Administrator AreK Opublikowano 11 Listopada 2016 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Mega robota Damian. Wielkie dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 12 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 677501 Mega robota Damian. Wielkie dzięki za pomoc. Nie ma za co, szczególnie jak się pracuje z Tobą . Przeniosłem przy okazji logowanie znów na górę forum, link słowniczka pojęć znajduje się teraz na głównej belce, jeśli ktoś ma jakieś zastrzeżenia proszę pisać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gesiu_15 Opublikowano 12 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 [ref]Slovak[/ref], teraz jest super brak zastrzeżeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza Opublikowano 14 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 gdzie sie podział dział testy ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 14 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 [ref=#ff3366]zawisza[/ref], problem ze wzrokiem? viewforum.php?f=187 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 [ref=#ff3366]zawisza[/ref], problem ze wzrokiem? viewforum.php?f=187 Haha dzięki, nie wiem co mi było, ale nie mogłem tego znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 na telefonie nie wyświetla mi się logo forum Widzę tylko napis phpBB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 [ref]Tomas22[/ref], poprawione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Dalej to samo. logo wyświetla się tylko w trakcie ładowania strony i wraca PHPBB. niby nic takiego no ale szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Wyczyść ciasteczka w przeglądarce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejwid92 Opublikowano 16 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Mniej więcej chyba w zaznaczonym miejscu swego czasu były "szybkie linki" np. do działu Testów czy tylko u mnie to zniknęło? Ten element jest w trakcie modyfikacji? Czy może po prostu zrezygnowaliśmy z tych skrótów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 [ref]dejwid92[/ref], został usunięty przy aktualizacji stylu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jendrek1975 Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Witam,czy wam też tak wolno przewijają się strony,u mnie działa to strasznie wolno i to tylko na tym forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gesiu_15 Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 [ref]jendrek1975[/ref], brak jakichkolwiek problemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Witam,czy wam też tak wolno przewijają się strony,u mnie działa to strasznie wolno i to tylko na tym forum Od chwili wprowadzenia ok. miesiąca temu poprawek, forum funkcjonuje bez żadnych przestojów oraz spowolnienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jendrek1975 Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Witam,czy wam też tak wolno przewijają się strony,u mnie działa to strasznie wolno i to tylko na tym forum Od chwili wprowadzenia ok. miesiąca temu poprawek, forum funkcjonuje bez żadnych przestojów oraz spowolnienia. Działa to u mnie tak,przeglądarka to opera ale bez różnicy bo na chromie jest tak samo,na filmiku porównanie do innego forum Dodane po 3 godzinach 7 minutach 45 sekundach: Dobra, nie było tematu na przeglądarce od Microsoftu hula , więc problem leży z mojej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 678753 Dobra, nie było tematu na przeglądarce od Microsoftu hula , więc problem leży z mojej strony Odśwież, wyczyść ciasteczka. Zaktualizuj przeglądarkę, usuń zbędne wtyczki i zaktualizuj pozostałe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaskra1 Opublikowano 20 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Witam pojawia mi się informacja o PW ale nie mogę jej otworzyć bo nie mam uprawnień Ktoś coś pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 20 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Jak się nie mylę musisz pousuwać starsze wiadomości ...wyczyść skrzynkę po prostu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zegarek Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Witam,czy wam też tak wolno przewijają się strony,u mnie działa to strasznie wolno i to tylko na tym forum Zdecydowanie wolniej. Na Chromie, Operze jest duży lag w scrollowaniu. Na touchpadzie wręcz jest niemożliwe. Na Edgu szybko, ale znika częściowo okno podczas przewijania. Na win10 i linuxie ten sam problem. Pojawiło się to przy ostatnich zmianach jak zniknęło logo forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 [ref=#663399]zegarek[/ref], w obecnej chwili problemem jest obciążenie serwera, które oscyluje w okolicach 99/100% możliwości serwera. Nie ma to związku z aktualizacją skryptu czy stylu, forum najpewniej jest od kilku dni oblegane przez boty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zegarek Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Ale to chodzi o scrollowanie już wczytanej strony, a kojarzę, że problem pojawił się razem z aktualizacją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niron Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 u mnie wczoraj forum ładowało sie wcale albo po połowe strony- pewnie obciążenie ( caly net w tym czasie działał dobrze) Dodatkowo w trakcie przegladania forum przez przegladarke mobilna na telefonie aby dostać się do "nieprzeczytane wiadomosci" trzeba tą opcje wybrąc z menu a Oznacz wszystkie fora jako przeczytane jest wyświetlana domyślnie bez rozwijania bardzo czesto zamiast w menu aby wybrac nieprzeczytane klikam w oznaczenie jako przeczytane gdybyście odwrócili kolejność wyświetlania tych opcji problem by znikł tak wiem jest tapatalk ale go nei lubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 [ref=#663399]zegarek[/ref], spróbuj wyczyścić cookies w przeglądarce. Jeśli nie pomoże odświeżenie za pomocą CTRL + F5, warto wykasować wszystkie dane dotyczące domeny kosmetykaaut.pl . Kiedyś dodałem wątek z poradami - viewtopic.php?f=25&t=23363 [ref]niron[/ref], pozostanie wszystko jak jest. W trakcie aktualizacji stylu przysparza to tylko same problemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zegarek Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Witam,czy wam też tak wolno przewijają się strony,u mnie działa to strasznie wolno i to tylko na tym forum Zdecydowanie wolniej. Na Chromie, Operze jest duży lag w scrollowaniu. Na touchpadzie wręcz jest niemożliwe. Na Edgu szybko, ale znika częściowo okno podczas przewijania. Na win10 i linuxie ten sam problem. Pojawiło się to przy ostatnich zmianach jak zniknęło logo forum. Ok, już wiadomo o chodzi. Im wyższa rozdzielczość tym gorzej. U mnie na 3200x1800 jest tragedia, na 2560x1440 jest lepiej, a na niższych ujdzie. Podejrzewam, że kolega na tym Vaio też ma wyższą rozdzielczość i dlatego tak muli. Przy scrollowaniu zużycie procesora wzrasta do 100% Problem jest w tle, a dokładniej w "fixed" w css'ie. Po wywaleniu fixed, scroll chodzi płynnie, z tym, że tło zostaje na górze. body { background: #000000 url(images/bg.jpg) fixed top no-repeat; ... } Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi