snap Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 f10 to nowa piatka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Altay Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 f10 5tka, F01 7mka Zastanawiam się nad tymi dywanikami, bo kupując dywaniki w bmw nie miałbym serca rozdeptywać każdego dnia pod nogami 700zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 http://www.bmw-sklep.com.pl/pl/dywaniki ... 0-f11.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 23 Lutego 2013 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Nie no, daj spokój z tymi gumiakami za 60 zł do siódemki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salwinek91 Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Altay, nie wiem czy mogę linka podrzucić ale masz http://www.rezaw-plast.pl/index.php/act ... ..-kpl.set Mam już drugi rok od nich dywaniki, wziąłem od braciaka z samochodu jak miał wypadek on miał już rok i narazie nic się nie dzieje. Dobrze dopasowane, nie przesuwają się, stopery pasują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Altay Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 snap, Dzięki za link, ale tam mają najwyżej do 5tki, a do 7mki oryginały widziałem tylko na allegro w cenie 430zł sam przód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 cenie 430zł sam przód chyba bez tragedii jak na 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Altay Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Może i tak, chciałem się tylko dowiedzieć co z tymi z allegro, bo może ktoś miał już doświadczenie z czymś takim i się okażą całkiem okej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 w aso ile krzycza ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Fura zaczyna się od 340 kafla. Filce do środka 60 zł. Nie zrozumiem nawet po %%%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Altay Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Podobnie, w Berlinie po podliczeniu rabatu wyszło 150 euro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes.gd Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Do BMW tylko i wyłącznie ori, petex jest często polecany ale OEM to zupełnie inna liga. Jak lubisz smród gumy jak w wulkanizacji to weź te za 60zł Btw coś słaby ten rabat, sprawdziłem ceny i komplet miałbym za 400zł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Altay Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Niemcy mnie nie lubią za pochodzenie to też rabaty nijakie No cóż, chyba kupię jednak te oryginały, jakoś przeboleję dzięki Panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinek01 Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Altay, a patrzyłeś na tego Petexa ? Ceny są ok, a same gumy też normalne i wytrzymałe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Altay Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 kinek01, Szukałem na stronie petex'a i do 7mki nic nie mogę znaleźć Chyba zostanę przy swoich welurowych, oblałem je przed chwilą fabric guardem, może to coś zmieni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 24 Lutego 2013 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 oblałem je przed chwilą fabric guardem, może to coś zmieni Z mojego doswiadczenia- nic nie zmieni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabat Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Altay, a patrzyłeś na tego Petexa ?Ceny są ok, a same gumy też normalne i wytrzymałe +1 nie smierdzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek123 Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Stosował ktoś CarPro Perl na skórę? Niby producent mówi, że można, a jak jest naprawdę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Stosował ktoś CarPro Perl na skórę? Niby producent mówi, że można, a jak jest naprawdę? Można o ile pasuje Ci wykończenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobas Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 które się mocno świeci w przypadku produktu nierozcieńczonego. Dla mnie no go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mess Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Tak się zastanawiam czy wybrać Car Pro Perl czy 303 Aerospace cena/objętość wychodzi podobnie. 303 wydaje się być częściej używany i z tego co czytałem to mniej się błyszczy. Czy jest sens brać Perl/303 jeśli mam PB NL, planuje używać go do nadkoli/komory silnika/ nielicznych plastików na podszybiu? Który z nich jest bardziej uniwersalny 303? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rickson Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Perl można kłaść też na opony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Mess, "Poprawiony" PERL spisuje się lepiej niż poprzednie wersje. Brak popularności zawdzięcza pierwszym edycjom. Bardziej uniwersalny jest własnie perl z racji możliwości konserwacji chociażby skóry. PB NL nie nadaje się do tworzyw na zewnątrz auta. btw. Dressing - pierwsza zasada doboru to: Wszystko zależy od typu plastiku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mess Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 SJake, nom PB NL na zewnętrznych leży króciutko Tak więc Perl będzie zobaczymy jak będzie wygląć Dzięki za info o nowej formule, nie wiedziałem że była zmiana rickson Dzięki za słuszne zauważenie że Perl na oponki się nadaje całkiem zapomniałem że chciałem go do tego celu również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob55 Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Mess, "Poprawiony" PERL spisuje się lepiej niż poprzednie wersje. Brak popularności zawdzięcza pierwszym edycjom.Bardziej uniwersalny jest własnie perl z racji możliwości konserwacji chociażby skóry. PB NL nie nadaje się do tworzyw na zewnątrz auta. btw. Dressing - pierwsza zasada doboru to: Wszystko zależy od typu plastiku. mam pytanie od kiedy jest produkowana wersja "poprawiona' - i jakie sa zauważalne efekty poprawionej wersji ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi