Administrator Evo Opublikowano 1 Czerwca 2014 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Jestem ciekawe jaki jest powód usunięcia tematu o Tac System Quartz.Power i porównaniu z innymi powłokami, który wczoraj wrzuciłem.Link do prywatnego bloga w czymś przeszkadza? Przecież na tym nie zarabiam. http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=19817 Nikt tego tematu nie usuwał, nie przenosił etc. Jedyna interwencja to skasowanie przeze mnie kilku postów na temat przebiegu samochodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 2 Czerwca 2014 Partner forum Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Evo, Dzięki za info , ale faktycznie coś było nie tak bo ja też nie widziałem tego tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marwol Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Czemu usunięto dyskusje o przebiegu citroena c5 w giełdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 3 Czerwca 2014 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 marwol, Bo: 1 - dyskusja została zgłoszona przez forumowiczów jako jałowa 2 - się z tym zgodziłem 3 - Wszystkie "wycieczki słowne" w tematach dotyczących sprzedaży/kupna będą usuwane a ich twórcy będą karani ostrzeżeniami. W tematach tych składamy oferty, potwierdzamy je, informujemy o produktach i dostawach. 4 - nienawidzę hipokryzji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Temat posprzątany, koniec pisania o C5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BooMBaRusH Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Witam. Założyłem dzisiaj temat odnośnie wosku do białego lakieru. Tekst przez jakiś czas wisiał w dziale "Woskowanie lakieru" po czym znikł, został usunięty? Ktoś wie może, co i dlaczego się z nim wydarzyło ?? ( w Koszu go nie ma ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiek Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 BooMBaRusH, ponieważ temat był już poruszany po prostu został usunięty. Użyj szukajki i z pewnością znajdziesz odpowiedź na nurtujące Cię pytanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BooMBaRusH Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 a no własnie szukałem, i nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 BooMBaRusH, nie wiem o co pytałeś ale do białego używa się takiego samego wosku jak do każdego innego lakieru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 13 Czerwca 2014 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 do białego używa się takiego samego wosku jak do każdego innego lakieru. ... a i tak jest dupa a nie efekt temat wosków stricte przeznaczonych do białego lakieru (obu dwóch ) został już na forum poruszany wielokrotnie i puki co wyczerpany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel87 Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Przez przypadek ignorowałem jednego z użytkowników. W jaki sposób mogę odkręcić temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Spróbuj > http://forum.kosmetykaaut.pl/ignore.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel87 Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 powalla, dzięki, pomogło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kita33 Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Dlaczego nie dostaję powiadomień o odpowiedzi w tematach na maila? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator CleanerFreak Opublikowano 26 Lipca 2014 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Dlaczego nie dostaję powiadomień o odpowiedzi w tematach na maila?Mamy "jakiś" problem na forum z wysyłaniem maili. Jesteśmy w trakcie sprawdzania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kita33 Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 CleanerFreak, w takim razie czekamy na naprawę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faraon3021 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Dziwna sprawa. Nie dziala mi prawy przycisk myszy. A dziwne bo tylko tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbiz Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 CTRL+F5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faraon3021 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Nie dziala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artih Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Witam administrację. Chciałem złożyć na wasze ręce/oczy oficjalną prośbę zdjęcia bana użytkownikowi WaxParadise. http://forum.kosmetykaaut.pl/profile.ph ... file&u=861 Czytałem archiwalne posty tego użytkownika, dyskusje w których brał udział - rozumiem, że niektórych mogły wkurzyć jego wypowiedzi. Rozumiem, że można kogoś po prostu nie darzyć sympatią ale uważam, że kolega dysponuje sporą wiedzą tematyczną i po prostu może wnieść na forum dużo więcej dobrego i pożytecznego, niż złego. Miałem z nim styczność kilka razy i uważam, że jest na tyle "światły" żeby wyciągnąć wnioski z wydarzeń historycznych. Do napisania tej prośby skłoniły mnie (oprócz własnego wrażenia), rozmowy z innymi użytkownikami forum, którzy podzielają moją opinię o przydatności takich użytkowników na naszym forum - mam nadzieję, że wypowiedzą się też w tym temacie. Pozdrawiam. Artur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Artih, a on nie komentuje pod innym nickiem nie zwiazanym z dzialanoscia zarobkowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 kolega dysponuje sporą wiedzą tematyczną i po prostu może wnieść na forum dużo więcej dobrego i pożytecznego, niż złego. A tak popieram . Chyba należy dać koledze szansę na odkupienie "win" . A że ludzie są miłosierni i wybaczają to czemu nie . Odcierpiał już chyba swoje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manio49 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Ja także na tak dla zdjęcia bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artih Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Artih, a on nie komentuje pod innym nickiem nie zwiazanym z dzialanoscia zarobkowa? Z tego co wiem - nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novus Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi