Jump to content

Recommended Posts

Posted

hej...

nie ma co się rozpisywać...

przyciemnienie zajefajne

macik laleczka

zapach męski, z butli wali bazarem, ale jak go zarzucimy jest super- dla mnie Kenzo

aplikacja rewelacyjna i moim zdaniem równiej kryje od  Mademoiselle

dla mnie miszcz

• Lubię to 11
  • Dziękuję 1
Posted

Teścik jak zwykle trzeba będzie uzupełnić arsenał o kolejną pozycję

• Dziękuję 1
Posted
W dniu 21.05.2019 o 16:05, rygryss napisał:

koch leci w mocną satynę/delikatny połysk u mnie... 

Potwierdzam, u mnie też taka mocna satyna. Na chropowatych plastikach jest za to elegancki mat z stanowczym przyciemnieniem. Skusił bym się na gentelmana ale na pewno nie wcześniej jak skończy mi się Koch, po zakupie tego dressingu przestałem eksperymentować 🙂 

Posted
25 minut temu, DaV napisał:

po zakupie tego dressingu przestałem eksperymentować

dokładnie, wydajny i siedzi baaaaaaaaaaaaardzo długo

• 6 months later...
  • 3 weeks later...
Posted

@Fredi88 , porównanie z FW, jak dla mnie do tyczy tego produktu.

Firma to nie DETAILiNK, a Shine Chemicals.

Zapach nie jest atutem (słodki), zdecydowanie fajniejszy ma FW, ale FW pachnie jeden dzień, przynajmniej u mnie.

siedzi tak samo długo jak FW i jakby miały ten sam zapach nie widzę różnicy.

Zmycie tego dressingi również jest tak samo łatwe jak FW.

To jest moja subiektywna opinia i alternatywą na tańszy dressing o fajnym wykończeniu.

Posted
8 minut temu, rygryss napisał:

Firma to nie DETAILiNK, a Shine Chemicals.

Na filmiku który wrzuciłeś są 2 produkty... żadnym z nich nie jest Funky witch więc jakie porównanie :D? Sorry ale nie ogarniam kompletnie ocb. Czy FW ma również taką konsystencję i kolor jak 2 produkty z filmiku?

Posted
W dniu 23.05.2019 o 11:32, DaV napisał:

Potwierdzam, u mnie też taka mocna satyna. Na chropowatych plastikach jest za to elegancki mat z stanowczym przyciemnieniem. Skusił bym się na gentelmana ale na pewno nie wcześniej jak skończy mi się Koch, po zakupie tego dressingu przestałem eksperymentować 🙂 

Podobnie jak Polytop fajna satyna na chropowatych mat i z..m przyciemnieniem, fajnie siedzi i nie zbiera kurzu. U mnie z Koch'em jest w TOP 10 moich ulubionych produktów.

Choć sprawdzę też ten budżetowy co rygryss testował.

Posted

A mi zapach Gentelmanna wcale nie przypadł do gustu, zdecydowanie wolę zapach mademoiselle dla mnie o wiele lepszy, sztos. A co do efektu na plastikach, to robiąc na szybko porównanie w Hondzie, mam wrażenie, że zostwiają identyczne wykończenie, u Was tez tak jest? Ja jeszcze zrobię dokładne porównanie. 😉 

Posted

Gentelman delikatnie jakby mocniej przyciemniał 🙂 ale nie ma jakiegoś szoku 🙂 @rygryss robił chyba porównanie obydwóch 

Posted

Panowie gentLEman, nie gentELman 😉 bo zarówno w tytule, filmiku jak i co 2 poście jest błąd. Ciężko bd potem znaleźć w wyszukiwarce 😉

• Lubię to 3
  • Okay 2
Posted
7 minut temu, Fredi88 napisał:

Panowie gentLEman, nie gentELman

Osz kurcze 😄 dzięki za info 😄 nie zwróciłem nigdy na to uwagi 😄 hehe 

Posted
1 godzinę temu, david2888 napisał:

nie zwróciłem nigdy na to uwagi

u mnie podobnie, nieprawidłowa nazwa bardziej mi siedzi :-D

Posted

A czy przypadkiem gentleman i mademoiselle to nie jest to samo tylko inny kolor i zapach? Różnice są tak znikome, że wątpię aby ktoś w ślepym teście rozpoznał obydwa produkty. Detailing już zaczyna mi przypominać scenę audiofilską 😛 

• Okay 1