Leci Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Też planuję się wybrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 @MrCleaner Dzieki Panowie i Panie za super spotkanko byle czesciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robkoo Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Witam. Przepraszam, że w tym temacie. Szukam kogoś z okolic Bytomia, kto by przygarnął auto na polerkę. Pozdrawiam. Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leci Opublikowano 16 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 Wybiera się ktoś dzisiaj do MrCleaner'a na Funky Witch ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 16 Września 2017 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 Tak, jedziemy z @Fitte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leci Opublikowano 16 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 @Domel Może się złapiemy na trasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 16 Września 2017 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 @Funky Witch świetne spotkanie u @MrCleaner Miło było Cię poznać Mateusz i lepiej Twoje produkty Szczególnie nadchodzące premiery Takie spotkania z detailerami są bardzo potrzebne także ciesze się, że udało mi sie załapać na kolejne Kilka suszarkowych fotek btw: @Funky Witch albo @MrCleaner oraz inne firmy po takich dniach otwartych powinny tworzyć dedykowane posty w waszych działach o tych wydarzeniach, żeby było miejsce na komentarze A tymczasem wrzucam moje trzy zdania tutaj Za tydzień @ShinyGarage @ADBL już był Kiedy inne firmy ? @Good Stuff @Detailer's Magic ?? Pozdro All Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leci Opublikowano 16 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 Dzięki wszystkim za spotkanie, miło było poznać Również uważam, że wydarzenia tego typu są potrzebne - bardzo fajnie jest poznać osoby, które rozwijają naszą dziedzinę oraz bezpośrednio doświadczyć działania produktów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Funky Witch Opublikowano 16 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 Hej, to ja Wam dziękuję za obecność. Super porozmawiać z ludźmi, wymienić poglądy. Najprzyjemniejszym momentem był widok Waszych min po prezentacji Funky Witch Hypnotic Icon 76 Na pewno jeszcze się spotkamy u Michała. Pozdrawiam Mateusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał126 Opublikowano 16 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 W końcu nie przyjechałem, bo za późno się kapnąłem, o której się zaczyna Mam nadzieję, że wiele nie straciłem Nie no, żarcik-kosmonaucik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 16 Września 2017 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 44 minuty temu, Michał126 napisał: W końcu nie przyjechałem, bo za późno się kapnąłem, za tydzień Shiny Garage Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał126 Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 14 godzin temu, Domel napisał: za tydzień Shiny Garage Wolałem FW ze względu na to, że kiedyś pisywałem z Mateuszem, ale priorytetem niestety było wyspanie się po ciężkim tygodniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor Detailer's Magic Opublikowano 18 Września 2017 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 Dnia 16.09.2017 o 14:23, Domel napisał: Kiedy inne firmy ? Jeżeli tylko dogadamy się z jakimś dystrybutorem na śląsku i będzie chętny na taki open day to jestem otwarty na propozycję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 18 Września 2017 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 Godzinę temu, Detailer's Magic napisał: Jeżeli tylko dogadamy się z jakimś dystrybutorem na śląsku i będzie chętny na taki open day to jestem otwarty na propozycję Halo halo @MrCleaner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 23 Września 2017 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 ścięło mnie choróbsko nie dojadę dziś do MrCleanera na dni otwarte SG Bawcie sie dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clhseba Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Mam nadzieje że nie złamię żadnego punktu regulaminu może był by ktoś chętny kupić na spółkę tego nowego Hypnotic Icon 76 Premium Wax oczywiście kupujemy razem w MRC i dzielimy na pół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blady666 Opublikowano 28 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Czy wiadomo może czy w mrc znowu planuje jakiś dzień otwarty ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki_m Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 W dniu 01.09.2017 o 00:13, Robkoo napisał: Witam. Przepraszam, że w tym temacie. Szukam kogoś z okolic Bytomia, kto by przygarnął auto na polerkę. Pozdrawiam. Paweł @Robkoo ogarnąłeś temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fitte Opublikowano 20 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Ktoś preferuje jakieś spotkanko na śląsku? Chętnie bym się spiknał i powymieniał spostrzeżenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mickul Opublikowano 20 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 W sobotę, 2 grudnia 2017 odbieram klucze do nowej siedziby. Jeżeli ktoś chce przedremontowo zobaczyć jak będę teraz pracował to możemy się spotkać u mnie. Problemem jest tylko brak możliwości mycia pojazdu póki co, więc jakiś wosków i innych rzeczy niestety nie potestujemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 8 Grudnia 2017 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Czesc Słuchajcie mam problem. Dałem obietnicę a ja obietnic nie łamię. Mam do testów deironizer. Stety, niestety moje komplety alusów już dawno wypucowane i schowane. Inny obiekt testowy uległ wypadkowi i nie wiem kiedy go odbierzemy Potrzebowałbym ochotnika z okolic Będzina z felgami do czyszczenia na test Jak coś to PW Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gurtaz Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Czesc Słuchajcie mam problem. Dałem obietnicę a ja obietnic nie łamię. Mam do testów deironizer. Stety, niestety moje komplety alusów już dawno wypucowane i schowane. Inny obiekt testowy uległ wypadkowi i nie wiem kiedy go odbierzemy Potrzebowałbym ochotnika z okolic Będzina z felgami do czyszczenia na test Jak coś to PW Pozdrawiam Ja muszę się w sobotę zająć swoim focusem więc Będzin/Wojkowice, jak coś to PWWysłane z mojego XT1562 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leci Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 @Domel, dawno nie myłem swojego krążownika, a staram się go dalej systematycznie brudzić . Zimowe alusy już trochę brudu i osadu z klocków złapały; ewentualnie mogę podrzucić Ci jedną burdną 18" z letniego kompletu, jak coś to wal PW . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buka Opublikowano 30 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 Panowie szukam kogoś z śląska do nałożenia powłoki, sam wolę nie eksperymentować na czarnej perle vw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 30 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 Teraz powłoka? Jeśli tak to chyba musisz poszukać kogoś z ogrzewanym garażem i promiennikami ...czytaj raczej szukaj studia jakiegoś . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi