Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Karol, :good:

Panowie, sklepu stricte stacjonarnego nie mamy, ale odbiory osobiste w Krakowie jak najbardziej są możliwe, zarówno u nas na miejscu oraz często "gdzieś" w mieście, po wcześniejszym telefonicznym uzgodnieniu :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

czy jest szansa żeby któryś sklep z szerokim asortymentem wprowadził środki Tersusa i Prochema do normalnej sprzedaży?

Opublikowano

Jacku wiem że Krzyś zawsze ogarnie ale fajnie by było przy okazji dobrać troche innych produktów a na sklepie wielkiego wyboru niestety nie ma...

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

zakupiłem kilka produktów w autodrogerii.pl za pomocą allegro. trszke było problemów z dostawą ale zostały one bardzo profesjonalnie załatwione dlatego duzy plus dla tego sklepu. POLECAM serdecznie. Poza tym świetny kontakt.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Któryś z partnerów ma w swojej ofercie tlenek ceru? Przeszukałem wszystkie sklepy i wydaje mi się, że nikt nie ma, ale może coś przeoczyłem ? :idea:

• 3 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.