MaćkoAGC Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2016 Robiłem też zegary i nic złego się nie stało.
PressionLife Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2016 Jestem nowy w detalingu, po przeczytaniu postów rozważam APC ADBL - co sądzicie ? Uniwersalny środek do czyszczenia wewnątrz i na zewnątrz.
mario704 Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2016 Ja też używam Red Devila i moim zdaniem zapach bardzo ok. Radzi sobie ze wszystkim Praktycznie nie ma zapachu a domywa super.
Roost Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2016 Do wnętrza i "zewnętrza" nie szczura lepiej wybrać adbl apc czy może adbl apc pro ?
WaxItCar Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2016 Do wnętrza i "zewnętrza" nie szczura lepiej wybrać adbl apc czy może adbl apc pro ? apc pro jest bardziej skoncentrowane i silniejsze oba apc robią robotę, zwykły również więc jeśli nie jest szczur to spokojnie ADBL APC
Matju Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Witam, czym (i czy jest szansa) usunąć te plamy/przebarwienia?
impex Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2016 A co to sie stało? Jeśli są to plamy czyli brud-to w sumie każde APC sobie z tym poradzi. Jeżeli to przebarwienia,coś mocnego prysneło na ten panel to w gre wchodzi ponowne lakierowanie lub wymiana na nowe w ASO lub używane w lepszym stanie.
peterps1 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Czy do lekkich zabrudzeń wewnątrz auta mogę rozcieńczyć np 10 ml ADBL na 300 ml wody?
Gesiu_15 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Ja używam do wnętrza 1:10 możesz zrobić 1:15
biemdabliu Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Mam APC ADBL-a ale przyznam szczerze, przy rozcieńczeniu 1:4 nie daje za dobrze rady na stary brud na jasnym plastiku, spróbuję jeszcze bez rozcieńczania. Czy coś lepszego mozecie polecić?
grzybu Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Mam APC ADBL-a ale przyznam szczerze, przy rozcieńczeniu 1:4 nie daje za dobrze rady na stary brud na jasnym plastiku, spróbuję jeszcze bez rozcieńczania. Czy coś lepszego mozecie polecić? Spróbuj magiczną gąbką. Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
Essa Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Czy trzeba użyć dressingu po użyciu APC we wnętrzu ? Można przejechać wtedy Megsem do skóry ?
Pit_Krk Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Czy trzeba użyć dressingu po użyciu APC we wnętrzu ? Można przejechać wtedy Megsem do skóry ? Czyżby kolejna odsłona konkursu: Chyba gdzieś w czeluściach internetu jest konkurs - "Kto zada najdziwniejsze, najbardziej irracjonalne pytanie na forum KA."Widać do wygrania są fajne nagrody, bo niektórzy bardzo mocno się starają
wiktorziolo Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Na początku myślałem, że tak są zniszczone plastiki a to taki wieloletni syf się na nich gromadził Jak poprzedni właściciel mógł tak jeździć to nie wiem. Szczotka dość twarda Koch Chemie Green Star APC - osobiście uważałem, że lepiej sobie będzie radziło mimo dużego stężenia na koniec Koch Chemie Refresh Cockpit Care - na nim się nie zawiodłem Fotka z początku potem w trakcie i efekt końcowy który cieszy oko
pablo022 Opublikowano 21 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2016 Panowie jaki srodek do jasnego wnętrza? Ślady po butach na beżowym wyglądają strasznie... Pozdrawiam i z góry dzięki za pomoc Paweł
oxer97 Opublikowano 21 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2016 Ja mam 4nano od ADBL. Czy ja wiem ? Moim zdaniem daję radę, a jak przetrzymałem za długo 1:15 na desce to zostały mi białe plamy takze takie słabiutkie raczej nie jest. Niby do tego nie służy ale 1:15 czyściłem felgi i dawał radę
Skyn3t Opublikowano 5 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2016 Panowie poleci ktoś jakiś naprawdę dobry APC do wnętrza ? Samochód to BMW e92 , czarne plastiki + czerwona skóra ...
Viento Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2016 Skyn3t, klasyka, na chwilę obecną rządzi w tej kwestii ADBL. Do mocno zapuszczonego auta polecam APC Pro, do zwykłej pielęgnacji w zupełności wystarczy zwykłe.
Radek6 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2016 A co lepiej wybrać zwykły ADBL APC, czy Nielsen APC Cyclone? cena podobna, nielsen kilka złociszy droższy. A co bardziej przyjazne dla autka, Druga kwestia, myjąc pędzelkiem, przyciski, szczeliny, nie jestem w stanie wszystkiego do sucha wytrzeć, szczególnie te zakamarki co w szczeliny wejdą, czymś to grozi?
pawelpp Opublikowano 18 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2016 Nie masz powietrza w sprayu ? Możesz wydmuchać albo pokombinować też z patyczkiem do uszu. Albo bez spraya...zamykasz oczy i dmuchasz
gacuus Opublikowano 18 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2016 Nie masz powietrza w sprayu ? Możesz wydmuchać albo pokombinować też z patyczkiem do uszu.Albo bez spraya...zamykasz oczy i dmuchasz W razie czego poproś kobite żeby Ci przyrodzenie kombinerkami scisla i dmuchaj przez rurkę. A na poważnie jak by do 2 opryskiwacza wlac wodę destylowana i wypłukać apc ? Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
Radek6 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2016 W sumie takie zakamarki to chyba lepiej namoczyć ściereczką z roztworem i wtedy smarować. A APC, najlepiej rozcieńczać wodą destylowaną czy może być zwykła kranówa.
gacuus Opublikowano 18 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2016 W sumie takie zakamarki to chyba lepiej namoczyć ściereczką z roztworem i wtedy smarować. A APC, najlepiej rozcieńczać wodą destylowaną czy może być zwykła kranówa. Może być i zwykła. Ja nie raz leje gorącą na ciężkie zabrudzenia. Lepiej puszcza Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi