jack09 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2011 witam czy bp dołączone do silverline nadaje się do czegoś ? czy trzeba kupić nowe ? czym może się różnić od tych markowych wpada w wibracje rzep slabo trzyma ?
Xkem Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2011 Przede wszystkim najczęściej używa się gąbek 150mm, a ten BP z zestawu ma 180mm co go z miejsca skreśla
DarkoZ Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2011 Witam Właśnie zamówiłem Silverline z Amazon.co.uk. Z mojego konta ubyło mi 163,95 PLN, czyli cena myślę że b. dobra Do polerki mam zamiar dokupić FLEXIPADS o średnicy 125mm, tylko nie mam pojęcia który będzie lepszy. TEN czy TEN Różnią się wysokością pianki. W pierwszym pianka ma 12mm, a w drugim ma 25mm. Przygodę z polerką dopiero będę zaczynał, a moje autko ma miękki lakier (Honda Accord z 2006r) i głębokich rys na szczęście nie ma. Na logikę wydaje mi się że bezpieczniejsza będzie w moim przypadku opcja druga. Jeżeli jest inaczej, to proszę sprostować, ewentualnie podpowiedzieć czy może jeszcze zainteresować się innym BP.
k24 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2011 Różnią się wysokością pianki oraz twardością. Lakier na Hondach miękki, więc twardym BP będzie duuużo łatwiej narobić hologramów. Wybrał bym opcje 2.
adr_ad Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2011 Właśnie zamówiłem Silverline z Amazon.co.uk. Z mojego konta ubyło mi 163,95 PLN, ... Przepraszam, jaką masz kartę? Bo ja mam takie badziewie z PKOBO którego nikt po za samym PKOBP nie uznaje. Pozdrawiam
DarkoZ Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2011 Przepraszam, jaką masz kartę? Bo ja mam takie badziewie z PKOBO którego nikt po za samym PKOBP nie uznaje. Pozdrawiam Mam kartę VISA z ING Bank Śląski. Za pierwszym razem też nic nie poszło, więc udałem się do banku w celu wyjaśnienia sprawy. Miła Pani powiedziała mi że pewnie mam nie ustawione limity na zakupy bezgotówkowe czy coś w tym rodzaju. Podszedłem więc do komputera dla klientów zalogowałem się na moje konto i miła Pani pokazała mi krok po kroku jak mam te limity ustawić. Tam była jakaś zakładka "karty kredytowe" czy coś w tym rodzaju. Po powrocie do domu poszło wszystko jak z płatka
adr_ad Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2011 giftu nie zaznaczaj W amazon... gift oznacza ilość waluty jaką mamy do dyspozycji do wykorzystania przy zakupach. Coś takiego jak np. u nas bony podarunkowe, które pracodawcy dają pracownikom. Można kogoś w ten sposób obdarować dając mu jakieś pieniądze, które zostają przekazane z naszego konta na konto obdarowanego do wykorzystania na zakupy w amazon... . Można wykupić np. cały pakiet na 100funciaków i podarować wysyłając email, kartkę pocztą z życzeniami i czy tam innym komentarzem. I podczas zakupów jest taka opcja z możliwością wykorzystania tych właśnie pieniędzy z giftu. A ja jestem w kropce bo mojej karty nie uznają, chyba otworzę konto mbank lub bzwbk. Pozdrawiam
ulik87 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2011 Witam Właśnie zamówiłem Silverline z Amazon.co.uk. Z mojego konta ubyło mi 163,95 PLN, czyli cena myślę że b. dobra [...] A, to kolega zamówił pewnie tą za Ł37 Czy ona różni się czymś szczególnym od tej za Ł40? (bo ja zamówiłem właśnie tę i przed chwilą ściągnęło mi 190 złociszy).
aro_77 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2011 Ogólnie silverline się różnią, bo sa 3 serie o różnych parametrach: DIY, SILVERSTORM i Power Tools / Pro Range Power Tool
DarkoZ Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2011 Witam Właśnie zamówiłem Silverline z Amazon.co.uk. Z mojego konta ubyło mi 163,95 PLN, czyli cena myślę że b. dobra [...] A, to kolega zamówił pewnie tą za Ł37 Czy ona różni się czymś szczególnym od tej za Ł40? (bo ja zamówiłem właśnie tę i przed chwilą ściągnęło mi 190 złociszy). Zamówiłem tą KLIK Tylko tyle, że w sobotę kosztowała coś około 36Ł (jakaś promocja czy bonifikata).
Artur Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2011 Witam Właśnie zamówiłem Silverline z Amazon.co.uk. Z mojego konta ubyło mi 163,95 PLN, czyli cena myślę że b. dobra [...] A, to kolega zamówił pewnie tą za Ł37 Czy ona różni się czymś szczególnym od tej za Ł40? (bo ja zamówiłem właśnie tę i przed chwilą ściągnęło mi 190 złociszy). Zamówiłem tą KLIK Tylko tyle, że w sobotę kosztowała coś około 36Ł (jakaś promocja czy bonifikata). No to miałeś fart. To ta najlepsza
ulik87 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zamówiłem tą KLIK Tylko tyle, że w sobotę kosztowała coś około 36Ł (jakaś promocja czy bonifikata). Ano, ja to samo Przyoszczędziłeś 3 dyszki
piotrl Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2011 Tylko tyle, że w sobotę kosztowała coś około 36Ł (jakaś promocja czy bonifikata). Jak przeglądacie ofertę amazon.co.uk to tam sa dwie opcje kupic jako 1- nowe urządzenie lub jako 2- używane a i czasami sa promocje trzeba czekać lub mieć farta
noktoto Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zamówiłem 8 czerwca, dzisiaj dotarła Wyszło niecałe 172 PLN Mam teraz takie pytanie, czy uchwyt musi byc zamontowany w ten sposób: Mi polerkę wygodniej się trzyma jeśli założę uchwyt na odwrót, czyli tak: Ma to jakieś znaczenie?
ble Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2011 a ja mam takie pytanie chce zamówić tą polerke jestem na samym końcu Delivery Details: ale pisze że: Postage & Packing: £8.55 a zaznaczyłem Standard (3-10 business days) EDIT: a dobra zaznaczyłem FREE Super Saver Delivery (3-10 business days) i jest 0.00 za wysylke.
bruno Opublikowano 19 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2011 Czym szczególnym różnią się te dwa Silverline'y? 1) Silverline 264569 2) Silverline 668445 1) pierwszy model 2)drugi model Która lepiej wybrac?
k24 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2011 Weź 1, ma stabilizacje obrotów której 2 nie posiada.
ulik87 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2011 no i dotarła maszina. 6 dni od zamówienia do dostawy już wszystkie graty przygotowane. szmaty są, halogen jest, DIY Grit Guard gotowy, rękawice, wiadra, pędzelki... ...jeszcze tylko dostawa kosmetyków i palimy lakier
Marcin19l Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2011 własnie i ja zamówiłem polerke teraz tylko czekac
bruno Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2011 To troche na dniach tych polerek do Polski wyślą. Ile Wam skasowało z konta?
ble Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2011 Ja zamówiłem 17 i zablokowali mi początkowo 191, a póżniej policzyli i zabrali 195pln
Marcin19l Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2011 mi narazie pobrali tylko złotówke, oby tylko nie było problemów z karta płatnicza
devil80 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2011 A dla poczatkującego i do domowego użytku lepiej kupić Silverline czy może tą Einhell model BT-PO 1100 cenowo wygląda to podobnie. Jeżeli już Silverline to model: 668445 czy może 129659 różnica w cenie nie jest wielka, więc można by dopłacić.
Marcin19l Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2011 własnie mi pobrali 178,99 Tez myslałem o tym einhellu ale nie ma stabilizacji obrotów i sa od 1000-3000 a powinny raczej sie zaczynac od 0
Rekomendowane odpowiedzi