem w sobotę myjnia na krakowskie ma być przy numerze 126...... czyli wychodzi że albo obok neste albo obok zlewni ścieków. Kurcze jak mają tam panować takie zapachy jak dzisiaj koło 16 to będzie ostro.... 126 jest zaraz koło 122 czyli tu: http://goo.gl/maps/Ct3op Lokalizacja byłaby bardzo odpowiednia ale poczekajmy na potwierdzenie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Lokalizacja byłaby bardzo odpowiednia ale poczekajmy na potwierdzenie... Rozmawiałem w dzień zamknięcia z właścicielem i to jest dokładnie to miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas207 Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 red, chetnie bym nowe auto obejrzal.. Robimy w ogole jakiegos grupowego spota niekoniecznie polaczonego z myciem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Tomku, przeca masz telefona No, a ja na spota zawsze chętnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Thomas207, nie Ty jeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
native Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 za grupowym spotem, jestem zawsze za tym bardziej ze to już coraz gorzej z pogoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi