cubstone Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Chyba o tym mowa: http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... ht=#172505 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 cubstone, Bingo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big_Domm Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Nie do końca mi o to chodziło . Chodzi mi o coś co zabezpieczy poliwęglan przed rysowaniem, tak jakby lakier przeżroczysty a może ktoś próbował Optimum Polymer - Opti-Coat 2.0 niby może być nakładane na klosze lamp a one są wykonane w większości z poliwęglanu tylko nie wiem czy ten poliwęglan z którego chcem zrobić klosze jest czymś pokryty bo orginalne klosze w samochodach są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Polakieruj klarem, nie zapominając o P1500-PZP i na to klar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big_Domm Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Polakieruj klarem, nie zapominając o P1500-PZP i na to klar Dzięki. Jeszcze pomyśle i będe musiał zamówić troche poliwęglanu i zrobić forme . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma_ko Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Witam. Cquartz po "reanimacji" SoapGel plus Eraser... Tylne drzwi na CQ Reload przednie SW Shield. CQ kładziony w końcówce września 2011 ma przebieg około 20 tys. km, mycie co tydzień. Ten filmik po przebiegu od ost. mycia 1500km auto spłukane czystą wodą na bezd. film kręcony w trakcie płukania demineralizowaną... http://www.youtube.com/watch?v=w-hYnagmsQU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Nie wiem jak wrzucić film na forum.. Link z paska przeglądarki wklejasz pomiędzy znakami link [ Dodano: 25 Styczeń 2012, 15:34 ] ma_ko, Jeśli chciałeś przedstawić reanimację powłoki nie powinieneś kłaść ani Reload ani żadnego LSP a jedynie użyć Erasera. Pokaz bez sensu przykro mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma_ko Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Nie do końća się zgodzę bo pomimo używania Reload na zasyfionej powierzchni na bokach był zgon teraz jest OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 ma_ko, Bo położyłeś LSP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma_ko Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 ALe wcześniej też kładłem i był zgon... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 ma_ko, Bo kładłeś na nie oczyszczoną powierzchnię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Cquartz po "reanimacji" SoapGel plus Eraser... Tylne drzwi na CQ Reload przednie SW Shield. ma_ko idąc tym tropem, to na Crystal Rocka kładę co 2 miesiące Nano Express i jest wieczny... Co znaczy zapycha się brudem? Powłoka o twardości diamentu? Chyba żart... ale faktycznie tak jest, bo odpychanie wody przez miesięczny CQ jest żałosne vs dobry wosk. Nie pisze, bo czytałem na DW, tylko widziałem na własne oczy. Dla mnie legenda CQ umarła...pewnie przez błąd w aplikacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Dla mnie legenda CQ umarła Zabiją mnie przez OT ale konkurencyjny C1 nawet na brudzie...ehhh a co tam jest w testach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor Wiolka mx_n Opublikowano 25 Stycznia 2012 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 ale konkurencyjny C1 nawet na brudzie szkoda, że cenowo nie można porównać i nałożyć sobie samemu, bo tylko dla profesjonalistów jest A ja i tak w następną zimę przetestuję Opti- Coat EOT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma_ko Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Ja nadal uważam ze dla miękkich lakierów takich jak czarny mojej Hani to jedyna szansa na ochronę lakieru przed mikrouszkodzeniami. A kropelkowanie i odpychanie fakt z czasem rozczarowuje...,ale można to przywrócić jak widać do poziomu dziewiczego. Ja za jakieś 3-4 mycia jak aura pozwoli postaram sie wrzucić film tylko po myciu powłoki. I proszę zważcie że mój przebieg od położenia CQ to jak przebieg roczny innych aut... Na moje S2000 to se mogę kłaść co chcę auto ma przez 3 lata zrobione 8 tys. km... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz KRK Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 A ja i tak w następną zimę przetestuję Opti- Coat Też się skuszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 nie można porównać i nałożyć sobie samemu Służę testem w odpowiednim dziale. Szkoda że nie jesteście gdzieś bliżej chętnie bym się podzielił tym co mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Ja za jakieś 3-4 mycia jak aura pozwoli postaram sie wrzucić film tylko po myciu powłoki. A możesz zrobić foty pod jakąś fajną latareczkę co do rysowania CQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 A możesz zrobić foty pod jakąś fajną latareczkę co do rysowania CQ A widziałeś panel przed aplikacją CQ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 A widziałeś panel przed aplikacją CQ? kolega trochę dłubie zakładam że przygotował podłoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 dzinkins, "cza widzieć" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma_ko Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Hmm..., niestety rysowanko est , podłoże było przygotowane tak na 95% bo już po "polerce" było mycie i jak to na Czarnej Hani było już 'fajnie"..., ale jest znacząca poprawa co do tzw "odprysków" drogowych... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Wiolu trochu chęci, kilka PW, pytan, dociekliwosci i cena sie pojawia, i wg mnie jest w porownaniu do CQuartz bardzo konkurencyjna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor Wiolka mx_n Opublikowano 25 Stycznia 2012 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 A ja i tak w następną zimę przetestuję Opti- Coat Też się skuszę No to jak mnie wyprzedzisz to liczę na opinię Bardzo mnie ciekawi ten produkt. Nie powiem, że liczyłam tutaj trochę na minetoo ale kurcze plany zmienił nie można porównać i nałożyć sobie samemu Służę testem w odpowiednim dziale. Szkoda że nie jesteście gdzieś bliżej chętnie bym się podzielił tym co mam. Aaa test obserwuję i owszem Czekam na dalsze aktualizacje, bo test ciekawy No niestety. Kawałek drogi jest Wiolu trochu chęci, kilka PW, pytan, dociekliwosci i cena sie pojawia, i wg mnie jest w porownaniu do CQuartz bardzo konkurencyjna Dziękuję poczyniłam już pierwsze kroki Kontakt z najlepiej poinformowaną osobą został nawiązany A dociekliwa to ja potrafię być...oj potrafię I od razu zaznaczę, że absolutnie moja poprzednia wypowiedź o C1 nie miała być złośliwa w pośpiechu naskrobałam i jak tak teraz czytam to dziwnie mi to wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malkolm Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 rozmawiając o powłokach to mnie ciekawi koch-chemie 2-K-NANO LACKVERSIEGELUNG, pewnie nikt tego nie używał, a pewnie warto by było przetestować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi