Moderator rychu Opublikowano 6 Listopada 2011 Moderator Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 Mogę porównać z PB Trim Restorer oraz Meguiars All Season Dressing. Na samochodzie niegarażowanym, więc dressingi łatwo nie mają. Auto ma listwy boczne z których dość łatwo zjeżdżają wszelkie środki po deszczu, zostawiając widoczne zacieki na srebrnym lakierze - ciekawe czy DG sobie poradzi ?
krawiecDIY Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 Ja moge porównac hmmm no właśnie z niczym bo jeszcze nic na zewnetrzne plastiki oraz gume nie nabyłem, wiec moje uszczelki pod oknami nigdy nie widzaly żadnego dressingu, podszybiu tez by sie przydalo odświeżenie.
MyszaKr Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 ja mogę porównać z: Autoglym Vinyl & Rubber Care Meguiar´s Trim Detailer
antonio3 Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 na aucie mojej dziewczyny praktycznie nigdy nie bylo zadnego dressingu na plastikach
m911 Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 raczej nie ma juz co sie zglaszac ;P chyba limit wyczerpany
michałoś Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2011 A ja się zgłoszę mogę porównać do SmartGel-u
Moderator Domel Opublikowano 9 Listopada 2011 Moderator Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2011 Chetnie moge porownac do NIELSEN S-A-S... uzywalem tylko jego. I jestem mega zadowolony. Jestem ciekaw czy jest cos co moze to przebic Jestem poczatkujacy Ale chetny do dalszych testow
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 10 Listopada 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2011 Witam, przepraszam za opóźnienie ale czasu nie było za dużo , proszę następujące osoby o adres na PW: Kubz Tworek rychu krawiecDIY
antonio3 Opublikowano 10 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2011 Czym się zawsze kierujecie przy wyborze osób do testów?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 10 Listopada 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2011 antonio3, Po pierwsze spełnienie naszych warunków, dalej to wybór osoby która ma moim zdaniem najciekawszy produkt jako porównanie do naszego testera
Bartosz85 Opublikowano 10 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2011 Czyli jak ktos nie ma zadnego podobnego albo ma jeden srodek to nie ma sensu sie zglaszac bo i tak kolejny srodek do testow dostana "wyjadacze", szkoda. Trzeba dac szanse wykazac sie a jednoczesnie zapoznac z takimi srodkami tym mniej "wtajemniczonym". Takie moje zdanie, ja oczywiscie jak bedzie szansa bede zglaszal sie dalej
Kubz Opublikowano 10 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2011 Czyli jak ktos nie ma zadnego podobnego albo ma jeden srodek to nie ma sensu sie zglaszac bo i tak kolejny srodek do testow dostana "wyjadacze", szkoda. Trzeba dac szanse wykazac sie a jednoczesnie zapoznac z takimi srodkami tym mniej "wtajemniczonym".Takie moje zdanie, ja oczywiscie jak bedzie szansa bede zglaszal sie dalej Co ty opowiadasz? Kolejny Produkt do testów :Testerzy: 3 osoby które porównają produkt z jakimś innym dressingiem. 1 osoba kompletnie zielona i nowa w temacie detailingu ale z chęcią do zrobienia konkretnego testu. Ja też nie mam nie wiadomo ile dressingów zewnętrznych. Obecnie posiadam dwa, przyznasz, że to nie jest jakaś kosmiczna ilość? Jeden z nich jest na rynku od dość dawna (trim detailer megsa - zbiera pochlebne opinie), a drugi to nowość (af revive).
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 10 Listopada 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2011 Bartosz85, Ja bym Ciebie zaliczył do Wyjadaczy : Dołączył: 11 Gru 2009 Zawsze będą jakie "ale" więc chyba zawsze będę uzasadniał swój wybór i to czynię : Kubz Ma u Siebie Reviev co mnie bardzo interesuje jaki będzie efekt wizualny Tworek ma 303 jeden z najpopularniejszych uniwersalnych produktów rychu Ma PB trim restorer który osobiście bardzo lubię i do tego ma plakietkę "Master" czyli liczę na aplikację zgodnie z wszystkimi tajnikami i zasadami Sztuki AutoDetailingu krawiecDIY Osoba "Zielona" będzie widać efekt czy produkt nadaje się dla osoby początkującej i jak produkt zachowuje się na tworzywach które nic wcześniej nie miały. Pierwsi testujący byli na zasadzie kto pierwszy ten lepszy i efekty tego były marne więc szybko ta metoda odeszła w zapomnienie teraz jest selekcja
Bartosz85 Opublikowano 10 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2011 Bartosz85, Ja bym Ciebie zaliczył do Wyjadaczy : Dołączył: 11 Gru 2009 Do wyjadaczy to mi jeszcze bbbbaaardzo daleko. Ale caly czas powoli do przodu Zawsze będą jakie "ale" więc chyba zawsze będę uzasadniał swój wybór i to czynię : Kubz Ma u Siebie Reviev co mnie bardzo interesuje jaki będzie efekt wizualny Tworek ma 303 jeden z najpopularniejszych uniwersalnych produktów rychu Ma PB trim restorer który osobiście bardzo lubię i do tego ma plakietkę "Master" czyli liczę na aplikację zgodnie z wszystkimi tajnikami i zasadami Sztuki AutoDetailingu krawiecDIY Osoba "Zielona" będzie widać efekt czy produkt nadaje się dla osoby początkującej i jak produkt zachowuje się na tworzywach które nic wcześniej nie miały. No i nie trzeba bylo tak odrazu Czekamy na kolejne testy
krawiecDIY Opublikowano 11 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2011 Chciałem podesłać swoje dane na PW tylko coś nie idzie po wciśnięciu wyślij wiadomosść wędruje do katalogo "Do wysłania " o co chodzi
martek Opublikowano 11 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2011 Jak adresat odbierze wiadomosc to wtedy dopiero zniknie z Twojego katalogu "do wyslania". Wszystko dobrze.
Tworek Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2011 Tester dotarł cały i zdrowy A tutaj ze swoim rywalem
Kubz Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2011 U mnie to samo Chyba już jutro będzie teścik z fotorelacją. Na razie spotkanie przed testem
krawiecDIY Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2011 Sampel dotarł, koperta była niestety rozerwana, poplombowana wokoło ale buteleczka na szczęście jest ok. Jak tylko znajdę chwilke za dnia to zrobie teścik. Pozdrawiam Jakub
Moderator rychu Opublikowano 17 Listopada 2011 Moderator Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2011 Paczka wreszcie dotarła - pocztylion to za chwilę nocą będzie do mnie przychodził. Kiedyś się ok. południa pokazywał. Ale koperta zakręcona, zalepiona - ciężko było się dostać Eurow się dobrze spisał w roli amortyzatora wstrząsów, buteleczka testera cała Pierwsze co można sprawdzić to zapach DG - no od PB TR dzieli go przepaść
MetalMagnes Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2011 Jestem bardzo ciekawy DG 271, niestety zła pora roku do testów tego typu środków. Praktycznie będzie można ocenić tylko wygląd po aplikacji.
Stefan-16 Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2011 Ja zakupiłem DG u Mariusza i póki co zapowiada się ciekawie, Wodna konsystencja sprawiła że nakładałem go na niektóre elementy płatkami kosmetycznym Oraz zapowiada się że będzie to bardzo wydajny środek.
Rekomendowane odpowiedzi