KiziorDZN Opublikowano 4 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 1. Damiano2007 auto z półroczna powłoką polimerową. Drugie z woskiem. Porównam z kwaśnym RRC, 4detailer sour oraz żółtym fxprotect. Pomiar pH też będzie 2.Patrykk auto z zimowym woskiem, auto z qd, felgi z powłoką, auto bez zabezpieczenia parkowane przy ulach (kto wie ten wie jak to ciężko schodzi), porównanie z rrc, moim aktualnie ulubionym pure chemie i Aqua sour APC. 3.SiwyJDM jedno auto z powłoka fx protect vision, drugie nowe jeszcze niezabezpieczone porównam z 4nano ultra violet, fx protect car shampoo 4. FilipO auto ze świeżo położonym CP U.K 3.0, felgi DLUX, szyby Ultra Glaco, auto zabezpieczone fusso, FW Paradise oraz auto zabezpieczone SSW / przygotowanie do korekty. Porównanie do Shiny Sleek Shampoo. 5. david2888 Na aucie powłoka FX Vision ( od roku czasu). Podbita ostatnio boosterem Aqua oraz woskiem do powłok od Soft99. Na szybie NW K2 Vizion, Felgi zabezpieczone powłoką X . Porównać mogę do innych szamponów "kwaśnych" - Manufaktura Wosku, Cleantech TechCleaner, FX Protec Car Shampoo 6. Streat na aucie świeża powłoka ceramiczna AQUA 9h oraz na drugim kończące sie fusso które można spróbować odetkać. Porównać moge z innymi kwaśnymi szamponami takimi jak: Pure Chemie Car Shampoo, FX Protect Car Shampoo, Rrc Active Shampoo, ADBL SHAMPOO PRO, Cleantech TechCleaner, CARPRO reset. 7. borko100 Na 1 aucie Fx vision na szybie przód nw gtechniq na szybie tył 4nano , na drugim fusso , trzeci nie zabezpieczony niczym . Do porównania mam adbl shampo , Fx car shampo , pure chemie car shampo oraz clean tech tech cleaner . 8. lukasz_byd - Natty Paste Wax, szampony: Meguilars Gold Class, Poseidon coś tam, Chemical Guys jakiś arbuzowy 9. Sodol - Na jednym aucie Funky Witch Paradise Gloss a drugie nie zabezpieczone. Możliwość porównania z szamponem Funky Witch Wash&Posh i sprawdzenia czy także poradzi sobie podczas mycia w słońcu. 10. jolley - umierające Fusso, wspomagane QD1 na jednej połowie auta, druga połowa marketowy syntetyk , który kupiłem kiedyś i stwierdziłem, że pasuje go zużyć. Na felgach miesięczna powłoka K2 Gravon, którą pasuje dobrze odetkać 11. Sztarkel - auto zabezpieczone sonaxem pns. Myte twardą wodą zwykle w słońcu więc i waterspoty się znajdą 12.pretor - dwa auta zupelnie bez zabezpieczenia bedzie porownanie z klasycznymi szamponami roznych producentow. 13. mizakrze - 2 auta, jedno z woskiem how diamond, drugie z finish kare hi temp. Szampony tech cleaner, rrc kwaśny, binder premium car. 14. KiziorDZN - jedno auto, dwutygodniowy Infinity Wax Diablo na połowie, druga połowa SSW w tym również na szybach, felgi Angelwax AG, plastiki + opony ADBL BlackWater. Do porównania FX Protect Nano Shampoo, CleanTech Techcleaner, Gtechnic W1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZimnyKartofel Opublikowano 4 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 1. Damiano2007 auto z półroczna powłoką polimerową. Drugie z woskiem. Porównam z kwaśnym RRC, 4detailer sour oraz żółtym fxprotect. Pomiar pH też będzie 2.Patrykk auto z zimowym woskiem, auto z qd, felgi z powłoką, auto bez zabezpieczenia parkowane przy ulach (kto wie ten wie jak to ciężko schodzi), porównanie z rrc, moim aktualnie ulubionym pure chemie i Aqua sour APC. 3.SiwyJDM jedno auto z powłoka fx protect vision, drugie nowe jeszcze niezabezpieczone porównam z 4nano ultra violet, fx protect car shampoo 4. FilipO auto ze świeżo położonym CP U.K 3.0, felgi DLUX, szyby Ultra Glaco, auto zabezpieczone fusso, FW Paradise oraz auto zabezpieczone SSW / przygotowanie do korekty. Porównanie do Shiny Sleek Shampoo. 5. david2888 Na aucie powłoka FX Vision ( od roku czasu). Podbita ostatnio boosterem Aqua oraz woskiem do powłok od Soft99. Na szybie NW K2 Vizion, Felgi zabezpieczone powłoką X . Porównać mogę do innych szamponów "kwaśnych" - Manufaktura Wosku, Cleantech TechCleaner, FX Protec Car Shampoo 6. Streat na aucie świeża powłoka ceramiczna AQUA 9h oraz na drugim kończące sie fusso które można spróbować odetkać. Porównać moge z innymi kwaśnymi szamponami takimi jak: Pure Chemie Car Shampoo, FX Protect Car Shampoo, Rrc Active Shampoo, ADBL SHAMPOO PRO, Cleantech TechCleaner, CARPRO reset. 7. borko100 Na 1 aucie Fx vision na szybie przód nw gtechniq na szybie tył 4nano , na drugim fusso , trzeci nie zabezpieczony niczym . Do porównania mam adbl shampo , Fx car shampo , pure chemie car shampo oraz clean tech tech cleaner . 8. lukasz_byd - Natty Paste Wax, szampony: Meguilars Gold Class, Poseidon coś tam, Chemical Guys jakiś arbuzowy 9. Sodol - Na jednym aucie Funky Witch Paradise Gloss a drugie nie zabezpieczone. Możliwość porównania z szamponem Funky Witch Wash&Posh i sprawdzenia czy także poradzi sobie podczas mycia w słońcu. 10. jolley - umierające Fusso, wspomagane QD1 na jednej połowie auta, druga połowa marketowy syntetyk , który kupiłem kiedyś i stwierdziłem, że pasuje go zużyć. Na felgach miesięczna powłoka K2 Gravon, którą pasuje dobrze odetkać 11. Sztarkel - auto zabezpieczone sonaxem pns. Myte twardą wodą zwykle w słońcu więc i waterspoty się znajdą 12.pretor - dwa auta zupelnie bez zabezpieczenia bedzie porownanie z klasycznymi szamponami roznych producentow. 13. mizakrze - 2 auta, jedno z woskiem how diamond, drugie z finish kare hi temp. Szampony tech cleaner, rrc kwaśny, binder premium car. 14. KiziorDZN - jedno auto, dwutygodniowy Infinity Wax Diablo na połowie, druga połowa SSW w tym również na szybach, felgi Angelwax AG, plastiki + opony ADBL BlackWater. Do porównania FX Protect Nano Shampoo, CleanTech Techcleaner, Gtechnic W1 15. ZimnyKartofel - 2 auta, na obu od połowy Marca leży Tenzi Quartz Reloader. Porównać mogę z "AutoGlym Bodywork Shampoo Conditioner" o ile wcześniej go nie wykończę bo niewiele go zostało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b0l5 Opublikowano 4 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 1. Damiano2007 auto z półroczna powłoką polimerową. Drugie z woskiem. Porównam z kwaśnym RRC, 4detailer sour oraz żółtym fxprotect. Pomiar pH też będzie 2.Patrykk auto z zimowym woskiem, auto z qd, felgi z powłoką, auto bez zabezpieczenia parkowane przy ulach (kto wie ten wie jak to ciężko schodzi), porównanie z rrc, moim aktualnie ulubionym pure chemie i Aqua sour APC. 3.SiwyJDM jedno auto z powłoka fx protect vision, drugie nowe jeszcze niezabezpieczone porównam z 4nano ultra violet, fx protect car shampoo 4. FilipO auto ze świeżo położonym CP U.K 3.0, felgi DLUX, szyby Ultra Glaco, auto zabezpieczone fusso, FW Paradise oraz auto zabezpieczone SSW / przygotowanie do korekty. Porównanie do Shiny Sleek Shampoo. 5. david2888 Na aucie powłoka FX Vision ( od roku czasu). Podbita ostatnio boosterem Aqua oraz woskiem do powłok od Soft99. Na szybie NW K2 Vizion, Felgi zabezpieczone powłoką X . Porównać mogę do innych szamponów "kwaśnych" - Manufaktura Wosku, Cleantech TechCleaner, FX Protec Car Shampoo 6. Streat na aucie świeża powłoka ceramiczna AQUA 9h oraz na drugim kończące sie fusso które można spróbować odetkać. Porównać moge z innymi kwaśnymi szamponami takimi jak: Pure Chemie Car Shampoo, FX Protect Car Shampoo, Rrc Active Shampoo, ADBL SHAMPOO PRO, Cleantech TechCleaner, CARPRO reset. 7. borko100 Na 1 aucie Fx vision na szybie przód nw gtechniq na szybie tył 4nano , na drugim fusso , trzeci nie zabezpieczony niczym . Do porównania mam adbl shampo , Fx car shampo , pure chemie car shampo oraz clean tech tech cleaner . 8. lukasz_byd - Natty Paste Wax, szampony: Meguilars Gold Class, Poseidon coś tam, Chemical Guys jakiś arbuzowy 9. Sodol - Na jednym aucie Funky Witch Paradise Gloss a drugie nie zabezpieczone. Możliwość porównania z szamponem Funky Witch Wash&Posh i sprawdzenia czy także poradzi sobie podczas mycia w słońcu. 10. jolley - umierające Fusso, wspomagane QD1 na jednej połowie auta, druga połowa marketowy syntetyk , który kupiłem kiedyś i stwierdziłem, że pasuje go zużyć. Na felgach miesięczna powłoka K2 Gravon, którą pasuje dobrze odetkać 11. Sztarkel - auto zabezpieczone sonaxem pns. Myte twardą wodą zwykle w słońcu więc i waterspoty się znajdą 12.pretor - dwa auta zupelnie bez zabezpieczenia bedzie porownanie z klasycznymi szamponami roznych producentow. 13. mizakrze - 2 auta, jedno z woskiem how diamond, drugie z finish kare hi temp. Szampony tech cleaner, rrc kwaśny, binder premium car. 14. KiziorDZN - jedno auto, dwutygodniowy Infinity Wax Diablo na połowie, druga połowa SSW w tym również na szybach, felgi Angelwax AG, plastiki + opony ADBL BlackWater. Do porównania FX Protect Nano Shampoo, CleanTech Techcleaner, Gtechnic W1 15. ZimnyKartofel - 2 auta, na obu od połowy Marca leży Tenzi Quartz Reloader. Porównać mogę z "AutoGlym Bodywork Shampoo Conditioner" o ile wcześniej go nie wykończę bo niewiele go zostało 16. b0l5 auto z soft99 kiwami + ultra glaco na szybach, porównam z tenzi, soft99, rrc, fireball Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_t11 Opublikowano 4 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 1. Damiano2007 auto z półroczna powłoką polimerową. Drugie z woskiem. Porównam z kwaśnym RRC, 4detailer sour oraz żółtym fxprotect. Pomiar pH też będzie 2.Patrykk auto z zimowym woskiem, auto z qd, felgi z powłoką, auto bez zabezpieczenia parkowane przy ulach (kto wie ten wie jak to ciężko schodzi), porównanie z rrc, moim aktualnie ulubionym pure chemie i Aqua sour APC. 3.SiwyJDM jedno auto z powłoka fx protect vision, drugie nowe jeszcze niezabezpieczone porównam z 4nano ultra violet, fx protect car shampoo 4. FilipO auto ze świeżo położonym CP U.K 3.0, felgi DLUX, szyby Ultra Glaco, auto zabezpieczone fusso, FW Paradise oraz auto zabezpieczone SSW / przygotowanie do korekty. Porównanie do Shiny Sleek Shampoo. 5. david2888 Na aucie powłoka FX Vision ( od roku czasu). Podbita ostatnio boosterem Aqua oraz woskiem do powłok od Soft99. Na szybie NW K2 Vizion, Felgi zabezpieczone powłoką X . Porównać mogę do innych szamponów "kwaśnych" - Manufaktura Wosku, Cleantech TechCleaner, FX Protec Car Shampoo 6. Streat na aucie świeża powłoka ceramiczna AQUA 9h oraz na drugim kończące sie fusso które można spróbować odetkać. Porównać moge z innymi kwaśnymi szamponami takimi jak: Pure Chemie Car Shampoo, FX Protect Car Shampoo, Rrc Active Shampoo, ADBL SHAMPOO PRO, Cleantech TechCleaner, CARPRO reset. 7. borko100 Na 1 aucie Fx vision na szybie przód nw gtechniq na szybie tył 4nano , na drugim fusso , trzeci nie zabezpieczony niczym . Do porównania mam adbl shampo , Fx car shampo , pure chemie car shampo oraz clean tech tech cleaner . 8. lukasz_byd - Natty Paste Wax, szampony: Meguilars Gold Class, Poseidon coś tam, Chemical Guys jakiś arbuzowy 9. Sodol - Na jednym aucie Funky Witch Paradise Gloss a drugie nie zabezpieczone. Możliwość porównania z szamponem Funky Witch Wash&Posh i sprawdzenia czy także poradzi sobie podczas mycia w słońcu. 10. jolley - umierające Fusso, wspomagane QD1 na jednej połowie auta, druga połowa marketowy syntetyk , który kupiłem kiedyś i stwierdziłem, że pasuje go zużyć. Na felgach miesięczna powłoka K2 Gravon, którą pasuje dobrze odetkać 11. Sztarkel - auto zabezpieczone sonaxem pns. Myte twardą wodą zwykle w słońcu więc i waterspoty się znajdą 12.pretor - dwa auta zupelnie bez zabezpieczenia bedzie porownanie z klasycznymi szamponami roznych producentow. 13. mizakrze - 2 auta, jedno z woskiem how diamond, drugie z finish kare hi temp. Szampony tech cleaner, rrc kwaśny, binder premium car. 14. KiziorDZN - jedno auto, dwutygodniowy Infinity Wax Diablo na połowie, druga połowa SSW w tym również na szybach, felgi Angelwax AG, plastiki + opony ADBL BlackWater. Do porównania FX Protect Nano Shampoo, CleanTech Techcleaner, Gtechnic W1 15. ZimnyKartofel - 2 auta, na obu od połowy Marca leży Tenzi Quartz Reloader. Porównać mogę z "AutoGlym Bodywork Shampoo Conditioner" o ile wcześniej go nie wykończę bo niewiele go zostało 16. b0l5 auto z soft99 kiwami + ultra glaco na szybach, porównam z tenzi, soft99, rrc, fireball 17. Pawel_t11 Auto zabezpieczone Tenzi Quartz Coat. Leży niespełna rok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielutomek Opublikowano 4 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 1. Damiano2007 auto z półroczna powłoką polimerową. Drugie z woskiem. Porównam z kwaśnym RRC, 4detailer sour oraz żółtym fxprotect. Pomiar pH też będzie 2.Patrykk auto z zimowym woskiem, auto z qd, felgi z powłoką, auto bez zabezpieczenia parkowane przy ulach (kto wie ten wie jak to ciężko schodzi), porównanie z rrc, moim aktualnie ulubionym pure chemie i Aqua sour APC. 3.SiwyJDM jedno auto z powłoka fx protect vision, drugie nowe jeszcze niezabezpieczone porównam z 4nano ultra violet, fx protect car shampoo 4. FilipO auto ze świeżo położonym CP U.K 3.0, felgi DLUX, szyby Ultra Glaco, auto zabezpieczone fusso, FW Paradise oraz auto zabezpieczone SSW / przygotowanie do korekty. Porównanie do Shiny Sleek Shampoo. 5. david2888 Na aucie powłoka FX Vision ( od roku czasu). Podbita ostatnio boosterem Aqua oraz woskiem do powłok od Soft99. Na szybie NW K2 Vizion, Felgi zabezpieczone powłoką X . Porównać mogę do innych szamponów "kwaśnych" - Manufaktura Wosku, Cleantech TechCleaner, FX Protec Car Shampoo 6. Streat na aucie świeża powłoka ceramiczna AQUA 9h oraz na drugim kończące sie fusso które można spróbować odetkać. Porównać moge z innymi kwaśnymi szamponami takimi jak: Pure Chemie Car Shampoo, FX Protect Car Shampoo, Rrc Active Shampoo, ADBL SHAMPOO PRO, Cleantech TechCleaner, CARPRO reset. 7. borko100 Na 1 aucie Fx vision na szybie przód nw gtechniq na szybie tył 4nano , na drugim fusso , trzeci nie zabezpieczony niczym . Do porównania mam adbl shampo , Fx car shampo , pure chemie car shampo oraz clean tech tech cleaner . 8. lukasz_byd - Natty Paste Wax, szampony: Meguilars Gold Class, Poseidon coś tam, Chemical Guys jakiś arbuzowy 9. Sodol - Na jednym aucie Funky Witch Paradise Gloss a drugie nie zabezpieczone. Możliwość porównania z szamponem Funky Witch Wash&Posh i sprawdzenia czy także poradzi sobie podczas mycia w słońcu. 10. jolley - umierające Fusso, wspomagane QD1 na jednej połowie auta, druga połowa marketowy syntetyk , który kupiłem kiedyś i stwierdziłem, że pasuje go zużyć. Na felgach miesięczna powłoka K2 Gravon, którą pasuje dobrze odetkać 11. Sztarkel - auto zabezpieczone sonaxem pns. Myte twardą wodą zwykle w słońcu więc i waterspoty się znajdą 12.pretor - dwa auta zupelnie bez zabezpieczenia bedzie porownanie z klasycznymi szamponami roznych producentow. 13. mizakrze - 2 auta, jedno z woskiem how diamond, drugie z finish kare hi temp. Szampony tech cleaner, rrc kwaśny, binder premium car. 14. KiziorDZN - jedno auto, dwutygodniowy Infinity Wax Diablo na połowie, druga połowa SSW w tym również na szybach, felgi Angelwax AG, plastiki + opony ADBL BlackWater. Do porównania FX Protect Nano Shampoo, CleanTech Techcleaner, Gtechnic W1 15. ZimnyKartofel - 2 auta, na obu od połowy Marca leży Tenzi Quartz Reloader. Porównać mogę z "AutoGlym Bodywork Shampoo Conditioner" o ile wcześniej go nie wykończę bo niewiele go zostało 16. b0l5 auto z soft99 kiwami + ultra glaco na szybach, porównam z tenzi, soft99, rrc, fireball 17. Pawel_t11 Auto zabezpieczone Tenzi Quartz Coat. Leży niespełna rok. 18. Bielutomek - na aucie lezy od wrzesnia 2019 Gyeon Syncro, czas zmierzyc sie z powaznymi zawodnikami Do testu uzyje, Cleantecha TechCleaner, 4Detailer Sour Shampoon, oraz.. jak sie uda! Good Stuff Sour Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k4m450 Opublikowano 4 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 1. Damiano2007 auto z półroczna powłoką polimerową. Drugie z woskiem. Porównam z kwaśnym RRC, 4detailer sour oraz żółtym fxprotect. Pomiar pH też będzie 2.Patrykk auto z zimowym woskiem, auto z qd, felgi z powłoką, auto bez zabezpieczenia parkowane przy ulach (kto wie ten wie jak to ciężko schodzi), porównanie z rrc, moim aktualnie ulubionym pure chemie i Aqua sour APC. 3.SiwyJDM jedno auto z powłoka fx protect vision, drugie nowe jeszcze niezabezpieczone porównam z 4nano ultra violet, fx protect car shampoo 4. FilipO auto ze świeżo położonym CP U.K 3.0, felgi DLUX, szyby Ultra Glaco, auto zabezpieczone fusso, FW Paradise oraz auto zabezpieczone SSW / przygotowanie do korekty. Porównanie do Shiny Sleek Shampoo. 5. david2888 Na aucie powłoka FX Vision ( od roku czasu). Podbita ostatnio boosterem Aqua oraz woskiem do powłok od Soft99. Na szybie NW K2 Vizion, Felgi zabezpieczone powłoką X . Porównać mogę do innych szamponów "kwaśnych" - Manufaktura Wosku, Cleantech TechCleaner, FX Protec Car Shampoo 6. Streat na aucie świeża powłoka ceramiczna AQUA 9h oraz na drugim kończące sie fusso które można spróbować odetkać. Porównać moge z innymi kwaśnymi szamponami takimi jak: Pure Chemie Car Shampoo, FX Protect Car Shampoo, Rrc Active Shampoo, ADBL SHAMPOO PRO, Cleantech TechCleaner, CARPRO reset. 7. borko100 Na 1 aucie Fx vision na szybie przód nw gtechniq na szybie tył 4nano , na drugim fusso , trzeci nie zabezpieczony niczym . Do porównania mam adbl shampo , Fx car shampo , pure chemie car shampo oraz clean tech tech cleaner . 8. lukasz_byd - Natty Paste Wax, szampony: Meguilars Gold Class, Poseidon coś tam, Chemical Guys jakiś arbuzowy 9. Sodol - Na jednym aucie Funky Witch Paradise Gloss a drugie nie zabezpieczone. Możliwość porównania z szamponem Funky Witch Wash&Posh i sprawdzenia czy także poradzi sobie podczas mycia w słońcu. 10. jolley - umierające Fusso, wspomagane QD1 na jednej połowie auta, druga połowa marketowy syntetyk , który kupiłem kiedyś i stwierdziłem, że pasuje go zużyć. Na felgach miesięczna powłoka K2 Gravon, którą pasuje dobrze odetkać 11. Sztarkel - auto zabezpieczone sonaxem pns. Myte twardą wodą zwykle w słońcu więc i waterspoty się znajdą 12.pretor - dwa auta zupelnie bez zabezpieczenia bedzie porownanie z klasycznymi szamponami roznych producentow. 13.k4m450- 3 nawet 4 samochody pierwszy zabezpieczony od 6 miesięcy powłoką AQUA drugi zabezpieczony od 1,5 roku Nanolexem 3 zabezpieczony od 3 miesięcy fusso 4 auto bez zabezpieczenia żadnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 6 Maja 2020 Autor Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Witajcie, Dzięki za zgłoszenia! Wybieramy: @damiano2007 @patrykk @FilipO @SiWyJDM @david2888 @Streat @k4m450 Podeślijcie dane do wysyłki na PW, Pozdrawiam Michał 2 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielutomek Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 W dniu 5.05.2020 o 00:47, k4m450 napisał: 1. Damiano2007 auto z półroczna powłoką polimerową. Drugie z woskiem. Porównam z kwaśnym RRC, 4detailer sour oraz żółtym fxprotect. Pomiar pH też będzie 2.Patrykk auto z zimowym woskiem, auto z qd, felgi z powłoką, auto bez zabezpieczenia parkowane przy ulach (kto wie ten wie jak to ciężko schodzi), porównanie z rrc, moim aktualnie ulubionym pure chemie i Aqua sour APC. 3.SiwyJDM jedno auto z powłoka fx protect vision, drugie nowe jeszcze niezabezpieczone porównam z 4nano ultra violet, fx protect car shampoo 4. FilipO auto ze świeżo położonym CP U.K 3.0, felgi DLUX, szyby Ultra Glaco, auto zabezpieczone fusso, FW Paradise oraz auto zabezpieczone SSW / przygotowanie do korekty. Porównanie do Shiny Sleek Shampoo. 5. david2888 Na aucie powłoka FX Vision ( od roku czasu). Podbita ostatnio boosterem Aqua oraz woskiem do powłok od Soft99. Na szybie NW K2 Vizion, Felgi zabezpieczone powłoką X . Porównać mogę do innych szamponów "kwaśnych" - Manufaktura Wosku, Cleantech TechCleaner, FX Protec Car Shampoo 6. Streat na aucie świeża powłoka ceramiczna AQUA 9h oraz na drugim kończące sie fusso które można spróbować odetkać. Porównać moge z innymi kwaśnymi szamponami takimi jak: Pure Chemie Car Shampoo, FX Protect Car Shampoo, Rrc Active Shampoo, ADBL SHAMPOO PRO, Cleantech TechCleaner, CARPRO reset. 7. borko100 Na 1 aucie Fx vision na szybie przód nw gtechniq na szybie tył 4nano , na drugim fusso , trzeci nie zabezpieczony niczym . Do porównania mam adbl shampo , Fx car shampo , pure chemie car shampo oraz clean tech tech cleaner . 8. lukasz_byd - Natty Paste Wax, szampony: Meguilars Gold Class, Poseidon coś tam, Chemical Guys jakiś arbuzowy 9. Sodol - Na jednym aucie Funky Witch Paradise Gloss a drugie nie zabezpieczone. Możliwość porównania z szamponem Funky Witch Wash&Posh i sprawdzenia czy także poradzi sobie podczas mycia w słońcu. 10. jolley - umierające Fusso, wspomagane QD1 na jednej połowie auta, druga połowa marketowy syntetyk , który kupiłem kiedyś i stwierdziłem, że pasuje go zużyć. Na felgach miesięczna powłoka K2 Gravon, którą pasuje dobrze odetkać 11. Sztarkel - auto zabezpieczone sonaxem pns. Myte twardą wodą zwykle w słońcu więc i waterspoty się znajdą 12.pretor - dwa auta zupelnie bez zabezpieczenia bedzie porownanie z klasycznymi szamponami roznych producentow. 13.k4m450- 3 nawet 4 samochody pierwszy zabezpieczony od 6 miesięcy powłoką AQUA drugi zabezpieczony od 1,5 roku Nanolexem 3 zabezpieczony od 3 miesięcy fusso 4 auto bez zabezpieczenia żadnego Zjadles spora ilosc osob @k4m450 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo15005 Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 @Good Stuff jak dziala na w miare swieze water spoty? Idzie usunac? Moze bym sprawdzil u siebie na powloce i w koncu podbil ja reloadem Ps. Powloka lubi sie zapychac, combo do sprawdzenia idealne moze goru nad cleantech/rrc activ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 7 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 @pablo15005 Jeszcze szamponu od Good Stuff nie testowałem, ale tak na logikę, to szampony SOUR są raczej delikatnym produktem, które pomagają w procesie "odtykania" powłok i do mycia np co 5 mycie Water Spoty żeby usunąć, to musisz użyć WSR mnie ostatnio zaimponował FX Protec Water Spot Remover 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FilipO Opublikowano 7 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 @Good Stuff Przyszedł powiedzcie mi proszę czy nowy wzór butelki w sensie mat, zamiast błyszczącej będzie stosowany także w innych waszych produktach ? Bardzo ładnie to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 7 Maja 2020 Autor Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 @FilipO Dzięki za informację. Ten wzór będzie stosowany jedynie w produktach , które wymagają opakowań typu HDPE. Reszta produktów ,która nie ma takich wymagań zostaje w butelkach typu PET Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiWyJDM Opublikowano 8 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Mam i ja Dzięki @Good Stuff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 10 Maja 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 pierwsze spostrzeżenia już za mna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k4m450 Opublikowano 11 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 @Good Stuff napisałem PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 18 Listopada 2020 Autor Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Cześć! dawno nic nie dawaliśmy na testy więc czas to zmienić Do sprawdzenia mamy MICROFIBER WASH Ktoś chętny? Standardowa forma Czas operacyjny 7 dni fotki, porównania, filmiki i tak dalej. Im więcej tym lepiej Wpisujcie się 1. Kowalski 2. XXXX 3........ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil598 Opublikowano 18 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 1. kamil598 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 18 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Tego produktu, nie ogarnę przez tydzień, jestem w trakcie testów z płynami do prania, ale przez tydzień nie umiem ogarnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vlodek2532 Opublikowano 18 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 1. kamil598 2. Vlodek2532 Bardzo chętnie, przymierzałem się do czegoś do mikrofibr i rozważałem wasze 2l. Kilka różnych, brudnych mikrofibr się znajdzie ale przede wszystkim odświeżenie Pin Towela po całym sezonie by się przydało bo był tylko prany w wodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiano2007 Opublikowano 18 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 1. kamil598 2. Vlodek2532 3. Damiano2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eidos71 Opublikowano 18 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 @Good Stuff - trochę późne testy Już kilkukrotnie używałem i stawiam go na równi z Shiny Garage Enzyme Microfiber Wash, czyli jest dobrze, skutecznie i miło Ale dopieranie trudnych plam jest lepsze w przypadku Nanolex Microfiber Wash - ani Wasz płyn, ani płyn SG nie dopiera aż tak dobrze... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lazzur Opublikowano 18 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 1. kamil598 2. Vlodek2532 3. Damiano2007 4.lazzur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 18 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 1. kamil598 2. Vlodek2532 3. Damiano2007 4. lazzur 5. Analyzator chętnie porównam z shiny garage. W ciągu tygodnia po najlepszym wypadku będę w stanie zrobić jedno pranie mówiąc uczciwie czyli bardziej unboxing niż test raczej nie piorę też szczególnie brudnych ręczników. Chyba najlepsze co mogę zaoferować to po weekendowym ogarnianiu samochodu do którego użyje wszystko po 2 bo plan mam wspólny z sąsiadem zrobię z tego dwa prania i dam pierwsze wrażenia. Tylko tyle. Więcej to pewnie ktoś kto robi na co dzień usługowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 18 Listopada 2020 Autor Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Godzinę temu, rygryss napisał: Tego produktu, nie ogarnę przez tydzień, jestem w trakcie testów z płynami do prania, ale przez tydzień nie umiem ogarnąć Tu możemy zrobić wyjątek i chętnie zmierzymy się w porównaniu , dopisz się proszę do listy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu23 Opublikowano 18 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 1. kamil598 2. Vlodek2532 3. Damiano2007 4. lazzur 5. Analyzator 6. Grzechu23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi