Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Troszkę z Arekkaz popracowaliśmy nad mobilną wersję forum i przeniosłem na jego prośbę licznik nieprzeczytanych postów, nowych postów oraz postów użytkownika. Dodatkowo opcja oznacz jako nieprzeczytane, jest dostępna teraz u góry ;).

• Moderator
Opublikowano

Nie wiem jak w wersji mobilnej, ale w normalnej licznik "nieprzeczytanych postów" pokazuje ilość nieprzeczytanych tematów a nie postów.

Poza tym wszystko ładnie śmiga.

Opublikowano
Nie wiem jak w wersji mobilnej, ale w normalnej licznik "nieprzeczytanych postów" pokazuje ilość nieprzeczytanych tematów a nie postów.

Czy z tym coś da się zrobić?

• Administrator
Opublikowano
Panowie co wy na to by w dziale kupie umieścić wątek "zapytania ofertowe"

Kazdy pisze co potrzebuje i prosi o oferty od innych osob na pw np?

Sorry, ale to nie targowisko ;)
  • Moderator
Opublikowano
Jest dobrze, modyfikacja działa poprawnie ;).

Czyli to, że licznik pokazuje ilość nieprzeczytanych tematów a nie postów jest ok i tak ma być?

Opublikowano

Pokazuje nieprzeczytane posty, ale nie rozdziela ich na każdy post z osobna. Prościej już Wam nie potrafię wytłumaczyć :dontknow:.

Opublikowano

Czy tylko ja mam problem ze skrzynką wiadomości pod Tapatalk'iem? Postaram się zrobiś zrzut ekranu z komunikatu błędu.

Opublikowano

kamilgt, bo sens ma to tylko na giełdzie gdzie chcesz podbić sobie temat. W pozostałych działach nie ma to najmniejszego sensu a nawet przeszkadza w czytaniu.

Opublikowano

Mam pytanie do administracji co było nie tak, że moje ogłoszenie w dziale ,,Różne'' zostało usunięte? :o

Dzięki za odpowiedź

Opublikowano

Berd, Nie ja usuwałem, ale z tego co pamiętam był odnośnik do zdjęcia, a zdjęcie według regulaminu powinno wyświetlać się bezpośrednio w temacie ;)