MlodyKoguT Opublikowano 30 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 a kupowal ktos jeszcze tego nowego poorboya o tym dziwnym zapachu? bo za kilka miesiecy chcialbym cos kupic i nachodzilo mnie na nl ale jesli bedzie az tak zle to kupie GS Black panther Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polfat Opublikowano 30 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 713305 pomiędzy aplikacjami dressingu tak dla odświeżenia Bardziej dla oczyszczenia ale tak. Pomiędzy aplikacjami dressingu jeszcze jedno pytanie, nie tylko do Ciebie Szukam więc sobie jakiegoś QD ale stacjonarnie bardzo mały wybór a tego polecenaego ABDL nie ma nigdzie. Czy któryś z tych środków: NIELSEN FINESSE SONAX DO KOKPITU MATOWY można traktować i uzywać jako QD bez obawy, że po przetarciu ściągnę też dressing? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viento Opublikowano 30 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 [ref=#ff3366]Polfat[/ref], używałem obydwu. Sonax Xtreme dawał przyzwoity matowy efekt, ale nie powalił mnie na kolana. Ani nie przyciemniał, ani nie czyścił, ani jakoś specjalnie nie pachniał. Co do Nielsena Finesse - producent twierdzi, że to preparat 2w1, ale zdecydowanie bliżej mu do dressingu. Finesse niejako "narzuca" swoje wykończenie, przyciemnia plastiki dość mocno i jest bardziej satynowy niż matowy. Ja używałem go jako samodzielne zabezpieczenie i moim zdaniem nie nadaje się jako QD do wnętrza. Aczkolwiek bardzo go lubię - jest tani, dobry, wydajny i ładnie pachnie cytrusami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polfat Opublikowano 30 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Viento ale ten sonax o który pytam to nie xtreme. dokładnie taki http://www.petrostar.pl/kosmetyki/czysz ... p523491676 Przyjąłem (pewnie błędnie) że jest słabszy od Xtreme któremu z tego co napisano strone wcześniej bliżej jest do APC Za dużo tego wszystkiego Na siłę nie będę nic kupował i pozostanę przy dressingu SG a w miedzy czasie przetre po prostu kurz ścierką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel87 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Szukam czegoś co maksymalnie przyciemni plastiki, ALE bez połysku. Za czym się rozglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.r. Opublikowano 8 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Funky witch, ew strone wcześniej masz inne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mir540t Opublikowano 9 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Szukam czegoś co maksymalnie przyciemni plastiki, ALE bez połysku. Za czym się rozglądać Zdecydowanie Duragloss 201. Bardzo mocno przyciemnia i się nie błyszczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedar Opublikowano 9 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Szukam czegoś co maksymalnie przyciemni plastiki, ALE bez połysku. Za czym się rozglądać Zdecydowanie Duragloss 201. Bardzo mocno przyciemnia i się nie błyszczy. Świetny produkt, miałem kiedyś i chyba wrócę do niego, bo w Mondeo te tworzywa jakieś dziwne są. Duragloss 201, należy dodać, że odpycha kurz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek1980 Opublikowano 9 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Pink shaine od AB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel87 Opublikowano 9 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 715243 Pink shaine od AB Mam, ale zapach niekoniecznie mi odpowiada. Korzystam z niego jak komuś ogarniam wnętrze Chyba spróbuję tego 201 mimo, że cena w stosunku do ilości nie powala i trochę mało fot w internetach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mir540t Opublikowano 9 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Chyba spróbuję tego 201 mimo, że cena w stosunku do ilości nie powala Cena? Wychodzi taniej niż PB Natural Look, bo 562ml Duragloss 201 kosztuje 48zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel87 Opublikowano 10 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 [ref]Mir540t[/ref], sorry wszędzie widziałem tylko wersję 236ml Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ipkol Opublikowano 10 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 [ref]Mir540t[/ref], sorry wszędzie widziałem tylko wersję 236ml http://www.waxparadise.pl/produkt,Duragloss-Vinyl---Leather-Dressing--201,6737.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel87 Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Mógłby ktoś wrzucić jakąś pięćdziesiątkę z Duraglos 201 Trochę mało fot w internetach, a wolałbym kupić opcję 562ml. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WieckowskiArtur Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Polecam Natural Looka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbielo Opublikowano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Używacie natural looka na elementy skórzane jak np kierownica, podłokietnik itd? Mam wrażenie, że dziwnie sie wszystko po nim lepi, a samo rozcieranie też nie wygląda na równomierne. Przygotowujecie te powierzchnie jakoś specjalnie wcześniej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudlaty86 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Na kierownicę Natural Look'a lepiej nie kłaść bo robi się bardzo śliska ;-)Jednak u siebie nie zauważyłem braku równomierności na podłokietniku czy drążku zmiany biegów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piepia Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Czy ktos z Was ma zdjecia zebym sobie podejrzal jak wyglada Duragloss 201 na plastikach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel87 Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 @piepiana twardych plastikach delikatny połysk zostawia, ale to kwestia aplikacji.Na miękkich fajnie się wchłania i pozostawia satynę. Za pierwszym razem dawałem za dużo na aplkator z MF co skutkowało sporym połyskiem. Teraz strzał na MF, przecieram i jest OK. Połysk i wiele mniejszy. Plastiki przyciemnia super. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinsk Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 nie testowałem jakiejś dużej ilości środków ale z 3 ktore miałem okazje testować (megs natural shine protectant, natural look - obecnie używam, shiny garage aplle dressing) 2 produkty na pewno co jakiś czas będę powtarzał, megsa i poorboys'a, natomiast zastanawiam się nad wypróbowaniem ADBL Interior Wow...bo też cieszy się dobrymi opiniami.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Dorzucę swoje 3 grosze do tematu. Miękkie plastiki BMW, PB NL ładne przyciemnienie ale zarazem lekko połyskujące wykończenie, po przetarciu MF nadal to się błyszczy ale już mniej. Autobrite Pink Sheen, bardzo mocne przyciemnienie, zapach jak jakieś mydło kwiatowe (mi osobiście nie leży ale praktycznie zaraz po aplikacji jest już niewyczuwalny), konsystencja zbyt rzadka i czasem aplikując padem bawełnianym na twardych plastikach zostają mazy (chociaż może to się da naprawić aplikując piankowym padem i przecierając mikrofibrą ale to dodatkowa robota). Teraz w poszukiwaniu satyny zakupiłem Koch Refresh Cockpit Care, zapach rewelacja zobaczymy czy tak samo dobrze będzie przyciemniał i leżał na plastikach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piepia Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Kupilem Duragloss #201 i jestem mega zadowolony Wedlug mnie do mondeo nie ma nic lepszego. Gladkie plastiki po aplikacji wygladaja jak nowe. Te z faktura tez bardzo ladnie przyciemnia jednak efekt jest troszeczke inny. Preparat nie klei sie i nie zostawia sztucznego polysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 9 godzin temu, piepia napisał: Kupilem Duragloss #201 i jestem mega zadowolony Wedlug mnie do mondeo nie ma nic lepszego. Gladkie plastiki po aplikacji wygladaja jak nowe. Te z faktura tez bardzo ladnie przyciemnia jednak efekt jest troszeczke inny. Preparat nie klei sie i nie zostawia sztucznego polysku. Miał byś ochotę zrobić 50-50 z PB NL (jeśli go posiadasz) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek1 Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 A cos matowego kto poleci ? Ten durogloss 201 jaki zostawia efekt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ipkol Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 27 minut temu, cinek1 napisał: A cos matowego kto poleci ? Ten durogloss 201 jaki zostawia efekt? Prostaff Interior Coating Spray "CC Gold Interior" jest bardzo matowy. Zapach: powiedziałbym, naturalny gorzki orzech. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi