Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 4 Października Partner forum Zgłoś Opublikowano 4 Października @menior zniechęca hmm teraz większość dobrych APC (z dobrym składem i skutecznością) nawet polskich kosztuje ponad 100zł. 1
marcineke Opublikowano 4 Października Zgłoś Opublikowano 4 Października @CAR CRAZY problem przy większości dobrych producentów ma dziwną politykę cenową np P&S i BH , mąkę opakowanie cena kosmos a duże już bardzo przyzwoite , tak samo jest z tym produktem 1l kosztuje 66 zł ale 5 l już 140 zł. Za litrówkę cena kosmos, za 5l , wyższa półka cenowa ale w pełni akceptowalna. 2
Moderator Eryczek Opublikowano 4 Października Moderator Zgłoś Opublikowano 4 Października 20 minut temu, marcineke napisał(a): @CAR CRAZY problem przy większości dobrych producentów ma dziwną politykę cenową np P&S i BH , mąkę opakowanie cena kosmos a duże już bardzo przyzwoite , tak samo jest z tym produktem 1l kosztuje 66 zł ale 5 l już 140 zł. Za litrówkę cena kosmos, za 5l , wyższa półka cenowa ale w pełni akceptowalna. To jest zupełnie normalna polityka cenowa. Inne są ceny w detalu, inne w hurcie.
damiano87 Opublikowano 4 Października Zgłoś Opublikowano 4 Października Zgadzam się z innymi, BH Surfex the best and the beast 1
marcineke Opublikowano 4 Października Zgłoś Opublikowano 4 Października @Eryczek pstrzac ma większość producentów polityka jest taka że 5l produktu kosztuje tyle co 3-3,5l w opakowaniach 1l i to jest wg mnie właściwa cena. Niestety produktu nigdy nie miałem, różnych Apc mam dobre 20l sporo pełnych opakowań od zeszłego roku. Ale faktycznie sporo osób chwali. Nie zagłębiałem się w temacie ale nie zawsze ważna jest moc, wg mnie ważny skład i bezpieczeństwo, jakbym chciał mocne Apc to mamy Aqua Apc i Hyper Apc, bardzo mocne produkty tylko jakim kosztem? Aczkolwiek znając inne produkty BH raczej tam dbają żeby było bezpiecznie.
menior Opublikowano 4 Października Zgłoś Opublikowano 4 Października @CAR CRAZY z tych mocniejszych uzywam apc aqua gdzie litr kosztuje 35 zl czyli ponad polowe tego co Surfex
gprzesniak Opublikowano 4 Października Zgłoś Opublikowano 4 Października @menior Ja ostatnio kupiłem 5L, za 100 zł u Mariusza @CAR CRAZY, ale to była okazja. Regularna cena 129 zł za 5l. Czy to dużo za najlepsze APC na rynku? Moim zdaniem nie. Duża koncentracja, bezpieczeństwo i legendarna jakość BH , za takie pieniądze nie zostawia za bardzo wyboru. Kup i sam sprawdź. 3
ziobek88 Opublikowano 4 Października Zgłoś Opublikowano 4 Października Dzięki majstry 5l surfexa w drodze …A do środka stosujecie surfexa 1:30 ? 1:50 ? Na opakowaniu napisane że można od 1:100 . Jest to możliwe ?! 1:10 to już chyba na „szczury” w środku , felgi, opony … Jeśli się mylę poprawcie mnie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
gprzesniak Opublikowano 4 Października Zgłoś Opublikowano 4 Października Wszystko zależy co myjesz, czyścisz. Ostatnio z pianownicy ręcznej aplikowałem 1:20 . Myłem kola, które są zabezpieczone Ultracoat Metal Guard. Testuj, produkt super wydajny i kompletny. 1
ziobek88 Opublikowano 4 Października Zgłoś Opublikowano 4 Października Paczka odebrana, pompka zamontowana … byleby jutro nie padało ! Naczytałem się i zobaczyłem chyba już połowę internetu na jego temat - ale jako preparat do środka jest tego mało albo ja nigdzie nie znalazłem konkretów. Dlatego pytam od jakich stężeń zacząć. Bo 1-2 % stężenia naprawdę są w stanie coś zdziałać ? Zapach z butli nawet nawet, nie drażni (jak np. BH Auto-foam) od razu. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Szary93 Opublikowano 5 Października Zgłoś Opublikowano 5 Października @marcineke myślisz że po kilku myciach kokpitu APC ten środek w końcu zejdzie ?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 5 Października Partner forum Zgłoś Opublikowano 5 Października W dniu 4.10.2024 o 12:45, marcineke napisał(a): @CAR CRAZY problem przy większości dobrych producentów ma dziwną politykę cenową np P&S i BH , mąkę opakowanie cena kosmos a duże już bardzo przyzwoite , tak samo jest z tym produktem 1l kosztuje 66 zł ale 5 l już 140 zł. Za litrówkę cena kosmos, za 5l , wyższa półka cenowa ale w pełni akceptowalna. 1 litr w przypadku Bilt Hamber nawet nie biorę pod uwagę, oni sami traktują to jako zło konieczne, jest bo musi być. Ta prawidłowa cena to za 5L W dniu 4.10.2024 o 15:30, menior napisał(a): @CAR CRAZY z tych mocniejszych uzywam apc aqua gdzie litr kosztuje 35 zl czyli ponad polowe tego co Surfex 5L BH kosztuje praktycznie tyle co AQUA. Jak wyżej wspomniałem 1L jest bo ma być. Produkt jest prawdziwym APC i 5L na pewno sie przyda, auto, garaż, dom : osobiście wszędzie używam, domycie rąk ze smaru i innego mocnego brudu też wzorowo nawet w stężeniu 5:1 nie wysusza skóry 4
menior Opublikowano 6 Października Zgłoś Opublikowano 6 Października @CAR CRAZY a no to szkoda ze taka polityka producenta bo dla mnie 5 litrowe opakowanie to troche za duzo a 1 litrowe jest za drogie,ale rozumiem ze jak ktos potrzebuje wiekszych zapasow to dobre rozwiazanie 1
SerowyCheetos Opublikowano 6 Października Zgłoś Opublikowano 6 Października @menior śmiało możesz zgadać się z kimś z forum i kupić w kilka osób albo zapytać czy ktoś nie sprzeda Ci 1L 1 1
Szary93 Opublikowano 1 Listopada Zgłoś Opublikowano 1 Listopada Niestety wciąż nie udało mi się usunąć z kokpitu środka meguiars ultimate protectant. Dla przypomienia ponownie dodaje zdjęcie jak to wygląda. Nierówno położone wygląda jak tłusta plama. Próbowałem apc green star w rozcieńczeniu 1:10 pędzelek i scrub pad jednak jeszcze nie udało mi się przywrócić kokpit do stanu fabrycznego (samochód praktycznie nowy z salou) Co poradzicie ? Ten środek tworzy błyszczącą powierzchnię którą bardzo ciężko usunąć i wygląda to mega słabo. Gdzieś czytałem że na wew plastikach trzyma się ok 6 miesięcy a u mnie już też w granicach 6 mies się utzymuje. Myłem go może 2 razy w tym czasie APC bez zbędnego tarcia. Wielka prośba o jakieś rady... 1
Rekomendowane odpowiedzi