Pajko Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 U mnie wyświetla sie prawidłowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Troszkę z Arekkaz popracowaliśmy nad mobilną wersję forum i przeniosłem na jego prośbę licznik nieprzeczytanych postów, nowych postów oraz postów użytkownika. Dodatkowo opcja oznacz jako nieprzeczytane, jest dostępna teraz u góry . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 26 Maja 2015 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 ...oraz w panelu nieprzeczytane posty. Wszystko ładnie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator psemo Opublikowano 26 Maja 2015 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Nie wiem jak w wersji mobilnej, ale w normalnej licznik "nieprzeczytanych postów" pokazuje ilość nieprzeczytanych tematów a nie postów. Poza tym wszystko ładnie śmiga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy1980 Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 W jaki sposób mogę dodawać wątki do obserwowanych? dzieki za info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Na samym dole forum masz opcje obserwuj temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbiz Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Nie wiem jak w wersji mobilnej, ale w normalnej licznik "nieprzeczytanych postów" pokazuje ilość nieprzeczytanych tematów a nie postów. Czy z tym coś da się zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Jest dobrze, modyfikacja działa poprawnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszek1994 Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Panowie co wy na to by w dziale kupie umieścić wątek "zapytania ofertowe" Kazdy pisze co potrzebuje i prosi o oferty od innych osob na pw np? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator CleanerFreak Opublikowano 27 Maja 2015 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Panowie co wy na to by w dziale kupie umieścić wątek "zapytania ofertowe" Kazdy pisze co potrzebuje i prosi o oferty od innych osob na pw np? Sorry, ale to nie targowisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator psemo Opublikowano 27 Maja 2015 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Jest dobrze, modyfikacja działa poprawnie . Czyli to, że licznik pokazuje ilość nieprzeczytanych tematów a nie postów jest ok i tak ma być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Pokazuje nieprzeczytane posty, ale nie rozdziela ich na każdy post z osobna. Prościej już Wam nie potrafię wytłumaczyć . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funkoval Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Czy tylko ja mam problem ze skrzynką wiadomości pod Tapatalk'iem? Postaram się zrobiś zrzut ekranu z komunikatu błędu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator rychu Opublikowano 27 Maja 2015 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Ja ostatnio dostałem powiadomienie o nowej wiadomości przez Tapatalk. Powiadomienie, odczyt bez problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funkoval Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Już działa. Przyczyna nieznana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Dlaczego post dodany ponad 24h (a nawet kilka dni) po poprzednim postem scala się z poprzednim? Jak już tak ma zostać to może lepiej przywrócić opcję kasowania swojego posta jeśli nie ma na niego odpowiedzi - kiedyś było można albo usunąć post albo dodać kolejny, teraz nic.. Przykład: viewtopic.php?f=23&t=23570&p=572923#p572923 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbiz Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 kamilgt, bo sens ma to tylko na giełdzie gdzie chcesz podbić sobie temat. W pozostałych działach nie ma to najmniejszego sensu a nawet przeszkadza w czytaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 No to chociaż, żeby była możliwość usunięcia swojego ostatniego posta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bienek Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś moderatorowi to usunie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Berd Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Mam pytanie do administracji co było nie tak, że moje ogłoszenie w dziale ,,Różne'' zostało usunięte? Dzięki za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Berd, Nie ja usuwałem, ale z tego co pamiętam był odnośnik do zdjęcia, a zdjęcie według regulaminu powinno wyświetlać się bezpośrednio w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Berd Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Ok. Dzięki. Nie było tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cannonn Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Jeszcze co do tego scalania postów. Jest ustawiony czas zimowy na tym i podaje złą godzinę, gdzie wychodzi na to, że dopisane posty były wysłane wcześniej niż "główny". Widać to w tym temacie viewtopic.php?f=252&p=576214#p576214 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Czas może sobie zmienić każdy sam, jest o tym napisane. viewtopic.php?f=25&t=23363 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 A nie można grupowo polecieć po bazie użytkowników i ten czas ustawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi