proximo Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2011 LIDL - butelke, lejek i cene ma fajną. Lecz zamarza na szybie przy -12 (zimna szyba). potwierdzam robia sie tzw. śnieżynki na szybie no ale po chwili znikają wiec nie jest zle
Pacek Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2011 Mi tez sie robia takie 'sniezynki'. Bardzo meczace i niebezpieczne to jest na poczatku, dopoki samochod sie nie nagrzeje.
SZyBA Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2011 Teraz w Realu promocja 4 litry Psik Psik za 17,99
firmek Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2011 Powoli zaczna sie wyprzedaze plynow, niestety ceny moga byc zalezne od konkretnych sklepow i nie byc takie same na poziomie sieci. Panowie, moze zacznijmy rozmawiac na temat letnich plynow do spryskiwaczy zeby ta !@#$)%^ zima sobie poszla
sebcio Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2011 Ja natomiast TIP 4 litrowego nie polecam śmierdzi nie miłosiernie. A na opakowaniu czytamy Posiada przyjemny zapach chyba dla alkoholika x2 ogólnie ceny płynów do spryskiwaczy są jakieś chore - prawie tyle albo i więcej niż np. litr ON
Kamil Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2011 Jakis czas temu w makro byl plyn za 9.80zl/5l , pytanie na ile on jest dobry.Kiedys kupilem fioletowy polyun i smialem sie ze to pewnie denaturat po wlaniu do zbiornika okazalo sie ze wali denaturatem
spons Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2011 Smierdzi strasznie, ale przy obecnym mrozie sobie radzi
proximo Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2011 Po ile ten płyn w lidlu ? a był przez tydzien po 7.77 zrobilem zapas he
conrado Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2011 ja kupuję w obi, są różnych firm ale cena zawsze 11.99 albo zbliżona,nigdy się nie naciąłem, ostatnio wziąłem 20 baniaków do firmowych samochodów, (w komplecie taki czerwony lejek) zapach przyjemny, nie zamarza i żadnych śladów nie zauważyłem
smalec Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2011 ten z obi nie jest zły, ja teraz używam sonax extreme i to chyba najlepszy płyn jakiego używałem...
Justyna Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2011 jeśli chodzi o płyn zimowy to używam tego: http://www.autokosmetyki.pl/sonax_xtrem ... ,p486.html i według mnie jest to najlepszy płyn jakiego używałam, nie maże się na szybie, nie zamarza przy odpowiednim rozcieńczeniu i zawiera gliceryne. w okresie letnim używam Sonax extreme (fioletowy) z nano cząsteczkami i gliceryną
SJake Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2011 Sonax - było już kilka słow na jego temat. Jeśli niczego nie ulepszyli w formule - no to bez fajerwerków.
firmek Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2011 a co jest z fajerwerkami? Plyn z biedronki, tak maze i szybko zamarza ze swiatla jadacych przed nami aut wygladaja jak fajerwerki w suto zakraplanego sylwestra
Majkelo Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2011 W połowie zimy mogę powiedzieć, że płyn Shella spisał się całkiem dobrze. Myje skutecznie i nie zamarza. Wiosną i w przyszłym roku chyba jednak wróci Autoland. Jakość podobna a cena różna. No i letni Autoland ma zapach zielonej herbaty
toka Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2011 Ja używam koncentratu bernera, w zależności od rozcieńczenia 2:1 (woda:płyn) do -10 ; 1:1 do -24; 1:2 (woda:płyn) do -35; sam koncentrat do -60 C. Jeszcze się na nim nie zawiodłem. W zeszłym roku (lub dwa lata temu, nie pamiętam kiedy dokładnie były te mrozy sięgające -35 C) wszystkim wkoło zamarzły płyny a mnie nie Cena 183 zł za 25 litrów, czyli wychodzi dość tanio w przeliczeniu na litr, nie mówiąc już o tym że jak są temperatury rzędu do -10 C to jest mega wydajny. Ostatnio mi brakło płynu i kupiłem na stacji bp za 30 zł i zamarznął przy -15C
firmek Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2011 W połowie zimy mogę powiedzieć, że płyn Shella spisał się całkiem dobrze Plyn Shella jest jak najbardziej ok, tylko, ze jest bardzo drogi
piotrl Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2011 Ja stosuje od kilku lat ten produkt
SZyBA Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2011 Dużo osób stostuje tylko różni się cenami
firmek Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2011 Dużo osób stostuje tylko różni się cenami Patrzac na aktualne "promocje" mozna sie lekko wkurzyc bo wynika z nich, ze marza na plyny zimowe jest bardzo wysoka
Gość Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2011 w tesco na kabatach był autoland 5l po 9zł
spons Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2011 Dużo osób stostuje tylko różni się cenami Patrzac na aktualne "promocje" mozna sie lekko wkurzyc bo wynika z nich, ze marza na plyny zimowe jest bardzo wysoka Jak to mowia, okazja czyni zlodzieja
Ari Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2011 a co jest z fajerwerkami? Plyn z biedronki, tak maze i szybko zamarza ze swiatla jadacych przed nami aut wygladaja jak fajerwerki w suto zakraplanego sylwestra Kolego a sprawdzałeś AURĘ produkcji Organiki czy trafiłeś na tę drugą partię?? Ja używam Aury z Organiki i nie widzę żadnych przeciwskazań dla tego płynu.
Rekomendowane odpowiedzi