Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 22 Maja Partner forum Zgłoś Opublikowano 22 Maja 19 godzin temu, PawelRDM napisał(a): Czy poprzednia wersja ADS wheel nada się na plastikowe elementy kół ? Tak bez problemu 1
analyzator Opublikowano 10 Czerwca Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca Brakuje mi w życiu dwóch rzeczy w których Mariusz możesz mi pomóc Shinee wax Sonus spiritz że dwie butelki Kiedy będą?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 10 Czerwca Partner forum Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca @analyzator Posprawdzam, ale trudny temat nigdzie gdzie sięgam tego nie widziałem
Tomaszmasz Opublikowano 7 Lipca Zgłoś Opublikowano 7 Lipca Labocosmetica Preludio Alkaline będzie jeszcze kiedyś dostępny? Lub czy są jakieś zamienniki ?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 18 Lipca Partner forum Zgłoś Opublikowano 18 Lipca W dniu 7.07.2025 o 22:45, Tomaszmasz napisał(a): Labocosmetica Preludio Alkaline będzie jeszcze kiedyś dostępny? Lub czy są jakieś zamienniki ? Niestety na razie nie ma dostępnego do ściągnięcia 1
polll Opublikowano 23 Lipca Zgłoś Opublikowano 23 Lipca @CAR CRAZY dzięki za szybkie ogarnięcie paczki, późno wczoraj zamówiłem ale się udało i już mam zobaczymy jak się sprawdzi 914 1
Moderator Domel Opublikowano 9 Sierpnia Autor Moderator Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia @CAR CRAZY czesc Kiedy dostawa Wolfganga ? Szczególnie mnie interesuję wszelkie "spray waxy"
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 11 Sierpnia Partner forum Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia @Domel Niestety z Wolfgangiem na razie nie jestem w stanie nic obiecać 1
Adrian89 Opublikowano 11 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia To ja znowu zapytam - mckee’s N914 wash&wax będzie kiedyś? od 2 lat pytam i nie zawaham się pytać dalejWysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Mumins Opublikowano 12 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia Cześć, a czy perforated claybar towel będzie w najbliższym czasie?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano Czwartek o 21:41 Partner forum Zgłoś Opublikowano Czwartek o 21:41 @Mumins będę miał 4 sztuki po weekendzie, a większa ilość za ok 1,5 miesiąca, do tej pory był problem u producenta , mam też wersję perforowaną w formie gabki/aplikatora na razie kilka sztuk na testy: @Adrian89 Pytaj przypominaj się
Rekomendowane odpowiedzi