cubstone Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2011 Nie, to jest mój pierwszy AIO.
wodnik_9 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2011 SzaKal, Dobre i oceniam go wysoko ale....Już nie długo zamieszanie. Porównanie Autobrite z UK z tym z PL.... Jak z tym zamieszaniem??
Bio Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2011 Jeśli już jesteśmy przy SRP i Cherry to dodam coś od siebie Praca z Cherry Glaze to sama przyjemność, może ze względu na zapach i polerowanie, produkt AG wypada gorzej. SRP maskuje więcej, ale CG zaś daje przyjemny "ciepły" efekt.
Piotrek Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2011 Bio, według Ciebie na którym z nich lepiej sie trzyma wosk i czy zauważyłeś zmniejszoną rzeczywistość. Gdzieś czytałem, że trwałość wosków letnich takich ja Dodo czy Natty's RED bardzo skraca, a Colli czy #16 w ogóle nie rusza. Mógłbyś zweryfikować ? Z góry dzięki
Bio Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2011 piotr13, Na czysto nie smarowałem bo auta nie mam wyprowadzonego w 100% i łudzę się że odżywka coś tam zawsze da. Wydaje mi się że pod Cherry Glazem Natty's dłużej się trzyma niż na DC2. Jeśli chodzi o Colli i SRP to wg. właściciela A4 którą robiliśmy7.10 ( zresztą jest w PSB ) wosk jeszcze jest na aucie i spokojnie sobie radzi.
Sucre Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2011 Mnie kiedyś SRP+Colli wytrzymał w zimę około 5-6 miesięcy, jak ktoś chce mogę wrzucić zdjęcia jak to wygladało po tym czasie.
Piotrek Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2011 Wynik zdumiewający, jasne, że chcemy zdjęcia. Z góry dzięki
SzaKal Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2012 Mała aktualizacja dzisiaj myłem te mondeo na które nakładałem pięć różnych produktów AIO, po umyciu szok ... sami zobaczcie Przepraszam za jakość, ale dopiero w domu zobaczyłem że miałem zaparowany obiektyw.
SzaKal Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2012 dzinkins,heh wiem, ale widać że pierwsze AIO z lewej nic nie ma, drugi hmm widać że coś tam było, trzeci bardzo dobrze widać, i czwartego już też nie ma.
mihnova Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2012 ja tam nic nie widzę zdjęcie wygląda jak robione kalkulatorem
coobah Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2012 SzaKal, odpuść sobie robienie zdjęć młynkiem do kawy A na dodatek "wymagasz" od nas, żebyśmy coś z nich zobaczyli.... Tak się nie da...
etiv Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2012 jakby maska była mokra, a ta plama to wytarcie
wodnik_9 Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2012 SzaKal, Dobre i oceniam go wysoko ale....Już nie długo zamieszanie. Porównanie Autobrite z UK z tym z PL.... Nie chciał bym się narzucać ale takie słowa zobowiązują.....no chyba że skończyło się tak jak wszyscy wiedzą a nikt głośno nie powie
Gość Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2012 wodnik_9, Pisałem już. W UK zamówione zapłacone i cisza...paczki nie ma Emocje mi troszkę opadły ale test i tak zrobię. W zależności od nastroju albo się nim podzielę albo nie. Porównałem za to inny produkt i wyniki są jednoznaczne
carrera Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2012 Jaki to produkt i jakie wyniki ?
Gość Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2012 carrera, MagiFoam. Wyniki zastanawiające... Ale żadnymi wnioskami się nie dzielę. Należy wyeliminować kilka zmiennych...
Administrator Evo Opublikowano 18 Lutego 2012 Administrator Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2012 wyniki są jednoznaczne wyeliminować kilka zmiennych... Hm, przysiągłbym że to się wyklucza
SJake Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2012 minetoo, jak chcesz to mogę Ci podesłać trochę cherry glaze'a z UK. Ja porównywałem Brite GEL - i ten nowy to to już nie to samo...
Gość Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2012 Evo, Nie chcę nikogo obrazić itp więc bardzo ostrożny jestem. Musi być taka sama woda, temperatura itp. To co zrobiłem do tej pory powiedzmy zaniepokoiło mnie. Ale dość dywagacji. Działam nadal i obserwuję oczywiście nie sam. cherry glaze'a z UK. Poproszę bardzo
yacek _b Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2012 minetoo i tak juz namieszałeś z Cherry hmm , kilku sklepach jest sprzedawany ten produkt i sa rózne opakowania , moje Cherry ma naklejkę z polskim opisem i adresem AUTOFANATIC kupione w EXCEDE , z kolei Wojtek z All4Auto ma inne opakowanie , kompletnie inne inne opakowanie ma POLISHANGEL z całkiem inna naklejka , wątpliwości narastają dzięki minetoo
Gość Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2012 yacek _b, Spokojnie pomalutku. Bez pomówień. Na wszystko przyjdzie czas.
Rekomendowane odpowiedzi