Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 6 Stycznia Partner forum Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia @Iggo007 niestety aktualnie nigdzie nie jest dostępny u dostawców 1
Misza Opublikowano 25 Stycznia Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia Cześć Mariusz pytanie czy jest mozliwosc sciagniecia nowej pianownicy MJJC Foam Cannon Pro V3.0 pod karchera 5/15C ?
bienek Opublikowano 25 Stycznia Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia Cześć Mariusz pytanie czy jest mozliwosc sciagniecia nowej pianownicy MJJC Foam Cannon Pro V3.0 pod karchera 5/15C ? Nie moja sprawa, ale recenzję tej nowej wersji w większości mówią że pro 2 lepsza.. przede wszystkim butelka jest dużo bardziej wytrzymała, a piana taka sama. No i cena korzystniejsza. Ja kupowałem pro 2 z Ali express 1
Misza Opublikowano 25 Stycznia Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 3 godziny temu, bienek napisał(a): 7 godzin temu, Misza napisał(a): Cześć Mariusz pytanie czy jest mozliwosc sciagniecia nowej pianownicy MJJC Foam Cannon Pro V3.0 pod karchera 5/15C ? Nie moja sprawa, ale recenzję tej nowej wersji w większości mówią że pro 2 lepsza.. przede wszystkim butelka jest dużo bardziej wytrzymała, a piana taka sama. No i cena korzystniejsza. Ja kupowałem pro 2 z Ali express Fajnie wiedziec a podrzucilbys link do alli jak sprawdzone juz ? 1
bienek Opublikowano 25 Stycznia Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia Fajnie wiedziec a podrzucilbys link do alli jak sprawdzone juz ? Mają oficjalny sklep mjjc store i tam kupowałem pianownice i dodatkowa butelkę.
Pulse Opublikowano 25 Stycznia Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia Hej @CAR CRAZY, jakieś info kiedy pojawi się scrub wall i scrub and pump od detail guardz? Miałem w koszyku i ktoś mi podebrał Drugie pytanie - jesteśmy w stanie ogarnąć coś od polishangel?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 27 Stycznia Partner forum Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia @Pulse Powinny być w przyszłym tygodniu. Z PA aktualnie problem, może bliżej lata. 1
ad.am Opublikowano 28 Stycznia Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 10 godzin temu, CAR CRAZY napisał(a): Z PA aktualnie problem, może bliżej lata Czekam tupiąc nóżkami
Rekomendowane odpowiedzi