Administrator Administrator Opublikowano 2 godziny temu Administrator Zgłoś Opublikowano 2 godziny temu Drodzy Użytkownicy, z przykrością informujemy, że po 16 latach działalności podjęliśmy trudną decyzję o zamknięciu forum Kosmetyka Aut. Forum powstało w 2009 roku jako przestrzeń wymiany wiedzy, doświadczeń i pasji związanych z pielęgnacją oraz detailingiem samochodowym. Dzięki Wam – naszym Użytkownikom i Partnerom – stało się miejscem tysięcy dyskusji, porad i inspiracji. Niestety, rosnące koszty utrzymania serwera oraz opłat licencyjnych, a także zmniejszająca się liczba partnerów sprawiły, że dalsze prowadzenie forum w obecnej formule stało się niemożliwe. Forum przestanie istnieć 24 września 2025 roku. Jesteśmy wdzięczni za wszystkie lata wspólnego budowania tej społeczności. Dziękujemy każdemu, kto tworzył i rozwijał forum – za Wasz czas, wiedzę, pasję i wsparcie. Zamknięcie forum nie oznacza jednak końca naszej pasji – wierzymy, że miłość do motoryzacji i dbałości o samochody będzie Was łączyć w innych miejscach i formach. Z wyrazami szacunku, Administracja forum Kosmetyka Aut 2 1 1
Mumins Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu Nie, to jakiś żart, prawda? Nie możemy wprowadzić jakiejś opłaty dla członków forum? 1
analyzator Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu Ile to kosztuje rocznie? Wyłączymy taką historię? Nie ma mowy. Zrzutka czy coś i zaraz będzie. 1
Lotek900 Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu Dokładnie. Jest tylu aktywnych użytkowników, każdy dorzuci coś od siebie i pociągniemy to dalej. 2
analyzator Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu Serio dajcie kwotę i rozwiązemy problem w kilka dni
keza Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu Zatkało mi dech jek przeczytałem ten wątek. Jak chłopaki wspomnieli warto spróbować zrobić zrzutkę i dalej pielęgnować życie tego forum.
ral6014 Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu To jest chyba ostatnie miejsce o wysokim poziomie merytorycznym, wolne od naganiaczy i innych influ. 1
AndrewZS Opublikowano 31 minut temu Zgłoś Opublikowano 31 minut temu Jakoś to do mnie nie dociera.... Jedyne merytoryczne miejsce w polskim necie. Już dawno proponowałem zrzutkę lub płatna opcję premium. Zastanówcie się proszę. Nie znamy kosztów prowadzenia forum, ale myślę, że dla tylu entuzjastów jednostkowy roczny koszt nie będzie dużym obciążeniem. Tak jak poprzednicy jestem ZA jakimiś rocznymi opłatami na utrzymanie serwisu
przemas.p Opublikowano 7 minut temu Zgłoś Opublikowano 7 minut temu Jeżeli jest szansa to tak jak powyżej chłopaki pisali jestem za wprowadzeniem opłat i sam z wielką przyjemnością zapłacę żeby uratować naszą społeczność.Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi