jarekrk Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2016 Z CS mi bardzo podszedł zapach gumy balonowej
mrowa93 Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2016 Witam A jaki zapach możecie polecić z tych nie "słodko-owocowych" ?? Coś ala męskie perfumy lub jakiś jaśmin piżm etc (Cos w desen VunderBauma Black) Dodam że do tej pory w moim aucie było po kolei tak: Na pocżatku jak kupiłem auto miałem jakąś kwadratową lekko zwietrzałą czarną zawieszkę w kształcie rombu która pachniała tanimi perfumami i do tego jakaś taka gumowo żelowa czerwona jaszczurka czy tam ludzik która również pachniała takimi jakby perfumami lekko słodkawymi potem jak to wyrzuciłem ok. września 2015r wsadziłem zestaw tj. Choinke Wunder-Baum Kokos + Ambi-Pur kwiatowy na nawiew o taki -> i jeszcze jakby było mało do tego takie jakby cztery sticki żółte Vaniliowe Refresch Your Car I powiem tak że te Vaniliowe sticki prawie w ogóle sie nie przebijały przez choinke kokos a ten ambi pur coś tam było czuć a jak już załączyłem nawiew to jeszcze bardziej tak ten Kokos wytrzymał mi gdzieś do ok marca 2015r czyli chyba całkiem sporo(Wg zaleceń co tydzień po 1cm wysuwałem go) Z kolei potem dołożyem taki jakby elastyczny plastki Vanilowy od Wunder Bauma i do kompletu Choinka wunder Vanillia jednak teraz folijke z choinki zdjąłem dosyć szybko i mialem wrażenie że traciła ona zapach szybciej niż mój poprzedni kokos. Dodam także że za młodziaka pamiętam jak ojciec sprowadził z Niemcowni auto w którym Turas sporo kopcił cygaretek ale pamiętam że był tam wrzucony taki jakiś mega zajebisty zapach który chyba ze 3-4lata był ciągle wyczuwalny w aucie był on w takiej jakby plastikowej wytłoczonej foremce do dzisiaj pamiętam ten zapach kiedyś poleżał chwile w szafce w kuchni i jak do niej czasem zaniucham to jeszcze coś tam czuć a auto to było sprowadzone prawie 11lat temu potem ojciec wrzucił jakąś puszeczkę metalową sobie w auto i też pachniala chyba za ponad pół roku albo i ok roku coś jakby taki morski zapaszek w środku był taki jakby żel jakby mydło takie niebiesko biała nieprzejrzysta galaretka a na górze plastikowy regulator intensywnosci ale chyba raczej z tego co pamiętam to na 90% nie był to żaden CS
Killaz Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2016 Najlepsze zapachy jak dla mnie to AREON SPORT LUX. Najbardziej odpowiedni dla mnie to GOLD, naprawde polecam. Heh, przywołam post sprzed czterech lat, ale co tam - sprawdziłem ten zapach i faktycznie polecam! Pachnie jak męskie, ciepłe perfumy o nutach korzenno - pieprzno - cytrusowych. Moje pierwsze skojarzenie to zapach świeżo upieczonego korposzczura, którego stać na markowe perfumy ale nie ma wyrobionego gustu, więc kupuje tandetę od Diora czy Givenchy, ale nadal ;-) Do samochodu świetnie pasują, zaś sama choinka naprawdę daje radę, po delikatnym otwarciu szybko rozchodzi się po aucie. Muszę jeszcze Silver przetestować.
grzybu Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2016 U mnie z CS jeździ Orange Blossom. Miałem jeszcze Fresh Linen, ale on bardzo szybko stracił zapach. W domu mamy jedną puszkę Orange w toalecie i chyba z pół roku już tam leży i nadal czuć zapach.
emilio Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2016 Jeśli ktoś lubi zapachy kwiatowe to polecam Poppy Jaśmin http://www.poppy-shop.nl/?___from_store=deutsch&___store=english&mode=list, problem tylko z dostępnością w PL
vandaal91 Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2016 ktoś używał Koch Chemie Fresh UP?
Strus Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2016 No to update jeśli chodzi o Scentway London wylądował w firmowym aucie Matthys w prywatnym Do prywatnego nie wsiadałem od 2 tygodni. Wczoraj otwieram drzwi i nic nie pachnie. Zapach włożony do auta około 4-5 tygodni temu. W firmowym zapach włożony 2 tygodnie temu. Zapach wyczuwalny bardzo delikatnie. Zawieszka jest z tyłu także nic na nią nie wieje. Generalnie nie wiem co dalej. Zawieszki strasznie mnie denerwują bo nie trawię jak coś mi sie majta koło lusterka. Na lato coś na nawiew wydaje mi się bez sensu bo będzie dmuchane zimnym powietrzem. Zostają puszki albo psikacze. Te pierwsze (od CS) już nie mają takiej trwałości jak kilkanaście miesięcy temu. Coś się tu zepsuło. Te drugie znowu ..... trzeba codziennie psikać. Ktoś poleci jakąś fajną vanilię ? Ta od CS to dla mnie nieporozumienie.
reloop Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2016 witam, który zapach z CS jest podobny do black classica z WB?
s3b Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2016 Polecicie jakiś dobry neutralizator zapachów? Oddałem ostatnio auto do elektryka, a z racji tego, że facet pali jak smok to minęło kilka dni, a w aucie śmierdzi mi niemiłosiernie fajkami, mimo tego, że nikt u mnie w aucie nigdy nie zapalił.
Strus Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2016 s3b, ozonowanie za 20zł powinno pomóc
s3b Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2016 Dzięki za info, wrzucę jeszcze jakiś zapach na kilka dni i zobaczę czy pomoże, jeśli nie to oddam auto na ozonowanie.
PieTrzaK Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2016 Wiecie może czy można normalnie - a jeżeli tak to gdzie - kupić zawieszki zapachowe z Art De Shine?
Masta Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2016 witam, który zapach z CS jest podobny do black classica z WB? Podbijam
wooke Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2016 Całkiem spoko są zawieszki z Shiny Garage, teraz mam jagodę. Nawet ładnie pachnie.
Moderator krd Opublikowano 22 Maja 2016 Moderator Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2016 Ja tam nadal uważam, że nic nie przebije CG Stripper Scent'a
Moderator krd Opublikowano 22 Maja 2016 Moderator Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2016 Samochód mam przesiąknięty tym zapachem tak, że wystarczy raz na miesiąc kilkanaście psików i cały czas czuć
jarekrk Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2016 A zadam wam pytanie, jeśli mało jeżdżę autem, tzn. do pracy w tygodniu tylko tramwaj, więc max dwa razy w tygodniu wieczorami gdzieś się poruszam samochodem plus w weekend. Jaki rodzaj zapachu będzie najdłużej wyczuwalny? Do tej pory wszystkie zawieszki i psikacze są takie, że jak kolejny raz do auta przychodzę to już nic nie pachnie.
KHOT Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2016 CS wiścia i wanilia z mojego doświadczenia nie mają konkurencji w trwałości. Aczkolwiek sam wolę scentwaye mimo że krótko pachną.
mrowa93 Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2016 No to i ja co nieco powiem przeczytałem caly temat i zachęcony kupiłem tego CG Strippera w dużym atomizerze zaaplikowałem go dzisiaj ok 18:00 i zobacze jaki bedzie efekt jutro jadąc rano do pracy dodam że nie psikałem w kratki nawiewów na desce ale w inne miejsca zapodałem go tak "od serca" więc raczej będzie ok.Dodam też że jak go kupiłem to psiknąłem sobie nim na dywan w pokoju jeden psik + podczas skracania tej rurki od atomizera troche sobie zabryzgałem nim ścianę w pokoju ;( ale zapach był wyczuwalny w pokoju przez ok 3dni jeszcze jak podstawie nos pod te plamy na ścianie to coś tam czuć(okno ciągle uchylone więc i to sie do tego przyczyniło)+ to że Pronto do mebli go potem przebiło :)Mam nadzieje że nie zdechnę w aucie jak bede jutro jechał do roboty z powodu unoszącej sie woni )
Justyna Opublikowano 23 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2016 mrowa93, aby było go dłużej czuć wystarczy raz na jakiś czas puścić nawiew na nogi. Ja u siebie psikałam jakieś 2-3 miesiące temu i za każdym razem jak na chwilę puszczę nawiew to cały czas czuć. 643058 Jaki rodzaj zapachu będzie najdłużej wyczuwalny? CS Coronado Cherry mam w felicji od ponad roku i cały czas mocno go czuć i każdy jak wsiada to pyta co to za zapach My jeżdżąc nim na co dzień przeważnie się przyzwyczajamy do zapachu.
Gesiu_15 Opublikowano 23 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2016 Justyna, u mnie prawie 3 miesiące i pięknie pachnie
mrowa93 Opublikowano 23 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2016 Justyna troche sie zawiodłem bo wchodząc dzisiaj do auta CG Stripper(zresztą wczoraj ok 2-3h po psikaniu też) był bardzo słabo wyczuwalny nawet po włączeniu nawiewu na nogi nie zauważyłem mocnej poprawy ehhh;/// chyba moje auto za bardzo "chłonie" te zapachy spróbuje jeszcze więcej tego Strippera popsikać.Dodam że auto to hatchback Leon I-generacji
piepia Opublikowano 24 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2016 mrowa93, nic Ci to nie da bo zapachy od CG sa krotkotrwale Mialem strippera, mialem new car i obecnie psikam black frostem. Wszystkie zapachy znikaja po jednym czy dwoch dniach mimo psikania na dywaniki czy w nawiewy.
Rekomendowane odpowiedzi