Dystrybutor mx_nowicki Opublikowano 8 Stycznia 2012 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 art'ek poszło PW Kobi natural look ma nakrętkę z dozownikiem (ponieważ jest mleczkiem) i najlepiej przez ten dziubek nałożyć odrobinę na aplikator i jedziesz Atomizer wydaje mi się zbędny przy tym produkcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art'ek Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 CAR CRAZY, dzieki za odpowiedz - megsowe mam liczylem poprostu na jakies inne - dystrybutorzy tez tu jacys sa moze jeszcze ktos sie odezwie, i tak jak juz pisalem naprawde dziwie sie firma choc wiem ze uderzaja do innego typu klientow ale taka wlepka to napewno tez jakas reklama ( np branza odziezowa zasypuje klienta tym i czasem dobrze, nie chcesz nie kleisz jak masz gdzie to moze akurat ktos zwroci uwage i sie zainteresuje)tym bardziej dziwie sie takim firma mniej znanym bo np na zlotach to wszyscy megs i megs jak ze stjarny qd mialem to kazdy myslal co to jest mx_nowicki, dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gtechniq Mike Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 art'ek, jeżeli chodzi o kompozycje naklejek w stylu JDM to ostatnio znalazłem taki link http://sick-stickers.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art'ek Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Gtechniq Mike, dzieki zamwialem juz nie raz ale nigdzie nie znajdziesz naklejek kosmetycznych firm - a np na zagranicznych forach widac wlepy dodo juice, autoglym-a itp od duzych do malych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 9 Stycznia 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 W dziale Sprzedam masz fajne naklejki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art'ek Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Evo, bardzo fajne ale troche wiocha kupic naklejki tej firmy a nie miec w zestawie nawet ich pędzelka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Prosiłem kilku już partnerów forum ale bez odzewu To może oficjalnie tutaj mam taką prośbę: Potrzebuję od przedstawicieli firm kosmetycznych (tzn. szanowni partnerzy forum) o możliwość zakupu lub wersje elektroniczne loga, plakatów itp producentów kosmetyków detailingowych w celu ozdobienia mego skromnego garażu Za info, pomoc itp będę bardzo wdzięczny. DZIĘKUJE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 dzinkins, ostatnio wyrzuciłem plakat Duraglossa, bo troszkę się na rogu podarł i jakoś na środku miał plame, ale w garażu by to nie przeszkadzało gdybyś napisał tydzień wcześniej to byśmy się zgadali..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 dzinkins, napisz może na jakich marek plakatach, banerach Ci zależy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 SV, Zymol, PolishAngel , Raceglaze, PB, CG, AutoFinesse, Dodo, Meg's, no tyle narazie Plisssssss............. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 PolishAngel o to to!! baner może nie, ale jakiś ładny plakat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vanquisz Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Gdzie dostanę galon PB Spray & Gloss? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melon11 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 nie wiem czy w dobrym dziale pisze ale czy któryś z forumowych albo i nie forumowych dystrybutorów ma sklep w bielsku białej? nie jestem z bielska ale pracuje tam teraz chwilowo i chciałbym przy okazji coś zakupić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalMagnes Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Czy jakiś sklep ma w ofercie preparat do czyszczenia klimatyzacji Wurth’a? http://www.wurth.pl/katalog2/karty/A0893%20764%2010.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maq Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 G'zox - będzie to kiedykolwiek dostępne? Przynajmniej te tańsze powłoki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
senz Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Czy partnerzy forum myślą o wprowadzeniu do swojej oferty padów wykańczających takich jak: Lake Country CCS Niebieski, Czerwony oraz złoty Constant Pressure Interesują mnie najbardziej pady z gąbki bardzo delikatnej, bez właściwości tnących. Ewentualnie jest szansa na sprowadzenie na zamówienie ? Będę wdzięczny za informacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 maq, kiedykolwiek tak pytanie tylko: czy wyobrażasz sobie, jaki jest potencjał sprzedażowy takiego produktu w PL? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 senz, u nas są tylko czarne W Maju-czerwcu będziemy mieli wszystkie, we wszystkich rozmiarach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Partner forum Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 senz, W tej chwili mam czerwone ale 10cm oraz CCS Super Soft Gold Jewelling Pad z tym że 16cm : "The CCS Super Soft Gold Jewelling Pad is made of Lake Country's softest foam. Use the gold pad to apply a very fine polish or glaze as the final step of the polishing process. Jewelling is the term coined for this step because it intensifies gloss and reflectivity, like a jewel. The gold foam pad also works well for wax and sealant application." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubstone Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Pilna prośba: Proszę o kontakt tutaj bądź na PW sprzedawców (i nie tylko), którzy dziś lub jutro będą przejeżdżać przez Kielce lub okolice. Potrzebuję kupić Menzernę FG500 250ml- dałem ciała i nie spojrzałem ile jej mam. Teraz może mi zabraknąć na samochód, a kupując w sklepie w najlepszym wypadku przyjdzie do mnie w poniedziałek. Mieszkam w centrum Gór Świętokrzyskich, może ktoś z Was akurat sobie robi weekendowy wypad w te strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zamow kuriera z dostawa na sobotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosemeyer Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zamow kuriera z dostawa na sobotę albo ublagaj przesylke konduktorska przez PKP ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubstone Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 kamilgt, Niestety, koszt takiej usługi to równowartość FG500 Rosemeyer, Taka przyjemność też tania nie jest (30zł). Po rozmowie z Wiolą MX na upartego można puścić paczkomatem, ale nie ma pewności że jutro będzie u mnie. No nic, czekam . Może ktoś się zgłosi EDIT: Zaryzykowałem z paczkomatem, zobaczymy czy będę miał farta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosemeyer Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Taka przyjemność też tania nie jest (30zł). 30zeta za dostawe w ciagu 3-4godz to wg mnie very good price ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spons Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Taka przyjemność też tania nie jest (30zł). 30zeta za dostawe w ciagu 3-4godz to wg mnie very good price ;-) Dokladnie, jaki kurier ma taka stawke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi