Skocz do zawartości

Jaki preparat hydrofobowy - NW, niewidzialna wycieraczka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
ayrsen, odezwij się do Filipsa z VF ;)

OK - choć jego R'ka spełnia warunek nr 1, ale nie jest nawet blisko warunku nr 2... ;)

A mnie ciekawi szyba stara, z wżerami, wypiaskowana - czyt. taka, jak 99,9% szyb czołowych na polskich drogach...

Opublikowano

Szybie Fiaciny daleko do nowej :thumbdown: , mimo śmiesznego przebiegu...na zupełnie nowej szybie to byłaby już zupełna magia :kox: Z wrodzonej :D , detailerskiej :lol: ciekawości postaramy się znaleźć odpowiedniego pacjenta :-]8-)

Opublikowano

Ja ma szybę porysowaną od wycieraczek, nie wiem czy poprzedni właściciel ich nie wymieniał czy sypał piachem jak chodziły ale nie zmienia to właściwości hydrofobowych g1

Opublikowano

słuchajcie przyszły mi produkty G4 G2 G1 ale nie ma tam żadnej konkretnej instrukcji obsługi jakaś króciutka na odwrocie, zapytam więc:

-ile czasu odczekiwać pomiędzy kolejnymi warstwami G1

-ile wartsw G1 mam dać na bocznych/tylnych szybach?

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano
Z długodystansowców mamy obecnie:

1. Gtechniq G1

2. 4Nano Premium Vision

3. Gyeon View

Jest coś jeszcze? :o :o

Jakiś gruby test się chyba szykuje :song::-]

Opublikowano
Jest coś jeszcze?

Od niedawna mamy w Polsce Optimum Opti-Glass Coating- cena odstrasza :D, ale jeśli jest taki wydajny jak np. G1... i faktycznie do roku czasu będzie dawał radę- można spróbować :o;).

Opublikowano

Miesięczny Carlack u kolegi(ok.1,5kkm),zachowuje się podobnie jak 3miesięczny(ok.9kkm) G1 u mnie.

Opublikowano

No dokładnie :mrgreen:

Zapomniałem napisać,że ojciec(który w sumie robi 2/3 przelotu) i tak przez większą część jazdy w deszczu używa wycieraczek,bo jest przyzwyczajony :dontknow:

Opublikowano

Przy trzech próbach, w miejscu gdzie chodza wycieraczki, max po miesiacu produkt ledwo co siedział.

Może coś sknociłem przy aplikacji :dontknow: chociaz przy gtechniq i gyeon wszystko działa dobrze, warunki były podobne.

Odezwij sie na PW to podeślę Ci to co mi zostało - sam stestujesz. Ja i tak już nie będę tego używał