Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderator
Opublikowano
Krzychu myłeś już rękawicą WWL? :o

Jeszcze nie, planowe mycie pewnie dopiero w weekend jak pogoda pozwoli.

Opublikowano

mam pytanie odnośnie rękawicy carPro - gubi ona włosie czy nie ? mozna prac w pralce ? troche sie obawiam że będzie się z niej sypać albo włosie będzie zostawać na lakierze.

• Moderator
Opublikowano

W1Michal, było o niej już wiele razy mówione - nie pierzemy, tylko płuczemy, suszymy i co bardziej ambitni - czeszą :)

• Moderator
Opublikowano

W1Michal, ja jej nie czeszę - wstrząsam jedynie kilka zrazy w czasie schnięcia i trochę ręką przeczesuje - to wystarcza

Opublikowano

udało się coś podziałac?

• Moderator
Opublikowano

udało się coś podziałac?

Nie udalo sie na razie, nie ma co myc :P

Opublikowano

"jak ją przytargam do domu po myciu, umyje, wysusze i zaczne czesać grzebieniem to ... :shock: reszta domowników uzna że do reszty zwariowałem :)"

...a jak jeszcze kupisz specjalny grzebień do czesania zwierzaków długowłosych to :lol:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

AST_KRK,

Jak dla mnie bez sensu. Po pierwsze jest wielka, co powoduje że po nasiąknięciu staje się ciężka jak cegła. Mam podobną czerwoną sonaxa, i po umyciu na 2 wiadra 2 samochodów, ręka bolała mnie tak że nie miałem potem siły machać z cleanerem;-)

Kolejna rzecz, nie wiem jakie długie jest włosie, ale chyba dość krótkie. Skutek: drobinki kurzu, piasku nie będą miały gdzie wejść i będą elegancko jeździć na lakierze;-)

Do aut z ładnym lakierem bym tego nie używał... :o

Opublikowano

kup sobie na początek rękawice nigrin'a , jako nowicjusz w tej dziedzinie też ją kupiłem i bardzo fajnie mi sie nią myje

Opublikowano

Szczerze to co do tego rodzaju rękawic mam mieszane uczucia ponieważ kończę już drugą i nie jestem pewien czy czasem nie pozostawia na lakierze rys.

Opublikowano
Szczerze to co do tego rodzaju rękawic mam mieszane uczucia ponieważ kończę już drugą i nie jestem pewien czy czasem nie pozostawia na lakierze rys.

To kup w końcu dobrą :-] Najlepiej Car Pro lub coś w ten deseń :good:

Opublikowano

problem w tym, że teraz krucho z kasą, kupiło sie pare :-] kosmetyków na sezon i kapitał stopniał jak śnieg, a jak kupić to już coś lepszego :) dla tego szukam jakiejś alternatywy

Opublikowano
problem w tym, że teraz krucho z kasą, kupiło sie pare :-] kosmetyków na sezon i kapitał stopniał jak śnieg, a jak kupić to już coś lepszego :) dla tego szukam jakiejś alternatywy

Znam to ze swojego doświadczenia :( Kupiłem tanią gąbkę z frędzlami z mikrofibry z wydawało mi się dobrej polskiej firmy i rozleciała się podczas drugiego mycia samochodu :thumbdown: