Carire Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 lu5asz, dawaj śmiało a jakiej piany użyjesz razem z nim? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lu5asz Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Valet pro neutral snow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manio49 Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 To naparstek możesz dodać, zaraz przyjdzie wiosna, to i tak sobie nasmalcujesz lakier, jakby APC podjadł Bo ta piana hm, tylko ładnie wygląda. PS. Jak Ci się marolex sprawuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 lu5asz, spokojnie dolacz a i tak wiosna przed namu wiec wiosenne mycie, woskowanie bedzie to nie ma sie az tak przejmowac wiec dzialaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebek96 Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Gdzie nabyć naklejki 'kosmetyka aut' ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fancivi Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Napisz do Mariusza z SCS, on mial swego czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 18 Lutego 2013 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Sebek96, ...lub All4auto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebek96 Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 ok, obadam dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dojnik91 Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Używał ktoś mikrofibre zymola? Bo nigdzie nie mogę znaleźć opinii na jej temat. I jeszcze nie mogę znaleźć czym różnią się aplikatory piankowe a bawełniane w sensie przeznaczenia (o tym na pewno jest bo pamiętam ale nie mogę znaleźć) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rickson Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Dojnik91, jakie mf Zymola? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Używał ktoś mikrofibre zymola? Bo nigdzie nie mogę znaleźć opinii na jej temat. I jeszcze nie mogę znaleźć czym różnią się aplikatory piankowe a bawełniane w sensie przeznaczenia (o tym na pewno jest bo pamiętam ale nie mogę znaleźć) Piankowe do wosku bawełniane do HDC MF Z nie używałem jeszcze to nie powiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 18 Lutego 2013 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Dojnik91 - fibry Zymola to bardzo dobrej jakości szmatki za dość wygórowane pieniądze. Tu masz linka do strony producenta: http://www.zymol.com/zymolmicrowipe2pk.aspx Fibry są trwałe i świetnie się spisują przy pracy wewnątrz auta ale raczej nie polecam ich do kontaktów z lakierem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dojnik91 Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Dzięki za pomoc. A co lepsze do nakładania dresingów, piankowy czy bawełniany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Dojnik91, piankowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 18 Lutego 2013 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Dojnik91, moje ostatnie wielkie odkrycie: http://www.pielegnowacauto.pl/kosmetyka ... bkowy.html używam do opon - wszystkie inne jakie miałem sprzedałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Eryczek, +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kama Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Ja ostatnio kupiłem w Tesco dwa aplikatory z mikrofibry o średnicy 15cm. Z taką sprytną wsuwką na rękę. Cena chyba 6 zł za sztuke. Nada się to do pielęgnacji kokpitu, bo wrzuciłem oczywiście tłumacząc sobie, że na pewno się przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Ja do opon używam gąbek kuchennych (myjek) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Eryczek, musze kupić i wypróbować bo cena używam teraz niebieskich gąbkowych i są też bdb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 ja do opon używam pędzelka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 ja do opon używam pędzelka dokłądnie na większe powierzchnie jednak gąbka w zakamarki pędzel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Pędzlem jest mniej ekonomicznie co za tym idzie jest większy połysk, ale wiadomo kto co lubi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 18 Lutego 2013 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 używałem pędzla SV Pneu, kilku aplikatorów i teraz tych "kostek" kostka jest najlepsza, ma idealną twardość i "wsiąkliwość", zresztą kosztuje jedynie 2,5 zł polecam dobrać przy okazji zakupów u Pawła i przetestować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kama Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Zastanawiam się nad kupnem buteleczek Będą służyć do glass cleaner'a, APC 1:15 / 1:50 i IPY. I waham się pomiędzy 250ml a 500 ml. Mam jakieś przeczucia, że 250ml starczy w zupełności, ale coś w środku ciągnie mnie po 500 ml No i kształt: Opcja A Opcja B Ja wiem, że pytanie z serii idiotycznych, ale nie chcę potem klnąć pod nosem, że nieporęczne itd. Wiola i Paweł mają jeszcze 300ml w razie czego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maya Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Wg mnie 500 mało poręczne i nie wiem czy we wszystkich tak jest ale za krótkie rurki są od trigerów i nie sięgają do dna. 250ml są chude i mniej stabilne, za to lepiej się robi te 300ml bardziej stabilnie stoją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi