ghost Opublikowano 6 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2020 Większość produktów nie wolno aplikować w słońcu, ale są takie, którym to nie przeszkadza. Jakie znacie woski, które można aplikować nawet na nasłoneczniony panel? (Mogą być też quickwaxy, quickdetailery, pasty, cleansery, wszystkie produkty). Żeby rozpocząć od siebie dodam: Chemical Guys Pete's 53 - próbowałem działa. Na stronie Meguiar's jest informacja, że poniższe też można: Ultimate Paste Wax M27 Hybrid Ceramic Sealant
kamil598 Opublikowano 6 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2020 Poorboy's Natty's Paste Wax Black, Red, Blue 3
menior Opublikowano 6 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2020 Slynny CG Butter Wet Wax napewno i o ile kojarze dla woskow PB z seri Nattys nie stanowi taka aplikacja problemu 1
Tommy Lee Opublikowano 6 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2020 Na pewno Megsowe QW i QD z serii Ultimate oraz ich Last Touch. Polski FW Botox też nie sprawiał problemu na rozgrzanym lakierze. 2
sparco0 Opublikowano 6 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2020 Megs uqw bezproblemowo się nakłada w pełnym słońcu i na rozgrzanym lakierze, nigdy nie miałem z nim problemów. 1
Moderator Domel Opublikowano 6 Lutego 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2020 Moi liderzy w 2019 przy aplikacji w słońcu to: Funky Witch Botox Good Stuff Gloss Detailer 2
ghost Opublikowano 6 Lutego 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2020 1 godzinę temu, menior napisał: kojarze dla woskow PB Sprawdziłem, i Poorboy's World deklaruje, że wiele ich produktów można aplikować w słońcu na przykład: Cytat QW+ USE IN THE SUN OR SHADE! Black Hole - Use by hand or machine, sun or shade Professional Polish - Use by hand or by machine, in the sun or in the shade! Paste Wax - Sun or Shade application is something that Poorboy's World products pride themselves on. Całkiem fajna polityka firmy pod tym względem. 1
lukasz_byd Opublikowano 6 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2020 Już było ale: Poorboy's Natty's Paste Wax Black I tutaj dodam - aplikacja w KAŻDYCH warunkach jest banalna. Twardy wosk podczas aplikacji jakby zamieniał się w olejek. Na prawdę dla mnie No.1 Black Hole również mam - słaba trwałość, ale przed zlotem, ślubem... must have.
D@ViD Opublikowano 6 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2020 SOFT99 FUSSO COAT SPEED & BARRIER SPRAY Farecla G3 Professional Rapid Detailer 1
Moderator Domel Opublikowano 6 Lutego 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2020 57 minut temu, david2888 napisał: Farecla G3 Professional Rapid Detailer O o o o to to też
Michał82 Opublikowano 6 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2020 4 godziny temu, Tommy Lee napisał: Na pewno Megsowe QW i QD z serii Ultimate Zgadzam się. UQW zero problemów było a mała buteleczka 170ml jeździła w bagażniku jako must have. Ale i tak nr jeden jest dla mnie Dodo Juice Red Mist Tropical. Zapach kokosów bajecznie umila zabawę przy aucie. Zero mazów nawet na granatowym uni. Stosowałem też na auto bez korekty ale w dość dobrym stanie lakieru, podbija lustro niesamowicie. Jestem zakochany w tym produkcie i na lato jest to mój nr 1. 4 godziny temu, ghost napisał: Chemical Guys Pete's 53 - próbowałem działa. Muszę spróbować. Może nie w palącym letnim słońcu ale w wiosennym jak tylko czas i pogoda pozwolą
Moderator Streat Opublikowano 6 Lutego 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2020 Z tego co pamietam to chyba kiedys PB EX nakładałem w słoncu i chyba nie było z tym wiekszych problemów
Berd Opublikowano 6 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2020 10 godzin temu, ghost napisał: Większość produktów nie wolno aplikować w słońcu, ale są takie, którym to nie przeszkadza. Jakie znacie woski, które można aplikować nawet na nasłoneczniony panel? (Mogą być też quickwaxy, quickdetailery, pasty, cleansery, wszystkie produkty). Żeby rozpocząć od siebie dodam: Chemical Guys Pete's 53 - próbowałem działa. Na stronie Meguiar's jest informacja, że poniższe też można: Ultimate Paste Wax M27 Hybrid Ceramic Sealant Z Megsa wszystkie woski i QD z serii Ultimate. Dodatkowo Megs xPress spray Wax , Megs Synthetic Spray Detailer 1
Michał82 Opublikowano 6 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2020 13 godzin temu, ghost napisał: M27 Hybrid Ceramic Sealant A w ogóle jest juz w Polsce dostępny?
ghost Opublikowano 6 Lutego 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2020 9 godzin temu, Michał82 napisał: Może nie w palącym letnim słońcu W takim też próbowałem 9 minut temu, Michał82 napisał: A w ogóle jest juz w Polsce dostępny? Najprawdopodobniej 2 kwartał w PL
Michał82 Opublikowano 6 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2020 @ghost wprawdzie to nie temat o P53 ale po jakim czasie docierałeś?
Funky Witch Opublikowano 9 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2020 Funky Witch Hypnotic Icon 76 - wosk Funky Witch Botox Quick Detailer Bez problemów można aplikować na słońcu. 1
ghost Opublikowano 9 Lutego 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2020 W dniu 6.02.2020 o 23:15, Michał82 napisał: @ghost wprawdzie to nie temat o P53 ale po jakim czasie docierałeś? To wosk typu WOWO (wax on wax off) można od razu, ja go zazwyczaj chwile trzymam "na czuja" 1
ghost Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Do listy dorzucam fajny liquid: Wowo's Hot Wax
Rekomendowane odpowiedzi