Dessiner Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Dzięki wielkie, a masz jakiś sprawdzony zapach tego Sctentsway'a?
Maciej WTN Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Mialem Dreams i teraz kupilem ponownie, bo byla promocja w Rossmanie. Koszt 12 zl 😎 zapach jak perfumy troche damskie ale mi bardzo odpowiada. Kazdy kto wachal mowil zapach super. 1
Strus Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Scentway New York jest świetny. Mathys story rowniez 1
koder Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Z california scents fajne jest to cherry, new car po dłuższym czasie mocno zaczyna denerwować. Jeśli chodzi o ten pierwszy to ma moc, w aucie jeszcze kilka dni po wyjęciu zapachu czuć było wiśnią.
Gość Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Ja również dołączam do grona zadowolonych z zapachów Scentway. Powiesiłem białą zawieszkę imao i jest super, coś jak damskie perfumy. Zobaczymy jak z trwałością ale póki co zapach jest intensywny lecz nie uciążliwy. Mam jeszcze różową, jest następna w kolejce do testów
Alfa47 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Ja teraz testuję Areon Fresh Wave Strawberry, CS Coronado Cherry i K2 Roko Green Apple Choć bardziej odpowiada mi zapach truskawki to myślę nad kupnem CS Shasta Strawberry ktoś może coś powiedzieć o intensywności i trwałość ? Bo tak jak inni Coronado Cherry po 3 tygodniach już nie wyczuwałem.
Zdroja0 Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Ktoś poleci jakiś fajny,wytrzymały zapach w sprayu (żeby psiknąć na dywaniki)?
Moderator BiałyGTi Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2017 22 minuty temu, Zdroja0 napisał: Ktoś poleci jakiś fajny,wytrzymały zapach w sprayu (żeby psiknąć na dywaniki)? od paru dni mam CHEMICAL GUYS VANILLA BEAN FRESH i powiem tak w domu pachnie juz 4 dzień i jest wyczuwalny nie dusi a aucie pachnie na razie 2 dzień. Wchodząc do auta jest wyczuwalny podczas jazdy sie przyzwyczajasz i nic nie czuć (psikałem 3 strzały z przednimi siedzeniami na dywaniki)
Posejdon Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2017 U mnie leży SCENTWAY IMAO Dreams biały pachnie zacnie i w pogotowiu czeka różowy.W rossmanie czasem jest na nie promocja po 16,99sztuka
Gość Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2017 No to ja teraz trafiłem za 8,99
szpyrek Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2017 U mnie w dwóch rossmanach nie ma żadnego
jedrek1980 Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Potwierdzam cena na dowodzenia tylko że w Rossmanie są tylko trzy zapachy
kamykmm Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2017 U mnie wisi od ok 2 tyg. Scentway IMAO Voyage a New York i albo ja już się przyzwyczaiłem i nie wyczuwam zapachu, albo już przestaje pachnieć. Swoją drogą bardzo spodobał mi się ten zapach, pomimo że lubię raczej słodkie owocowe zapachy w aucie
Posejdon Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2017 7 godzin temu, lk1407 napisał: No to ja teraz trafiłem za 8,99 Aktualnie w rossmanie?Jeżeli tak to zasuwam po zapas 37 minut temu, kamykmm napisał: U mnie wisi od ok 2 tyg. Scentway IMAO Voyage a New York i albo ja już się przyzwyczaiłem i nie wyczuwam zapachu, albo już przestaje pachnieć. Swoją drogą bardzo spodobał mi się ten zapach, pomimo że lubię raczej słodkie owocowe zapachy w aucie Powieś na kratkę od klimy na chwilę i sprawdzisz czy da się coś wyniuchaćU mnie daje radę 2 miesiąc.
kamykmm Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2017 mam pod lusterkiem zawieszone, jak przytule nocha to czuć zapach wyraźnie, napewno też przyzwyczaiłem się do zapachu, bo jak ktoś inny wisada to mówi że ładnie pachnie
Posejdon Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2017 6 minut temu, kamykmm napisał: mam pod lusterkiem zawieszone, jak przytule nocha to czuć zapach wyraźnie, napewno też przyzwyczaiłem się do zapachu, bo jak ktoś inny wisada to mówi że ładnie pachnie W takim razie wszystko gra za długo już ćpiesz i nie wyczuwasz
Gość Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2017 @Posejdon w tamtym tygodniu kupowałem nie jestem pewien czy jeszcze są
NeeRek Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Ostatnio testowałem zapachy w puszce (pasztet ) Car scents . Dokładnie miałem zapach bubble gum . Zapaszek naprawdę bardzo przyjemny , słodki . Nawet jak auto postoi na mocnym słońcu i wsiądzie się do niego to nie ma nie przyjemnego zapachu . Na puszce mamy regulację otworów , intensywności wydobywającego się zapachu . Wszystko zrobione jest porządnie . Fajny zapaszek , jak ktoś lubi słodkie to polecam ! Każdy kto wsiadał zawsze mówił jak super pachnie (Czasami aż wysiadać nie chcieli kurde ) Może ktoś miał jakiś inny zapach tej firmy ? Zastanawiam się jaki inny zapach car scents teraz kupić
Pepiko Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Ja polecam z Carrefoura zapach na kratkę. Jest wytrzymały, większość zapachów jakie miałem to nawet jak się nie skończyły to po wejściu do samochodu nie było go czuć. A ten zawsze czuję.
Strus Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Miał ktoś już w ręku i w aucie zapachy Clinex Nanochem ? Niby nie są stricte samochodowe ale jestem ciekaw
Moderator BiałyGTi Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zamowilem dzisiaj "Scentway REO IMAO" Biały w kratke az jestem ciekaw jak to pachnie bo nigdy nie mialem tego zapachu:) Co do CHEMICAL GUYS VANILLA BEAN FRESH w samochodzi pachnial i byl wyczuwalny 4 dni natomiast w domu pachnial 7 dni kazdy kto wchodzil mowil co tak ladnie pachnie i co to za zapach.
Cortex Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2017 Powracam do tematu Szukam jakiegoś zapachu do auta, lecz najlepiej w formie psikanej (Atomizera), nie lubie jak mi się wisi/dynda w aucie Ostatnio używalem gekona od Audi, czarnego o zapachu korzennym/drzewnym - coś pięknego! Delikatny zapach, który nie dusi, lecz utrzymał się mega krótko (po około 10-12 dniach prawie nic nie czuć). Tak w ramach podpowiedzi - testowałem wiśnie od CS i katastrofa, mega słodka, bardzo mocna, totalnie nie mój gust. Lubie zapach QD Morning Dew, jednak nie wiem czy do auta ten zapach pasuje? Mam kilka typów - SG Morning Dew - SG Peach&Mango - SG Bubble Gum (żona namawia mnie na ten zapach, chociaż obawiam się że będzie mega słodki i duszący jak CS) Patrzyłem na produkty Chemical Guys, może coś od nich wartego uwagi? Dzięki za pomoc
StreamHD Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2017 Weź na próbę CS Fresh Linen. Wydajny jest bardzo bo mam go już 2 miesiąc bez kilku dni i nadal jak się wejdzie do auta to bardzo wyraźnie go czuć. Jak by wcale się nie zużył. Zapach kwestia gustu ale nie jest ciężki ani słodki . Troszeczkę chemiczny ale to wkońcu zapach "świeżego prania". Bardziej chyba udaje mu się imitować proszek do prania niż świeże pranie ale ogólnie jest ciekawy.
Treys Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2017 10 minut temu, StreamHD napisał: Weź na próbę CS Fresh Linen. Wydajny jest bardzo bo mam go już 2 miesiąc bez kilku dni i nadal jak się wejdzie do auta to bardzo wyraźnie go czuć. Jak by wcale się nie zużył. Zapach kwestia gustu ale nie jest ciężki ani słodki . Troszeczkę chemiczny ale to wkońcu zapach "świeżego prania". Bardziej chyba udaje mu się imitować proszek do prania niż świeże pranie ale ogólnie jest ciekawy. Potwierdzam u siostry puszka leży już 2 miesiąc i pachnie tak samo jak w dniu otwarcia bardzo wydajny
Fredi88 Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2017 11 minut temu, StreamHD napisał: CS Fresh Linen Pachnie mega... ale u mnie na pewno nie było go czuć przez 2 miesiące, a szkoda
Rekomendowane odpowiedzi