#kris Opublikowano 1 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2019 Piszę się na kurs a co...Żandarm pozwoliłWysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Administrator AreK Opublikowano 1 Września 2019 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 1 Września 2019 2 godziny temu, bartez32415 napisał: Wiadomo już gdzie spędzę ten dzień Jestem ciekaw
bartez32415 Opublikowano 2 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2019 Na ulicy Schavemaker - Wrocław ul. Ks. J. Popiełuszki:p
Administrator AreK Opublikowano 2 Września 2019 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 2 Września 2019 12 godzin temu, KryMar1983 napisał: Piszę się na kurs a co... Żandarm pozwolił Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Licytujesz już?
#kris Opublikowano 2 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2019 Tak...Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
D@ViD Opublikowano 2 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2019 włączyłem się do licytacji widzę 1 dzień do końca i coś słabe zainteresowanie NOOOO LUDZIE !!! DALEJ !!!
Mumins Opublikowano 2 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2019 Dla tych co nie zauważyli - utworzyłem osobny temat z zapisami na koszulki
xadamx Opublikowano 2 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2019 @AreK hah teraz zobaczyłem twojego YT. Kurde jak ja zazdroszczę "miziania" Żelaznej Extry
Administrator AreK Opublikowano 2 Września 2019 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 2 Września 2019 41 minut temu, xadamx napisał: @AreK hah teraz zobaczyłem twojego YT. Kurde jak ja zazdroszczę "miziania" Żelaznej Extry Mizialiśmy 3x Extrę , Foxa kpt. Makuli, S-Bacha XA42 i ostatnio Yak3u R2000. Takie tam projekty organizuję w ramach we’re4Detailing
Moderator Domel Opublikowano 2 Września 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 2 Września 2019 12 godzin temu, david2888 napisał: włączyłem się do licytacji widzę 1 dzień do końca i coś słabe zainteresowanie NOOOO LUDZIE !!! DALEJ !!! Zaczyna się coś ruszać bo dwa razy mnie przelicytowali....
xadamx Opublikowano 2 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2019 10 minut temu, AreK napisał: Mizialiśmy 3x Extrę , Foxa kpt. Makuli, S-Bacha XA42 i ostatnio Yak3u R2000. Takie tam projekty organizuję w ramach we’re4Detailing Nooooo Paaanie. Teroooo Ci zazdraszczam
Administrator AreK Opublikowano 2 Września 2019 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 2 Września 2019 13 minut temu, xadamx napisał: Nooooo Paaanie. Teroooo Ci zazdraszczam Latałem też
Administrator AreK Opublikowano 3 Września 2019 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 3 Września 2019 Zaczynamy prezentować naszych partnerów. Dołączyło do nas już 25 firm z branży detailingowej. Oto pierwsza z nich.
Administrator AreK Opublikowano 8 Września 2019 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 8 Września 2019 Bylem, dbałem o auto jak umiałem, walczyłem o gadżety z autografem KenaBlocka specjalnie dla Was. Na licytacje, dla fanów, dla Igora. Wiecie co? Nie mam ani jednego. Sława komuś odwaliła do głowy . Po całości. Sorry, zadania nie wykonałem ale mimo to była to przygoda mojego życia. #cleanstop by #sonax
Bare Shine Opublikowano 8 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2019 Nie ma co sie przejmowqc, damy rady i bez tego fajna sume ogarnac
Danielusinek Opublikowano 9 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2019 W dniu 8.09.2019 o 04:14, AreK napisał: Sława komuś odwaliła do głowy . Po całości. Niestety ostatnio zdarza się to coraz częściej. A żeby mu tak kuna, wszystkie jaja z kurnika wyniosla. 1
Lukasz_BLN Opublikowano 19 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2019 @AreK jest gdzieś dostępny plan imprezy? 1
damiano2007 Opublikowano 20 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2019 @Lukasz_BLN No właśnie @AreK fajnie by było jakbyście mogli nakreślić co zwiększa program imprezy. Wiem, że ciężko wam bedzie twardy program ułożyć, ale część uczestników jest z daleka (ja Śląsk) i na 8 godzin przyjechać nie mogą, a chcieliby wykorzystać obficie dzionek i zabawę zdrowiej!
Administrator AreK Opublikowano 20 Września 2019 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 20 Września 2019 Cześc, przepraszam,ze dopiero teraz odpisuje ale przechodzimy istne szaleństwo, cały czas przygotowujemy halę zeby o 6 przyjąc pierwsze firmy partnerskie. Jest juz po pierwszej w nocy. Miał byc program wręczany na start ale drukarnia sie posypała i zostaliśmy w .... Posypało sie kilka spraw ale ratujemy sytuacje. Rano będziemy jak zombie ale to wszystko dla Was. Atrakcje mamy rozpisane na cały dzień, Detaliada, konkursy EliteDetailer, 3 x pokazy na strefie mokrej. Stoiska i pokazy partnerów nonstop, atrakcje dla dzieciaków i starszych nonstop, piękne auta nonstop, dobry humor nonstop, smiertelne zmęczenie nonstop. Od 17 finał Detaliady, licytacje , zakończenie i o 19 zamykamy bramy. 1 1
Garażowy Opublikowano 20 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2019 Ja też jeszcze pracuje żeby jutro być na miejscu Nie zapominaj o celu a sił wystarczy
Peter89 Opublikowano 21 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2019 My już startujemy. Przed nami 200km I widzimy się na miejscu
davor Opublikowano 21 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2019 Bawcie się dobrze, pilnie pracujcie i czekamy na masę zdjęć U mnie 39 stopni gorączki, więc umieram
Gesiu_15 Opublikowano 21 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2019 Udanej zabawy życzę każdemu Szkoda że ja w pracy
Mumins Opublikowano 21 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2019 Jest mega, wpadajcie!Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi