PROPER Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zaczął się temat o LPG to i jest dyskusja. Normalne. Akurat taki temat drażliwy dla niektórych jak diesel vs benzyna czy brunetki blondynki albo obie Klient pewnie kupił z LPG ,albo dokupił sobie jakiegoś daily. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaso Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Ja wiem o co chodzi zwolennikom jednego i drugiego ale tu nie ma racji czy złotego środka bo ile ludzi tyle gustów więc uważam że dyskusja na ten temat nie ma sensu. I tak nie wmówi się fanom czystej benzyny w autach sportowych, gazu ani ja odwrot. Słowne przepychanki niczego nie zmienia bo tak naprawdę jedna i druga strona ma i nie ma racji na swój sposób rozumienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdrowy_zab Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 14 godzin temu, maciek-drummer napisał: Otóż to. Ja tam do LPG nic nie mam, ale są auta, do których gaz pasuje jak świni siodło... Na LPG forum myślą inaczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Birkhof Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Ja wiem o co chodzi zwolennikom jednego i drugiego ale tu nie ma racji czy złotego środka bo ile ludzi tyle gustów więc uważam że dyskusja na ten temat nie ma sensu. I tak nie wmówi się fanom czystej benzyny w autach sportowych, gazu ani ja odwrot. Słowne przepychanki niczego nie zmienia bo tak naprawdę jedna i druga strona ma i nie ma racji na swój sposób rozumienia. Amen!Niektórym nawet kolor ścian w czyimś domu przeszkadza .. ;)Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 16 Stycznia 2019 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 W dniu 14.01.2019 o 09:07, robcok napisał: Jakie masz wymiary garazu? z tego co pamiętam to 5x4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymi022 Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Fajnie ogarniete auto +20 do wygladu bez tych holsow i swirli czekam na zolte s4! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaso Opublikowano 17 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Nie daj się prosić i wrzucaj żółtą @Birkhof zgadza się jak malowałem pokój na szaro to sąsiadka mocno to krytykowała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem@S Opublikowano 17 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Wrzucaj żółtą Od razu masz minus za nie dotknięcie końcówek wydechu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kam_04 Opublikowano 19 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Dawaj relację, z żółtą S4. Sedanymi się nie podobają, to będę mógł nacieszyć oko Panowie, nie ma co się kłucić o takie rzeczy, jednemu pasuje gaz, drugiemu czysta benzyna, a trzeciemu gaz. Z racją jest jak z d##ą, każdy ma swoją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapmen93 Opublikowano 30 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Bardzo fajna relacja, autko odzyło widać to gołym okiem. W dobie obecnej ilości nowych relacji psb nie mam się do czego przyczepić. Wg mnie wszystko jest zrobione jak trzeba. Sam wiesz, co miałeś zrobić i to po prostu zrobiłeś, a mi zostaje podziwianie efektu Twoich prac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REVO Opublikowano 2 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Gaz przeszkadza...? A czy ktoś z krytykująch wie ile to auto pali?? Myślę, że nie. Mam drugą taką eskę i tylko LPG pozwala cieszyć się tym autem na codzień. Na PB wskazówka ucieka momentalnie. Co do audi i pracy wykonanej. Dla mnie super. Na miejscu właściciela odświeżyłbym kierownicę, która zdradza przebieg auta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 @REVO no w końcu ktoś zauważył że skoro S4 to nie tylko koc i do garażu ale jeżdżenie na codzień nie popadajmy w skrajność, to nie jest Ferrari tylko Audi - a że szybkie, zwarte i ogólnie przyjemne na codzień - LPG zdaje się być racjonalnym rozwiązaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veebrys Opublikowano 22 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 co jest złego w ekonomicznej jeździe sportowych autem na LPG zamiast ładowanie kasy w benzyne?? Zobacznie ile monet właścicielowi zostaje w kieszeni chociażby na detailing :) Jakie pasty i pady poszły na lakier? Pytam, ponieważ też mam B7 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 22 Lutego 2019 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 @veebrys pady to flexipads mikrofibrowy, czerowny nat, fioletowy 4cr. Pasty 4cr 8065, kocha h8, sonax 04-06, koch m2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veebrys Opublikowano 22 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 dzięki wielkie.. tylko tego brakowało mi w relacji :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioGdynia Opublikowano 14 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 Witam Efekt bardzo bardzo ładny szukam kogoś do korekty, z okolic Trójmiasta do swojego samochodu czarny A4 B8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 14 Marca 2019 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 7 godzin temu, MarioGdynia napisał: Witam Efekt bardzo bardzo ładny szukam kogoś do korekty, z okolic Trójmiasta do swojego samochodu czarny A4 B8 Dzieki za miłe słowa a co do auta to troche daleko ale jak bys chciał to zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kQba Opublikowano 17 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Dobra robota! Czy PB NeutralLook dobrze sobie zabezpiecza te gumowane wnętrze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schmitz Opublikowano 25 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 Świetna robota 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi