aro_77 Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2011 Moim zdaniem to jest seria DIY, a nie Silverstorm, ktora ma stabilizacje obrotow i softstart.
mjanowski Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2011 Hm... jeśli to seria DIY (którą mam i nie ma rzeczywiście kontroli obrotów ), to lipa. http://www.transtools.co.uk/store/prod_ ... heads.html Tu jest opis tej samej (po numerze) polerki. Znowu jest wzmianka o soft-starcie i utrzymywaniu obrotów pod naciskiem.
aro_77 Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2011 Tutaj ze strony producenta: http://www.silverlinetools.com/products ... r+Polisher
Hikiel Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2011 Była wcześniej wzmianka o takich startujących od 600rpm i od 900rpm. Można śmiało brać tą 900? Chciałbym dzisiaj zamówić także sorry za zawracanie gitar
kurekpit Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2011 Hikiel zamawiaj tą -> http://www.amazon.co.uk/Silverline-Silv ... iy_title_0 Ta polerka ma stabilizacje i wielu uzytkownikow ją uzywa z powodzeniem Powodzenia
Ari Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2011 czy z banku Pekao SA ze zwykła karta do bankomatu da rade zamowic? Jak masz wypukłą to dasz radę. http://www.pekao.com.pl/indywidualni/ko ... ste/karty/ Zamieniłem swoją starą różową na paypass Debit Yong i śmiga.
stasiek Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2011 mam zwykła rozowa i chyba nie da rady. ile płacisz za ta karte miesiecznie?
Ari Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2011 Tyle samo co za różową - główny powód zmiany to właśnie był kolor poprzedniej karty. Teraz jest czarnuch i do tego o większych możliwościach.
stasiek Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2011 a jak złoze wniosek o taka karte, to numer rachunku zostaje stary? i jakie koszta ponosze przy wyrobieniu karty?
mjanowski Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2011 a jak złoze wniosek o taka karte, to numer rachunku zostaje stary? i jakie koszta ponosze przy wyrobieniu karty? Chyba ci się fora troszkę pomyliły kolego . Najprościej będzie jak zadzwonisz do banku.
Ari Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2011 takie pytania to przez PW... Na PW skończyłem bo nie ma co robić z forum onet.czatu.
gerypl Opublikowano 8 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2011 Sorry, że pytam tak od razu po założeniu konta, ale zależy mi na zakupie polerki z tego wątku a mam pewne wątpliwości. Mianowicie darmowa wysyłka do Polski z tego co widzę przestała obowiązywać, chyba że ja czegoś nie rozumiem (,,Delivered FREE in the UK''). Za wysyłkę do Polski chcą 25£ czyli: koszt polerki £42.66 + wysyłki 25£ wychodzi 68£ ok 300zł. Czy taki zakup ciągle się opłaca czy w tej cenie poszukać coś innego.
gerypl Opublikowano 8 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2011 Dokładnie taka: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B002 ... ROKL5A1OLE Link jest z paru stron wcześniej. Chyba to jest ten właściwy model ze stabilizacją obrotów?
Joshua121 Opublikowano 8 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2011 spokojnie dalej obowiązuje darmowa wysyłka tylko cena polerki trochę podskoczyła Ja dzisiaj zamówiłem i ściągnęło mi 199.86zł
zegarek Opublikowano 8 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2011 Mianowicie darmowa wysyłka do Polski z tego co widzę przestała obowiązywać, chyba że ja czegoś nie rozumiem (,,Delivered FREE in the UK''). Za wysyłkę do Polski chcą 25£ czyli: koszt polerki £42.66 + wysyłki 25£ wychodzi 68£ ok 300zł. Przy check oucie wybierasz "super saver delivery" i wtedy przesyłka jest darmowa do Polski.
locash Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2011 właśnie kurier wyszedł...dostałem polerkę na dzień przed planowanym dostarczeniem według amazon. wszytsko ok i jestem zadowolony:) finalnie z konta pobrano mi 207,64zł na rachunku z amazonu 35.09 funciaków karta z mBanku
piotr8505 Opublikowano 10 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2011 te same maszynki są na ebeyu za 225zł
bobas Opublikowano 10 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2011 dolicz jeszcze przesyłkę i wyjdzie 300zł
piotr8505 Opublikowano 13 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2011 Po jakim czasie kase z konta zabierają bozrobiłem zamówienie rano a tukasa ciągle jest żadnej odpowiedzi na meila ???. Może nie kupiłem ??
qfel Opublikowano 13 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2011 Po jakim czasie kase z konta zabierają bozrobiłem zamówienie rano a tukasa ciągle jest żadnej odpowiedzi na meila ???. Może nie kupiłem ?? kase dopiero po/zaraz przed wyslaniem przedmiotu
locash Opublikowano 13 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2011 przy pracy z silverlinem nie przekraczacie jakich obrotow? na 1 rozprowadzacie, 2-2,5 pracujecie a na koniec znowu 1 ?
Lukk Opublikowano 19 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2011 A ja mam pytanie, chciałem zamówić na amazon ale widzę , że tam wszystko tańsze, które pady byście z amazona polecali? To bym w jednej paczce zamówił
Rekomendowane odpowiedzi