firmek Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2011 Szczerze to nie wiem ktora to byla partia. Nie ogladalem dokladnie butelki, a sam plyn kupilem w zeszla zime, nie w ta. Moze sie wiec cos zmienilo ale ten zeszlej zimy to byla totalna pomylka. Szybko zamarzal ale co najgorsze wprost niemilosiernie smuzyl.
Ari Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2011 Też miałem "przyjemność" nadziać się na partię innego producenta niż Organika i potwierdzam Twoją opinię. Czułem się jakbym zalał olej kujawski zamiast płynu. Na szczęście tylko 1 opakowanie poszło i koniec męczarni. Organika Aurę dla biedronki leje w butle mniej więcej takie te złe są w kwadratowych kanisterkach. Dla potomnych dodaję zdjęcia. Po lewej Organika po prawej Achtel
firmek Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2011 te złe są w kwadratowych kanisterkach Ten kiepski plyn na pewno nie byl w takiej butelce jak na zdjeicu tylko wlasnie w kwadratowej.
lakikwap Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2011 ja tą kiepską letnia też miałem w kwadratowej.
bubolak Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2011 Ja od kiedy pamiętam używam koncentratów. Ostatnio kupiłem przez przypadek sonaxa jakiś nano cośtam za 17zł, a zazwyczaj kupuje Autoland Psik Psik za 4zł. Koncentrat 250ml czyli 25l gotowego płynu. 16 groszy za litr.
Maggot Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2012 "Odgrzeję" kotleta, z racji iż zima tuż tuż... jakieś spostrzeżenia po ostatniej zimie - coś innego godnego do polecenia ? Jaki płyn/koncentrat jest Waszym liderem w tym temacie ? (trza się już zbroić na zimę )
Shmatan Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2012 W tamtym sezonie używałem płynu organiki i nie byłem zadowolony - szybko zamarzał po psiknięciu na szybę (za mało glikolu?).
kedar Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2012 Ja sobie kupiłem dwa baniaki Sylen w Realu za 9.99zł/szt., jest logo Platinum Oil, może się spisze jako płyn zimowy, niestety tylko do -20st. W tamtym sezonie lepszym dla mnie był płyn z Lidla niż z Biedronki. Po tym z Biedronki miałem slady na masce, po Lidlowskim nie miałem.
Thomas207 Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2012 Koncentrat Sonaxa zimowy, po pozytywnych doswiadczeniach, nabylem ostatnio 12 litrow zeby potem nie latać po stacjach, gdzie kosztuje ponad 20 zl / litr. http://mrcleaner.pl/sonax-koncentrat-zi ... p1384.html
Maggot Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2012 Thomas207, właśnie pamięta, że ktoś w tamtym sezonie bardzo zachwalał sonaxowy koncentrat, nie wiem czy nie Sjake Tak czy siak, chyba będzie trzeba wypróbować
Yanek Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2012 Też polecam Sonaxa 4 litry gotowego płynu za ok. 20 zł.
Justyna Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2012 Koncentrat Sonaxa zimowy, po pozytywnych doswiadczeniach, nabylem ostatnio 12 litrow zeby potem nie latać po stacjach, gdzie kosztuje ponad 20 zl / litr. http://mrcleaner.pl/sonax...a-1l-p1384.html +1
Horas91 Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2012 Ja kupuję płyn "Lewiatan" z racji tego, że wychodził mnie około 6.90 zł za 5 litrów, za tą cenę to jest chyba najlepszy płyn zimowy
escimo Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2012 Koncentrat Sonaxa zimowy, po pozytywnych doswiadczeniach, nabylem ostatnio 12 litrow zeby potem nie latać po stacjach, gdzie kosztuje ponad 20 zl / litr. http://mrcleaner.pl/sonax...a-1l-p1384.html +1 Też używałem w poprzednim sezonie. Nawet mi zostało jeszcze go trochę Polecam!
sonax Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2012 Panowie,a miał ktoś Wurtha zimówkę?Letni koncentrat bardzo dobry,ale co z zimowym... http://www.wurth.pl/katalog2/karty/A189 ... bez_nr.pdf W marketach raczej nie zobaczymy.Kolega ma sklep i cena netto u Wurtha to 15zł,więc po jakimś rabacie plus zarobek to dla klienta wychodzi ok.20zł więc raczej trudno byłoby sprzedać.
manio49 Opublikowano 20 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2012 Zważywszy na to, że Sonax w bańce 4 litry kosztuje około 20 zł brutto to raczej będzie ciężko.
LoozaQ Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2012 Zważywszy na to, że Sonax w bańce 4 litry kosztuje około 20 zł brutto to raczej będzie ciężko. Do jutra w promocji w Selgrosie są 5l bańki z lejkiem Sonaxa Extreme zimowego za 20,79 brutto. Oczywiście nabyłem, chciałem koncentrat ale nie było....
blaine Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2012 Do jutra w promocji w Selgrosie są 5l bańki z lejkiem Sonaxa Extreme zimowego za 20,79 brutto. LoozaQ, dzięki za informację. Właśnie wróciłem z 15l Powinno starczyć na całą zimę.
rustin Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2012 Aura z organiki jest ok?
Administrator Evo Opublikowano 22 Października 2012 Administrator Zgłoś Opublikowano 22 Października 2012 Niezła, ale słyszałem że płyn z najnowszej linii "Szukaj" jest jeszcze lepszy.
pepe Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2012 Ja sobie kupiłem dwa baniaki Sylen w Realu za 9.99zł/szt., jest logo Platinum Oil, może się spisze jako płyn zimowy, niestety tylko do -20st. W tamtym sezonie lepszym dla mnie był płyn z Lidla niż z Biedronki. Po tym z Biedronki miałem slady na masce, po Lidlowskim nie miałem. z ciekawości - czym zeszły te zacieki? to samo po biedronkowym płynie, nigdy więcej...
kerad Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2012 Ktoś tu polecał tenzi zimowy, ale byłem u przedstawiciela to po rabatach za 5L krzyczą sobie ok 25pln, także trochę tenzi sobie ceny wywindował...
jarzab11 Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2012 kerad, pytałeś jako klient detaliczny, czy chciałeś jakąś większą ilość? Cena dosyć spora
kerad Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2012 jarzab11, jako teoretycznie detaliczny, bo chciałem tylko na swój użytek, ale tam firma w której pracuje ma 25% rabatu (teoretycznie). Oj chyba jak następnym razem tam bede to im powiem żeby na aledrogo popatrzyli zanim ceny powiedzą, bo tam jest za 16pln
Rekomendowane odpowiedzi