michal123 Opublikowano Środa o 19:13 Zgłoś Opublikowano Środa o 19:13 Na Alle.... Pojawił się koch rrw. Zamówię zobaczymy jak tam się spisuje ten rinseless
Moderator Domel Opublikowano Środa o 20:14 Moderator Zgłoś Opublikowano Środa o 20:14 @CAR CRAZY będziesz mieć może: Yellow ONR? (Optimum No-Rinse) oraz: Optimum No Rinse Hyper Foam 2
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 14 godzin temu Partner forum Zgłoś Opublikowano 14 godzin temu @Domel ONR Yellow być może nawet jeszcze mam , sprawdzę. Optimum No Rinse Hyper Foam: na pewno kwestia czasu aby dotarło. Śmieszne jest to że jeszcze kilka miesięcy temu Optimum w USA łącznie z Panem Sz. widząc, że szampon DIY można aplikować z pianownicy i daje lekkie spienienie to był tylko śmiech że jak szampon Rinseless może się pienić? Jeżeli pienie się tzn, że ma w sobie mydło i nie jest to już Rinseless, czy jakoś tak... za bardzo w to nie wnikałem. A teraz proszę słynny OPT ma swój produkt Rinseless który pienie się i to bardzo mocno 3
Moderator Domel Opublikowano 14 godzin temu Moderator Zgłoś Opublikowano 14 godzin temu 52 minuty temu, CAR CRAZY napisał(a): daje lekkie spienienie to był tylko śmiech że jak szampon Rinseless może się pienić? Jeżeli pienie się tzn, że ma w sobie mydło i nie jest to już Rinseless, czy jakoś tak... za bardzo w to nie wnikałem. A teraz proszę słynny OPT ma swój produkt Rinseless który pienie się i to bardzo mocno Ale Frothe od AMMONYC było już wcześniej Gdyby nie te ceny dawno to chciałem sprowadzić... Pytanie tylko czy to podobna technologia.
Rekomendowane odpowiedzi