Crasher Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Mimo wszystko zaufalbym polecanemu red devilowi bo na prawdę w dobrym stężeniu odszczurzy wszystko przy czym jest tanio
analyzator Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2016 Chcę kupić apc do wszystkiego i zwróciłem awagę na green star od koha. Jakieś doświadczenia z tym środkiem? Podane stężenia są ok?? Chciałbym go mieć i doraźnie do tapicerki, plastików i do zawiasów/smarów etc. http://showcarshine.pl/7-pielegnacja-si ... &results=3
shinekamcar Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2016 Chcę kupić apc do wszystkiego i zwróciłem awagę na green star od koha. Jakieś doświadczenia z tym środkiem? Podane stężenia są ok?? Chciałbym go mieć i doraźnie do tapicerki, plastików i do zawiasów/smarów etc. http://showcarshine.pl/7-pielegnacja-si ... &results=3 Ja polecam GS szczególnie do plastików stosuje 1:10 i w większości daje rade i nie wysusza plastików .....do zawiasów troszke wieksze stężenie i bedzie git:)
visual Opublikowano 22 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2016 Dla mnie sprawdzony koch chemie i adbl pro. Nie ma co cudowac, trzeba tylko dobrać odpowiednie stężenie do rodzaju pracy
Rybicki Opublikowano 24 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2016 664971 Ja polecam GS szczególnie do plastików stosuje 1:10 i w większości daje rade i nie wysusza plastików Potwierdzam. Koch do plastików we wnętrzu jest naprawdę skuteczny. 1:10 do mocno zabrudzonych plastików jest bardzo skuteczny, mniejsze zabrudzenia z łatwością usuwa stężenie 1:15. Nie wysusza i nie zostawia białego nalotu.
tasek Opublikowano 1 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2016 Witajcie Panowie zużyłem już kilka baniek VALETPRO CLASSIC ALL PURPOSE CLEANER i jestem z niego bardzo zadowolony bo nie śmierdzi i ładnie domywa, ale ostatnio kusi mnie spróbować czegoś może innego bądź lepszego. Czy ADBL APC PRO byłby w czymś lepszy? Głównie używam APC do czyszczenia plastików ew tapicerek wewnatrz kabiny. Piorę samochody dla handlarza i APC musi sprostać mega brudom ale w żadnym wypadku nie może uszkodzić plastików na desce itp. classica stosuję w stężeniu 1:10 a na ADBL piszą od 1:10 do najcięższych zabrudzeń do 1:80 dla lekkich. Czyżby był aż taki wydajny czy to tylko taki chwyt i skończy się na 1:10
Fitte Opublikowano 1 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2016 [ref]tasek[/ref], jak dla mnie ciężko o coś przyjemniej pachnącego do wnętrza od ValetPro Używałem również ADBL APC oraz ADBL APC PRO i zdecydowanie przyjemniej mi sie robi Valetem.
EvilGucio Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2016 Cześć, użyłem w Hondzie Prelude APC Nielsena w stężeniu 1:30 (10ml Nielsena + 300ml wody) i niestety ale w paru miejscach tak jakby ''wypaliło'' mi plastiki, zrobiły się białe albo po prostu tak wyglądały bo nie chce mi się wierzyć, że to za mocne steżenie Spryskiwałem APC, pędzelkowałem i wycierałem suchą mikrofibrą
booohal Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2016 To skutki wieloletniego plakowania. Dressing Ci to przykryje.
matix19 Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2016 Używam teraz Red Devila, spoko APC, ale może polecicie coś co przy pędzelkowaniu będzie bardziej się pieniło
Gesiu_15 Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2016 Ja używam Pink APC poziomkowy zapach i dobrze czyści
Dario88 Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2016 Ja używam Meguiar's All Purpose Cleaner i szczerze mogę polecić
xXKrystianXx Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2016 Ja mam KochChemie Green Star i polecam. ValetPro był moim pierwszym APC jakie kupiłem i zdarzy się nieraz użyć
Patryk14 Opublikowano 13 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2016 Panowie jakie stężenie ADBL APC do plastików w audi a3 8l wybrać 1:10, 1:15? Czy bezpieczniej większe, plastiki nie są mega brudne chodzi tylko o wstępne czyszczenie?
Fitte Opublikowano 14 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2016 [ref=#ff3366]Patryk14[/ref], a nie lepiej pierw sprobować 1:15 a przy braku mocy dolać APC żeby wyrównac do 1:10 ?
Radziu Opublikowano 14 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2016 Skończył mi się APC miałem Nielsena, ValetPro i chce zamówić równie dobry tylko jaki Meguiar's All Purpose Cleaner APC czy ten jakiś nowy ADBL?
LGV8V Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2016 Część Wszystkim! Szukam delikatnego środka do przetarcia mojej cytryny, nie jest ona jakaś bardzo brudna. Pierwszy raz będę używał APC wiec nie szukam jakiegoś agresywnego. Co sądzicie o SHINY GARAGE Carpet Cleaner albo Shiny Garage Lime ? Czy APC można potraktować również skórzaną kierownice czy do skóry muszę poszukać czegoś innego?
TfB Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2016 Carpet cleaner to nie apc jak nazwa wskazuje... skory nie tykasz za zadne skarby bo zrobisz sobie krzywde. Agresywnosc tworzysz rozcienczeniem apc max zwykle 1:4 aq:7 zalezne od srodka. Uzwalem adbl i jestem super zadowolony, moge polecic. A co Ty chcesz przecierac? Bo nie zalapalem:D
LGV8V Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2016 Chciałem poprzecierać, kokpit i plastiki. A jak się ma to APC do obciągniętej gumy na uchwytach dzwiowych i na panelu w okolicach radia itp.? To jakiego środka używacie do kierownicy? Ogólnie to chce kupić i zaplikować Poorboy's Natural Look i myślałem o delikatnym oczyszczeniu APC przed aplikacją. Nie mam jakiejś zasyfionego wnętrza w zasadzie to tylko kurz na pierwszy rzut oka. Resztą pół toku temu był prany środek. Czy nie ma sensu bawić się w APC jak się nie ma jakiegoś zasyfionego auta?
TfB Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2016 Uno polecam wiecej poczytac forum jest wszystko 2. Apc wypracowujesz rozcienczone pedzelkiem potem zbierasz mf brud ktory apc oddzieli od plastikow 3.jak przegniesz i polejesz zbyt mocnym stezenie. do zedrzesz cala gume - wazne jest stezenie Jak to skora to srodek do czyszczenia skory i na to odzywka balsam dopiero.
lunatyk Opublikowano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2016 Zastanawiam się nad zakupem pierwszego APC , chcę zainwestować w coś sprawdzonego co by było uniwersalne do środka i na zewnątrz do plastików bardzo bym prosił o polecenie czegoś . Zastanawiam się nad ADBL APC lub z koncówką PRO , ( czarny opel zafira ) .
FG400 Opublikowano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2016 Oba bardzo dobre - APC PRO lepszy, ale zwykły też jest OK. Dobry wybór jeśli chodzi o APC.
Dawid_Bojarski Opublikowano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2016 Jeden z najlepszych wyborów aktualnie Chociaż radziłbym zajrzeć do apc excede, kosztuje podobnie a zrobili na mnie wrażenie a na codzień używam adbl Wysłane z mojego C1905 przy użyciu Tapatalka
Fitte Opublikowano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2016 Używałem APC od ADBL, oby dwóch i jedynie PRO według mnie daje radę. Aktualnie używam EXCEDE i dla mnie miazga
booohal Opublikowano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2016 Dla mnie absolutny top to BH SUrfex i SNB Gul Javel (ale nie wiem czy Seba jeszcze to robi). ADBL Pro też jest bardzo spoko.
Rekomendowane odpowiedzi