aneroid Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Super kolego "Hammster" za propozycję i coś sprawdzonego. Teraz trzeba tylko to znaleźć i kupić. Polecasz jakiś sklep? Aplikuje się to najlepiej czym? I ten zapach? Są może takie o których wspominałem wcześniej? Dzięki i Pozdrawiam.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masa140 Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Ja polecam PB Natural Look. Nigdy mnie nie zawiódł a zużyłem już 2 butle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aneroid Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 A jaki ma zapach kolego "masa140" ten produkt? I jest chyba mat ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejwid92 Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 668781 A jaki ma zapach kolego "masa140" ten produkt?I jest chyba mat ? Zapach jest wyczuwalny tylko podczas aplikacji. Nie licz na to, że jak nasmarujesz deskę NL albo jakimkolwiek innym środkiem to będzie pachnieć w aucie przez miesiąc albo chociaż przez tydzień. Tak PB Natural Look daje matowe wykończenie - zajrzyj do działu Testy, Wash & Wax oraz Pokaż swój blask. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aneroid Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Nie liczę na długi zapach po czyszczeniu kokpitu czy plastików i to jest ok. Zapach zamierzam stosować COLOURLOCK i dlatego nie chciałbym by jedno z drugim się gryzło. Ten zapach rzekomo długo jest wyczuwalny i trwały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masa140 Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Zapach o ile dobrze pamiętam jest migdałowy a satynowy wygląd uzyskujesz jak pisał dejwid92 po przepolerowaniu suchą fibrą jak już wyschnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hammster Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 aneroid aplikujesz na mikrofibre i wcierasz a później wycierasz czysta fibra. Zapachów innych nie ma ale sam zapach jest wyczuwalny tylko przy nakładaniu. Wysłane z mojego Black Berserkera S80 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jagmar Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 668861 aneroid aplikujesz na mikrofibre i wcierasz a o czymś takim jak aplikator to kolega słyszał ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hammster Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 jagmar no słyszałem ale w czym niby aplikator jest lepszy od MF? Wysłane z mojego Black Berserkera S80 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strus Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Ja korzystam z aplikatorów z mf i uważam że sa znacznie lepsza niż fibra. Mniejsza powierzchnia niż poskładana fibra a co za tym idzie równomierniej się rozprowadza. Przynajmniej ja mam takie odczucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hammster Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Trzeba będzie spróbować w końcu całe życie człowiek się uczy Wysłane z mojego Black Berserkera S80 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freddy Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Dokładnie jak kolega wyżej aplikujesz aplikatorem z mikrofibry i nadmiar zbierasz czystą sucha fibrą. Aplikatorem pracuje się wiele wygodniej... Wysłane z mojego Tornado 348 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aneroid Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Czytając Wasze propozycje, sugestie i podpowiedzi koledzy widzę że jestem 100 lat za "murzynami". Czeka mnie ogrom zadawania pytań i czytania między innymi tego forum. Kiedyś wiele spraw z tym związanych wydawało mi się prostych, a teraz czas by zastanowić się nad jakością szmatki z mikrofibry itd. Wygląda na to że jestem przedszkolakiem w tej dziedzinie. Wszelkie podpowiedzi mile widziane, Dzięki.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz65 Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Czy BOLL Płyn do plastiku i opon jest dobry ? Bo nie chcę dużo przepłacać a szczególnie że nie pracuję bo się uczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strus Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Nic się nie przejmuj. Ja też jeszcze niedawno raczkowałem w temacie. Szczytem szczęścia, jeszcze rok temu, było dla mnie wypaćkanie auta puszką colli na 4 razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aneroid Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Nie przejmuję się, lecz nie myślałem że na tyle szczegółów trzeba zwracać uwagę by auto wyglądało ładnie. A już od nazw niektórych produktów to włosy na głowie się jeżą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freddy Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Przyswoisz daj sobie czas Wysłane z mojego Tornado 348 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aneroid Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Masz racje, wszystko potrzebuje czasu, ale wiem również że nie wszystko będę w stanie sam zrobić, bo po prostu nie znam się na tym i nie do wszystkiego mam warunki. Zastanawiam się nad jakąś powłoką na lakier, ale temat też jest jak rzeka.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freddy Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Na spokojnie wszystko pokolei a uwierz mi że jesteś w stanie sam zrobić na prawdę dużo... A swoją drogą z jakiej części kraju jesteś?? Wysłane z mojego Tornado 348 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aneroid Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Z Mazowsza . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freddy Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Poszło pw do Ciebie Wysłane z mojego Tornado 348 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aneroid Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 I odwrotnie też.. Dodane po 6 minutach 53 sekundach: Przemyślę, ale to trochę kłopotliwe. Ale dzisiaj trzeba już znikać, do jutra. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aneroid Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Czy po tym preparacie kokpit będzie matowy ADBL Interior WOW ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gesiu_15 Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 [ref]aneroid[/ref], ADBL Interior Wow daje Satynowe wykończenie a ADBL Interior QD matowe wszystkie pisze wystarczy sprawdzić poczytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aneroid Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Masz rację o czytaniu, ale te informacje i propozycje matu dostałem ze sklepu. A tutaj chciałem zaczerpnąć tylko doświadczenia na ten temat, i o tym produkcie, a wyszło że wprowadzono mnie w błąd.. Dzięki .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi