Jankozwd Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Witam Wszystkich ...Pozdro 600!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonzk Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Witam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkaDoba Opublikowano 5 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 Czołem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serun Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Cześć wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LazarD Opublikowano 9 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 Witam wszystkich! forum znam, jako czytelnik incognito :P gorsza sprawa, że nie znalazłem odpowiedzi na mój problem, dlatego się zarejestrowałem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herki Opublikowano 9 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 Siemka wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razor1199 Opublikowano 10 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Dzień dobry wszystkim :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcik Opublikowano 10 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Witam wszystkich użytkowników forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek91 Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Jeszcze raz się przywitam, choć mam konto od 2013 roku Pozdrawiam koneserów czystości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MonCC Opublikowano 18 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Siemanko, miło dołączyć do forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strami Opublikowano 19 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiziorDZN Opublikowano 21 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 Siemano Forum czytam od mniej więcej roku, konto niedawno dopiero założone. Co tu dużo pisać - wsiąknąłem w detailing jak nikt inny a pierwsze detailingowe zakupy były dokonane jeszcze przed kupnem samochodu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steniu4 Opublikowano 21 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 Siemka cześć i czołem koleżanki i koledzy! Zarejestrowałem się tutaj, żeby czerpać wiedzę zdobytą przez wasze doświadczenie, żeby nie wyważać otwartych drzwi. Głupi nie jestem więc będę się dzielić z innym też swoją wiedzą. Pasożytom mówmy stanowcze NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciupagers Opublikowano 23 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Witom Syćkich z pod Samiućkich Tater. Hej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy10001 Opublikowano 23 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Cześć! W związku z koronawirusem mam sporo czasu, który chcę przeznaczyć na coś pożytecznego Mam nadzieję, że dobrze się w to wkręcę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thingrim Opublikowano 24 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek71 Opublikowano 25 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 Witam wszystkich serdecznie. Forum przeglądam od kilku miesięcy i na razie czerpię wiedzę teoretyczną choć co nieco już działam. Mam kilka kosmetyków polecanych na forum i jestem w wielu tematach sporo mądrzejszy. Fajnie,że można czerpać od was tyle wiedzy. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kucharsky Opublikowano 25 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 Siemanko, trafiłem tu bo szukałem opini na temat powłoki a okazało się ze jest dużo ciekawych wątków :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jnow Opublikowano 25 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 Cześć wszystkim! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Berd Opublikowano 25 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monti18 Opublikowano 27 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Witam wszystkich.Mam nadzieje że dzieki waszej wiedzy i poradom mój czarny CIVIC UFO bedzie lśnił.PozdrawiamWysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Navi Opublikowano 28 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Cześć wszystkim. Dzięki za możliwość rejestracji i pogłębiania wiedzy na temat auto detalingu! Z zawodu geodeta a w wolnym czasie oprócz żony i dzieci lubię dbać o stara bmke. Obiecuje nie zadawać oczywistych pytan! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekSzn Opublikowano 28 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Witam wszystkich serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał87 Opublikowano 28 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Witam wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoBee Opublikowano 28 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Cześć wszystkim! Ostatni odkryłem, że pucowanie auta niesamowicie mnie odpręża i sprawia sporą przyjemność. Postanowiłem coś z tym zrobić i przenieść to na nieco wyższy level. Dzięki za sporą bazę wiedzy jaką tu wrzucacie- już się przydało. Osobiście jeżdżę starym Foresterem z 2006 i już nie mogę się doczekać aż go porządnie wypiorę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi