Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

f10 5tka, F01 7mka ;) Zastanawiam się nad tymi dywanikami, bo kupując dywaniki w bmw nie miałbym serca rozdeptywać każdego dnia pod nogami 700zł :kox:

Opublikowano

Altay, nie wiem czy mogę linka podrzucić ale masz http://www.rezaw-plast.pl/index.php/act ... ..-kpl.set

Mam już drugi rok od nich dywaniki, wziąłem od braciaka z samochodu jak miał wypadek on miał już rok i narazie nic się nie dzieje. Dobrze dopasowane, nie przesuwają się, stopery pasują :good:

Opublikowano

snap, Dzięki za link, ale tam mają najwyżej do 5tki, a do 7mki oryginały widziałem tylko na allegro w cenie 430zł sam przód :dontknow:

Opublikowano

Może i tak, chciałem się tylko dowiedzieć co z tymi z allegro, bo może ktoś miał już doświadczenie z czymś takim i się okażą całkiem okej ;)

Opublikowano

Do BMW tylko i wyłącznie ori, petex jest często polecany ale OEM to zupełnie inna liga. Jak lubisz smród gumy jak w wulkanizacji to weź te za 60zł :lol: Btw coś słaby ten rabat, sprawdziłem ceny i komplet miałbym za 400zł...

Opublikowano

Niemcy mnie nie lubią za pochodzenie to też rabaty nijakie :D No cóż, chyba kupię jednak te oryginały, jakoś przeboleję;) dzięki Panowie :good:

Opublikowano

kinek01, Szukałem na stronie petex'a i do 7mki nic nie mogę znaleźć :dontknow: Chyba zostanę przy swoich welurowych, oblałem je przed chwilą fabric guardem, może to coś zmieni ;)

• Moderator
Opublikowano
oblałem je przed chwilą fabric guardem, może to coś zmieni ;)

Z mojego doswiadczenia- nic nie zmieni :P

Opublikowano
Altay, a patrzyłeś na tego Petexa ?

Ceny są ok, a same gumy też normalne i wytrzymałe :idea:

+1 nie smierdzą.

Opublikowano
Stosował ktoś CarPro Perl na skórę? Niby producent mówi, że można, a jak jest naprawdę?

Można o ile pasuje Ci wykończenie ;)

Opublikowano

Tak się zastanawiam czy wybrać Car Pro Perl czy 303 Aerospace cena/objętość wychodzi podobnie. 303 wydaje się być częściej używany i z tego co czytałem to mniej się błyszczy.

Czy jest sens brać Perl/303 jeśli mam PB NL, planuje używać go do nadkoli/komory silnika/ nielicznych plastików na podszybiu? Który z nich jest bardziej uniwersalny 303?

Opublikowano

Mess, "Poprawiony" PERL spisuje się lepiej niż poprzednie wersje. Brak popularności zawdzięcza pierwszym edycjom.

Bardziej uniwersalny jest własnie perl z racji możliwości konserwacji chociażby skóry. PB NL nie nadaje się do tworzyw na zewnątrz auta.

btw. Dressing - pierwsza zasada doboru to: Wszystko zależy od typu plastiku.

Opublikowano

SJake, nom PB NL na zewnętrznych leży króciutko :( Tak więc Perl będzie zobaczymy jak będzie wygląć :) Dzięki za info o nowej formule, nie wiedziałem że była zmiana :song:

rickson Dzięki za słuszne zauważenie że Perl na oponki się nadaje całkiem zapomniałem że chciałem go do tego celu również :P

Opublikowano
Mess, "Poprawiony" PERL spisuje się lepiej niż poprzednie wersje. Brak popularności zawdzięcza pierwszym edycjom.

Bardziej uniwersalny jest własnie perl z racji możliwości konserwacji chociażby skóry. PB NL nie nadaje się do tworzyw na zewnątrz auta.

btw. Dressing - pierwsza zasada doboru to: Wszystko zależy od typu plastiku.

mam pytanie od kiedy jest produkowana wersja "poprawiona' - i jakie sa zauważalne efekty poprawionej wersji ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.