cimals Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Ja postaram się pojawić, ale tylko przejazdem. Na 15 minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cimals Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Dzięki za miłe spotkanie. To mój pierwszy spot kosmetyki od kilku lat 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Rośniecie Panowie w siłę Pozdrawiam Lublin 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebalbn Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 @cimals koniecznie wpadaj częściej ! Kurde Panowie całkiem niezła końcówka sezonu Nam wyszła No i klasycznie jakieś testy wpadły, piątkowy wieczór zdecydowanie na plus. Dzięki Pany, pozdrawiamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Również dzięki sezon coraz bliżej końca, trzeba częściej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 9 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 Kręcenie nosem przez team @Sebalbn zmotywowało mnie jednak. Sobota wieczór ostatnia z lampą i tak wiem wiem widzę tam tam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebalbn Opublikowano 9 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 @analyzatorno i teraz jest czyściocha A u Nas tak siadł ten cleaner i wosk BH : Ogólem to ten cleaner na prawde fajnie przygotował powierzchnie, wyciągnał/zamaskował sporo rysek. Ale i shine jest mega. Dzięki ! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 9 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 @Sebalbn wygląda sztos, nie wiem czy na forum wypada pisać że totalny rozpierdol jak wytrzymasz to potrzymaj pół maski bez qd - może zobaczymy ile to to siedzi realnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebalbn Opublikowano 9 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 23 minuty temu, analyzator napisał: @Sebalbn wygląda sztos, nie wiem czy na forum wypada pisać że totalny rozpierdol jak wytrzymasz to potrzymaj pół maski bez qd - może zobaczymy ile to to siedzi realnie. Nie wytrzymałem, wczoraj był tak przykurzony, że musiałem go umyć i dopsikać cc water gold'em Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 9 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 @Sebalbn u mnie jest pół błotnika może nie zapomnę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 2 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 A może tak coś w piątunio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebalbn Opublikowano 4 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 W dniu Wednesday, October 02, 2019 o 17:24, analyzator napisał: A może tak coś w piątunio? Ja bardzo chętnie ale jak już to bardziej sobota, dzisiaj ciężko z czasem troche. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 4 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 7 godzin temu, Sebalbn napisał: Ja bardzo chętnie ale jak już to bardziej sobota, dzisiaj ciężko z czasem troche. Cześć. Również dzisiaj odpadam. Daj znać o której jutro, fajnie byłoby się złapać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebalbn Opublikowano 5 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2019 @analyzator mi by najbardziej odpowiadało koło 18.30 ale akurat między 18 a 19 ma padać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 5 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2019 @Sebalbn eh ja jednak znowu pas. Może w kolejny się uda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 10 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 coś byśmy może umyli, pogadali ?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebalbn Opublikowano 10 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 2 godziny temu, analyzator napisał: coś byśmy może umyli, pogadali ?:) Jasna sprawa, tylko kiedy Ci pasuje? Mi znowu bardziej sobota w tym tygodniu. Pogoda ma być ładna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 10 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 2 godziny temu, Sebalbn napisał: Jasna sprawa, tylko kiedy Ci pasuje? Mi znowu bardziej sobota w tym tygodniu. Pogoda ma być ładna sobota, 17 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebalbn Opublikowano 11 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 @analyzatora może być bliżej 18? Bo wtedy wiem, że dam rade być na czas Tak z ciekawości, kiedy zmieniasz koła na zimowe ? Ja sie wstrzymam jeszcze ten tydzień, ma być po 19 stopni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 11 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 12 godzin temu, Sebalbn napisał: @analyzatora może być bliżej 18? Bo wtedy wiem, że dam rade być na czas Tak z ciekawości, kiedy zmieniasz koła na zimowe ? Ja sie wstrzymam jeszcze ten tydzień, ma być po 19 stopni. Spox to 18 na luzie.. edit. pytałeś o oponki. Hm. W listopadzie. Nie to żebym nie był proaktywny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 12 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 Korki na spociku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebalbn Opublikowano 12 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 Ale coś tam się udało wypucować Dzięki za spota, do następnego ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 13 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 Dzięki team @Sebalbn jak zawsze bardzo przyjemnie się z Wami spotkać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 13 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 Rozmawialiśmy o fusso i nie po bawiliśmy się Koch fse. Poniżej fusso a na nim koch. Fajny detailer. Starego kamienia nie ściąga, cudów nie robi. Szybki śliski ładnie pachnie i look jest bardzo dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebalbn Opublikowano 14 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 @analyzatorLex wygląda świetnie po tym Koch'u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi