Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Dystrybutor
Opublikowano

art'ek poszło PW

Kobi natural look ma nakrętkę z dozownikiem (ponieważ jest mleczkiem) i najlepiej przez ten dziubek nałożyć odrobinę na aplikator i jedziesz :) Atomizer wydaje mi się zbędny przy tym produkcie.

Opublikowano

CAR CRAZY, dzieki za odpowiedz - megsowe mam liczylem poprostu na jakies inne - dystrybutorzy tez tu jacys sa moze jeszcze ktos sie odezwie, i tak jak juz pisalem naprawde dziwie sie firma choc wiem ze uderzaja do innego typu klientow ale taka wlepka to napewno tez jakas reklama ( np branza odziezowa zasypuje klienta tym i czasem dobrze, nie chcesz nie kleisz jak masz gdzie to moze akurat ktos zwroci uwage i sie zainteresuje)tym bardziej dziwie sie takim firma mniej znanym bo np na zlotach to wszyscy megs i megs ;) jak ze stjarny qd mialem to kazdy myslal co to jest

mx_nowicki, :good: dzieki :good:

Opublikowano

Gtechniq Mike, dzieki zamwialem juz nie raz ;) ale nigdzie nie znajdziesz naklejek kosmetycznych firm - a np na zagranicznych forach widac wlepy dodo juice, autoglym-a itp od duzych do malych

Opublikowano

Evo, bardzo fajne ale troche wiocha kupic naklejki tej firmy a nie miec w zestawie nawet ich pędzelka :evil:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Prosiłem kilku już partnerów forum ale bez odzewu :?:?:oops::oops:

To może oficjalnie tutaj mam taką prośbę:

Potrzebuję od przedstawicieli firm kosmetycznych (tzn. szanowni partnerzy forum) o możliwość zakupu lub wersje elektroniczne loga, plakatów itp producentów kosmetyków detailingowych w celu ozdobienia mego skromnego garażu ;)

Za info, pomoc itp będę bardzo wdzięczny. DZIĘKUJE ;)

Opublikowano

dzinkins, ostatnio wyrzuciłem plakat Duraglossa, bo troszkę się na rogu podarł i jakoś na środku miał plame, ale w garażu by to nie przeszkadzało ;) gdybyś napisał tydzień wcześniej to byśmy się zgadali.....

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

nie wiem czy w dobrym dziale pisze ale czy któryś z forumowych albo i nie forumowych dystrybutorów ma sklep w bielsku białej? nie jestem z bielska ale pracuje tam teraz chwilowo i chciałbym przy okazji coś zakupić.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy partnerzy forum myślą o wprowadzeniu do swojej oferty padów wykańczających takich jak:

Lake Country CCS Niebieski, Czerwony

CCSPads01.jpg

oraz złoty Constant Pressure

flat6_gold.jpg

Interesują mnie najbardziej pady z gąbki bardzo delikatnej, bez właściwości tnących.

Ewentualnie jest szansa na sprowadzenie na zamówienie ?

Będę wdzięczny za informacje :)

• Partner forum
Opublikowano

senz, W tej chwili mam czerwone ale 10cm oraz

CCS Super Soft Gold Jewelling Pad z tym że 16cm :

"The CCS Super Soft Gold Jewelling Pad is made of Lake Country's softest foam. Use the gold pad to apply a very fine polish or glaze as the final step of the polishing process. Jewelling is the term coined for this step because it intensifies gloss and reflectivity, like a jewel. The gold foam pad also works well for wax and sealant application."

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Pilna prośba:

Proszę o kontakt tutaj bądź na PW sprzedawców (i nie tylko), którzy dziś lub jutro będą przejeżdżać przez Kielce lub okolice. Potrzebuję kupić Menzernę FG500 250ml- dałem ciała i nie spojrzałem ile jej mam. Teraz może mi zabraknąć na samochód, a kupując w sklepie w najlepszym wypadku przyjdzie do mnie w poniedziałek. Mieszkam w centrum Gór Świętokrzyskich, może ktoś z Was akurat sobie robi weekendowy wypad w te strony ;)

Opublikowano

kamilgt, Niestety, koszt takiej usługi to równowartość FG500 :P

Rosemeyer, Taka przyjemność też tania nie jest (30zł).

Po rozmowie z Wiolą MX na upartego można puścić paczkomatem, ale nie ma pewności że jutro będzie u mnie.

No nic, czekam . Może ktoś się zgłosi ;)

EDIT:

Zaryzykowałem z paczkomatem, zobaczymy czy będę miał farta :P

Opublikowano
Taka przyjemność też tania nie jest (30zł).

30zeta za dostawe w ciagu 3-4godz to wg mnie very good price ;-)

Dokladnie, jaki kurier ma taka stawke?

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.