Skocz do zawartości

Pytania do ShowCarShine.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Partner forum
Opublikowano

@Roost Witam, przepraszam ale nie namierzyłem twojego maila, być może gdzies zbłądził na łączach i dlatego nie ma odpowiedzi ( jak temat jest pilny to śmiało dzwoń następnym razem). Odnośnie lancy jutro sprawdzę co poszło nie tak i doślemy prawidłową.

@Mumins  To co na dzień dzisiejszy wiemy to: przechowywany w tej oryginalnej butelce, aluminiowej w pudełku nawet jak jest jego mało to długo może stać i nic się z nim nie dzieje. Część klientów podczas aplikacji przelewa sobie w małe butelki PET i wtedy jak zostaje w butelce to po ok tygodniu utwardza się, prawdopodobnie wynika to z dostępu światła.

• Lubię to 1
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

@CAR CRAZY  zapytam tutaj ,gdyż mail jakby martwy a to już kolejny raz gdzie po zamówieniu nie mam FV i trzeba się prosić,a już mija dobrych kilka dni i zero odzewu.

Wcześniej podobna sytuacja .

Zamówienie 73294

• Partner forum
Opublikowano

@zeea Tak jak najbardziej 

@Misza Napisze do nich pytanie czy jest taka opcja, kiedy ja kupowałeś? nie ma juz gwarancji ? 

@Thomas Byłem na krótkim wyjeździe i dopiero nadrabiam maile.

Odnośnie FV: to właśnie wysłałem. U nas FV wystawiane sa przeważnie w ciągu  kilku dni bo wystawia je inna osoba. ( chyba że ktoś pomimo wypełnienia danych firmowych nie odhaczy "ptaszka" przy "faktura" i zostanie " paragon" wtedy jest problem bo system tego nie wyłapie.

Opublikowano
11 godzin temu, CAR CRAZY napisał(a):

@Misza Napisze do nich pytanie czy jest taka opcja, kiedy ja kupowałeś? nie ma juz gwarancji ? 

na pewno już nie jest na gwarancji a kupowałem chyba w 2020 u Ciebie osobiście w sklepie kiedyś 🙂

Opublikowano
W dniu 21.08.2024 o 10:05, Misza napisał(a):

na pewno już nie jest na gwarancji a kupowałem chyba w 2020 u Ciebie osobiście w sklepie kiedyś 🙂

Czesc Mariusz i jak juz cos wiadomo moze ?

Opublikowano
11 godzin temu, CAR CRAZY napisał(a):

@Misza Do starych modeli niestety nie ma, części dostępne do nowych modeli, a między starym a nowym coś zmieniali w elektronice 

Ok dziekuje

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
15 godzin temu, CAR CRAZY napisał(a):

W sobotę będzie dodana do sklepu wersja V2

A czym szczególnym się różni od V1? Będę niedługo kupował pierwszy rinseless i myślałem właśnie o DIY, a teraz nie wiem czy brać sprawdzony V1 czy niesprawdzony V2 

• Partner forum
Opublikowano

Aktualnie do momentu jak są dwie wersje dostępne, to ta V2 będzie dodany jako nowy produkt.

Ogólnie najważniejsza zmiana  i może jedyna mocniej zauważalna to lepszy poślizg podczas mycia, reszta właściwości zachowana z v1

Opublikowano

@CAR CRAZY doceniam, że ściągacie do Polski różne ciekawe rzeczy ale wypadałoby popracować nad komunikacją i rzetelnym przekazywaniem informacji. Wg tego wpisu szampon DIY v2 powinien być dostępny w połowie września, w mailu pisałeś że ok. 20.09, parę postów wyżej napisałeś że będzie dodany w sobotę (12.10)...

No chyba że szampon jest dostępny tylko ja nie potrafię go odszukać 😉

Opublikowano

A jakieś żółte N914 wash and wax się gdzieś nie zaplątało dalej niechcący w dostawie?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano
@Adrian89 Niestety nie, ogólnie słabo z popularnością rinslessów z dodatkowym zabezpieczeniem typu wax czy ceramic.

Gdyby tam gdzieś jednak wpadło niechcący do kontenera opakowanie - niezależnie od litrażu - biorę

• Lubię to 1
Opublikowano
W dniu 16.10.2024 o 13:25, Adrian89 napisał(a):

Gdyby tam gdzieś jednak wpadło niechcący do kontenera opakowanie - niezależnie od litrażu - biorę emoji854.png

Gyeon Eco Wash próbowałeś?

Opublikowano
Gyeon Eco Wash próbowałeś?

Nope. To nie kwestia tego „żeby coś było” tylko chodzi za mną konkretnie dokładnie to

Opublikowano

@CAR CRAZY  Łódź + Repel. 

Na poniższej fotce po Lewej powłoka, a po Prawej żadne zabezpieczenie. Tam gdzie powłoka łódź zrobiła się z białego dosłownie szara. Myta kwaśnym szamponem w dużym stężeniu nie rusza tego. 

IMG_20241017_183202.jpg