belzebiasz Opublikowano 26 Lipca Zgłoś Opublikowano 26 Lipca @Roost polecam dzwonić w takich sytuacjach, temat byś załatwił w ciągu 5min, a tak to grzebiesz się z tym od tygodnia.. 1
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 28 Lipca Partner forum Zgłoś Opublikowano 28 Lipca @Roost Witam, przepraszam ale nie namierzyłem twojego maila, być może gdzies zbłądził na łączach i dlatego nie ma odpowiedzi ( jak temat jest pilny to śmiało dzwoń następnym razem). Odnośnie lancy jutro sprawdzę co poszło nie tak i doślemy prawidłową. @Mumins To co na dzień dzisiejszy wiemy to: przechowywany w tej oryginalnej butelce, aluminiowej w pudełku nawet jak jest jego mało to długo może stać i nic się z nim nie dzieje. Część klientów podczas aplikacji przelewa sobie w małe butelki PET i wtedy jak zostaje w butelce to po ok tygodniu utwardza się, prawdopodobnie wynika to z dostępu światła. 1
zeea Opublikowano 15 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia Hej, @CAR CRAZY Pytanko czy Repel nada się na zabezpieczenie dachu cabrio, prawdopodobnie skaj?
Misza Opublikowano 15 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia Witam czy jest możliwość zamówienia włącznika do maszyny liquid elements DA o skoku 15mm bo w starym wypadła blokada "spustu".
Thomas Opublikowano 18 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia @CAR CRAZY zapytam tutaj ,gdyż mail jakby martwy a to już kolejny raz gdzie po zamówieniu nie mam FV i trzeba się prosić,a już mija dobrych kilka dni i zero odzewu. Wcześniej podobna sytuacja . Zamówienie : 73294
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 20 Sierpnia Partner forum Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia @zeea Tak jak najbardziej @Misza Napisze do nich pytanie czy jest taka opcja, kiedy ja kupowałeś? nie ma juz gwarancji ? @Thomas Byłem na krótkim wyjeździe i dopiero nadrabiam maile. Odnośnie FV: to właśnie wysłałem. U nas FV wystawiane sa przeważnie w ciągu kilku dni bo wystawia je inna osoba. ( chyba że ktoś pomimo wypełnienia danych firmowych nie odhaczy "ptaszka" przy "faktura" i zostanie " paragon" wtedy jest problem bo system tego nie wyłapie.
Misza Opublikowano 21 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 11 godzin temu, CAR CRAZY napisał(a): @Misza Napisze do nich pytanie czy jest taka opcja, kiedy ja kupowałeś? nie ma juz gwarancji ? na pewno już nie jest na gwarancji a kupowałem chyba w 2020 u Ciebie osobiście w sklepie kiedyś
Misza Opublikowano 25 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia W dniu 21.08.2024 o 10:05, Misza napisał(a): na pewno już nie jest na gwarancji a kupowałem chyba w 2020 u Ciebie osobiście w sklepie kiedyś Czesc Mariusz i jak juz cos wiadomo moze ?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 26 Sierpnia Partner forum Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia @Misza Do starych modeli niestety nie ma, części dostępne do nowych modeli, a między starym a nowym coś zmieniali w elektronice
Misza Opublikowano 27 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 11 godzin temu, CAR CRAZY napisał(a): @Misza Do starych modeli niestety nie ma, części dostępne do nowych modeli, a między starym a nowym coś zmieniali w elektronice Ok dziekuje
polll Opublikowano 9 Września Zgłoś Opublikowano 9 Września @CAR CRAZY jak z dostępnością Trace lessa? litrowy albo 5, kiedy można się spodziewać? bo opary mi zostały
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 9 Września Partner forum Zgłoś Opublikowano 9 Września @polll ten tydzień 1
pablo15005 Opublikowano 10 Października Zgłoś Opublikowano 10 Października @CAR CRAZYMariusz, szampon DIY rinseless wash 3,8l masz ta nowsza wersje rev 2?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 10 Października Partner forum Zgłoś Opublikowano 10 Października @pablo15005 W sobotę będzie dodana do sklepu wersja V2 1
belzebiasz Opublikowano 11 Października Zgłoś Opublikowano 11 Października 15 godzin temu, CAR CRAZY napisał(a): W sobotę będzie dodana do sklepu wersja V2 A czym szczególnym się różni od V1? Będę niedługo kupował pierwszy rinseless i myślałem właśnie o DIY, a teraz nie wiem czy brać sprawdzony V1 czy niesprawdzony V2
pablo15005 Opublikowano 13 Października Zgłoś Opublikowano 13 Października Będzie ona jakoś oznaczona że V2 czy wystarczy dopisać w zamówieniu że zamawia się V2? Testowałes ja już?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 14 Października Partner forum Zgłoś Opublikowano 14 Października Aktualnie do momentu jak są dwie wersje dostępne, to ta V2 będzie dodany jako nowy produkt. Ogólnie najważniejsza zmiana i może jedyna mocniej zauważalna to lepszy poślizg podczas mycia, reszta właściwości zachowana z v1
bryndza4 Opublikowano 15 Października Zgłoś Opublikowano 15 Października @CAR CRAZY doceniam, że ściągacie do Polski różne ciekawe rzeczy ale wypadałoby popracować nad komunikacją i rzetelnym przekazywaniem informacji. Wg tego wpisu szampon DIY v2 powinien być dostępny w połowie września, w mailu pisałeś że ok. 20.09, parę postów wyżej napisałeś że będzie dodany w sobotę (12.10)... No chyba że szampon jest dostępny tylko ja nie potrafię go odszukać
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 15 Października Partner forum Zgłoś Opublikowano 15 Października @bryndza4 już jest dodany. Niestety w takich realizacjach czasy transportu sami dostajemy orientacyjne.
Adrian89 Opublikowano 15 Października Zgłoś Opublikowano 15 Października A jakieś żółte N914 wash and wax się gdzieś nie zaplątało dalej niechcący w dostawie?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 16 Października Partner forum Zgłoś Opublikowano 16 Października @Adrian89 Niestety nie, ogólnie słabo z popularnością rinslessów z dodatkowym zabezpieczeniem typu wax czy ceramic.
Adrian89 Opublikowano 16 Października Zgłoś Opublikowano 16 Października @Adrian89 Niestety nie, ogólnie słabo z popularnością rinslessów z dodatkowym zabezpieczeniem typu wax czy ceramic.Gdyby tam gdzieś jednak wpadło niechcący do kontenera opakowanie - niezależnie od litrażu - biorę Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1
bryndza4 Opublikowano 17 Października Zgłoś Opublikowano 17 Października W dniu 16.10.2024 o 13:25, Adrian89 napisał(a): Gdyby tam gdzieś jednak wpadło niechcący do kontenera opakowanie - niezależnie od litrażu - biorę Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Gyeon Eco Wash próbowałeś?
Adrian89 Opublikowano 17 Października Zgłoś Opublikowano 17 Października Gyeon Eco Wash próbowałeś?Nope. To nie kwestia tego „żeby coś było” tylko chodzi za mną konkretnie dokładnie to Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
zeea Opublikowano 17 Października Zgłoś Opublikowano 17 Października @CAR CRAZY Łódź + Repel. Na poniższej fotce po Lewej powłoka, a po Prawej żadne zabezpieczenie. Tam gdzie powłoka łódź zrobiła się z białego dosłownie szara. Myta kwaśnym szamponem w dużym stężeniu nie rusza tego.
Rekomendowane odpowiedzi