Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Partner forum
Opublikowano

@Domel ONR Yellow być może nawet jeszcze mam , sprawdzę.

Optimum No Rinse Hyper Foam: na pewno kwestia czasu aby dotarło. Śmieszne jest to że jeszcze kilka miesięcy temu Optimum w USA łącznie z Panem Sz. widząc, że szampon DIY można aplikować z pianownicy i daje lekkie spienienie to był tylko śmiech że jak szampon Rinseless może się pienić? Jeżeli pienie się tzn, że ma w sobie mydło i nie jest to już Rinseless, czy jakoś tak... za bardzo w to nie wnikałem. A teraz proszę słynny OPT ma swój produkt Rinseless który pienie się i to bardzo mocno 🤪

• Lubię to 3
  • Moderator
Opublikowano
52 minuty temu, CAR CRAZY napisał(a):

daje lekkie spienienie to był tylko śmiech że jak szampon Rinseless może się pienić? Jeżeli pienie się tzn, że ma w sobie mydło i nie jest to już Rinseless, czy jakoś tak... za bardzo w to nie wnikałem. A teraz proszę słynny OPT ma swój produkt Rinseless który pienie się i to bardzo mocno 🤪

Ale Frothe  od AMMONYC było już wcześniej 🙂 Gdyby nie te ceny dawno to chciałem sprowadzić... Pytanie tylko czy to podobna technologia.