Michał82 Opublikowano 1 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2020 @Marcin wiem wiem już pytałem w ShowCarShine kiedy będą mieć na stanie.
therioon Opublikowano 2 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2020 Na kilku stronach jest , cena jest wyższa , opakowanie mniejsze
Marcin Opublikowano 2 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2020 13 godzin temu, Michał82 napisał: @Marcin wiem wiem już pytałem w ShowCarShine kiedy będą mieć na stanie. i kiedy ma mieć ?
PROPER Opublikowano 9 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2020 Testował ktoś? Bo muszę kupić WG i nie wiem czy warto Premiera brać czy może zepsuli
Michał82 Opublikowano 9 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2020 @PROPER przecież są testy w tym temacie.
Marcin Opublikowano 13 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2020 W dniu 2.07.2020 o 14:12, Michał82 napisał: @Marcin po weekendzie i co zakupiles , nakladales juz ? W dniu 10.07.2020 o 00:32, Michał82 napisał: @PROPER przecież są testy w tym temacie. myślisz ze jest to ten sam co w lutym ? może po zgromadzonych opiniach osób testowych cos po testach zmienili w produkcie.
Michał82 Opublikowano 13 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2020 @Marcin niestety nie ma mnie w PL do końca m-ca
V1RU$ Opublikowano 1 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2020 Od siebie dodam kilka zdań. Premier obok starego PCCWG niestety na srebrnym aucie - lepsza śliskość wyczuwalna pod palcem, zdecydowanie lepsze hydro i zrzut wody podczas mycia. Look na oko niby nic nie widać, ale po rozmowie z @D@ViD, zauważyłem - TNX ziom za dobre rady. Premier przyciemnia i maskuje drobne ryski. Do srebrnego to on się nie nadaje jak na moje oko, bo tak jak by tłamsił blask. Premier nie jest też takim PPZ jak starszy brat PCCWG -> przy nim trzeba chwilkę popracować. Na mokro też nie siada tak dobrze jak starszy brat. Co robi na czarnym nie wiem, ale użyczyłem kumplowi z czarnym uni i ani kumpla ani Premiera. Telefonu nie odbiera -> wysłał tyko SMS, że Premiera już nie odda. 2
analyzator Opublikowano 1 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2020 @V1RU$ no panie jeżeli masz oba to musisz tym posmarować jakieś inne autko Ślisko i przyciemnienie to specjalność carpro. Wg ma to do siebie że pięknie siada na metalikach i niie gasi ziarna.
therioon Opublikowano 29 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2020 Używam premier raz na jakiś czas na mokro po myciu , na powłokę fx-a i super jak dla mnie to działa , jak wspomagacz wycierania ,świetnie się sprawdza , przetrzyj i zapomnij jak dla mnie
Rekomendowane odpowiedzi