gouran Opublikowano 14 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2018 Jaka powinna być temperatura wody w Georgu do prania ekstrakcyjnego? Nigdzie nie mogę znaleźć informacji o tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudnyharrry Opublikowano 24 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Ja dotychczas do odsysania mieszałem demineralkę z adbl textile rinse, więc raczej temperatura "pokojowa". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacks Opublikowano 27 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 W dniu 15.10.2018 o 00:56, gouran napisał: Jaka powinna być temperatura wody w Georgu do prania ekstrakcyjnego? Nigdzie nie mogę znaleźć informacji o tym. do 50 stopni z uwagi na możliwość uszkodzenia elementów, pienienia się środka piorącego lub jego zważenie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmziom1 Opublikowano 1 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Panowie i Panie poszukuje odkurzacza piorącego do 1500 PLN. Będe używał go dosyć często bo ogólnie firma zajmuje się tapicerkami i pokrowcami co jakiś czas pojawia się klient z zapytanie o pranie tapicerki lecz mój pracodawca nie ma takiej usługi. Myślałem nad zakupem KARCHER SE 4001 lub Numatic GVE 370 George . Chyba że macie jakieś inne godne uwagi w cenie do 1.500 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 1 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 @kmziom1 bez wahania kupuj "Dżordża". Wielokrotnie chwalony sprzęt na forum Odezwij się do @poorboy (tel. 721065666), to zrobi Ci jakiś fajny forumowy rabat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmziom1 Opublikowano 1 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 @paperson Dzieki za info ogólnie to mam możliwość kupna za 1000 Zł z UK wiec nie wiem czy kolega @poorboy ogarnie mi coś w tej cenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudnyharrry Opublikowano 3 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Zastanów się czy będzie Ci potrzebny. Ile tak naprawdę razy będziesz prał auto, meble w domu? Ja kupiłem Georga i z chęcią bym go sprzedał bo tylko lezy i zajmuję miejsce w garażu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tili Opublikowano 8 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 ja ze swojej strony moge napisac ze kupiłam bs 1309 clatronica i niestety ale tak jak inni pisali ten sprzet nie byl pozbawiony wad. Nieszczelne szybkozłaczki, brak równomiernego rozpylania płynu, okresowe spadki ciśnienia, generalnie słabo. Jedyny plus to dostawca, który fachowo podszedł do tematu, sprzęt zareklamowany a zwrot pieniedzy nastąpił zgodnie z terminem. Teraz pytanie koledzy i kolezanki. Kupic profi 50.1 czy georga ? Odkurzacz na potrzeby prywatne . Wiem ze profi ma lepsze parametry ale pytanie czy ta róznica jest az taka znaczaca? Będe prać sofe , tapicerke samochodową. Czy ktoś prał nimi taka podsufitkę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 8 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 @tili do prywatnego użytku spokojnie wystarczy Ci George. Podsufitkę pierzesz jedyną dedykowaną metodą bonetowania. Nie dotykasz jej odkurzaczem piorącym, bo na 100% Ci się odklei Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czystatapicerka Opublikowano 8 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 Chce zainwestować w nowy sprzęt pod działalność, praca codziennie, auta, meble i wykładziny. Obecnie pracuje na Karcher 10/1. Na rynku jest mnóstwo firm - santoemma, numatic, Karcher, lavor, nilfisk, itd. modeli danych firm jeszcze więcej. Liczę się z kosztami 6-7 tys. Chodzi mi jak wiadomo o jakość, serwis i moc pracy. Co byście sugerowali? Na jakie parametry zwracać uwagę? Moc silnika? Podciśnienie? Przepływ powietrza? Również prosiłbym o propozycje co do odkurzacza normalnego na sucho/mokro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalgcw Opublikowano 19 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Cześć. Od dłuższego czasu czytam, śledzę itp i nie mogę znaleźć jakichś pewnych, stanowczych informacji. Powiedzcie mi proszę, jaki odkurzacz byście wybrali mając na to max 3000zł? Używać będę do prania tapicerek samochodowych, sporadycznie dywany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B.D.O. Opublikowano 1 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 @czystatapicerka @czystatapicerka Z czystym sumieniem polecam Sabrine Santoemme Maxi. Wół roboczy z którego korzystam już ponad rok i jestem bardzo zadowolony. Minusem jest waga. Odkurzacz dość ciężki, a że zdarzały mi się zlecenia na 4 piętrze, to trochę się trzeba było nagimnastykować. Wąż 5 metrów. Przy praniu tapicerki samochodowej plus, a przy praniu tapicerki meblowej minus (nie każdy ma wielki pokój w którym trzeba coś wyprać i tak długi wąż przeszkadza). W połączeniu ze ssawką dywanową (3 dysze natryskowe) świetny do prania dywanów i wykładzin. Ssawkę tapicerską trzeba ekstra dokupić. Opróżnianie zbiornika z brudną wodą bardzo wygodne i intuicyjne. Gdybym miał wybierać jeszcze raz odkurzacz do 7 tysięcy, nie zastanawiałbym się ani minuty. Posiadam też słynnego Georga, ale przy Santoemmie leży i się kurzy:) Gdyby ktoś był zainteresowany, zapraszam do kontaktu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarzyx Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 [mention=12870]czystatapicerka[/mention] [mention=12870]czystatapicerka[/mention] Z czystym sumieniem polecam Sabrine Santoemme Maxi. Wół roboczy z którego korzystam już ponad rok i jestem bardzo zadowolony. Minusem jest waga. Odkurzacz dość ciężki, a że zdarzały mi się zlecenia na 4 piętrze, to trochę się trzeba było nagimnastykować. Wąż 5 metrów. Przy praniu tapicerki samochodowej plus, a przy praniu tapicerki meblowej minus (nie każdy ma wielki pokój w którym trzeba coś wyprać i tak długi wąż przeszkadza). W połączeniu ze ssawką dywanową (3 dysze natryskowe) świetny do prania dywanów i wykładzin. Ssawkę tapicerską trzeba ekstra dokupić. Opróżnianie zbiornika z brudną wodą bardzo wygodne i intuicyjne. Gdybym miał wybierać jeszcze raz odkurzacz do 7 tysięcy, nie zastanawiałbym się ani minuty. Posiadam też słynnego Georga, ale przy Santoemmie leży i się kurzy:) Gdyby ktoś był zainteresowany, zapraszam do kontaktu:)Witam, jaka cena za Georga? Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B.D.O. Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 7 godzin temu, jarzyx napisał: Witam, jaka cena za Georga? Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Witam, myślę że standardowa cena za używkę w bardzo dobrym stanie, czyli 1000zł. Do tego mam jeszcze ok. 3l stockmeiera. George ma rok czasu, a przy Santoemmie był wykorzystywany okazyjnie z 5,6 razy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtton Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Witam odkurzacza do prania tapicerki samochodowej jak i dywanowe potrzebuje. Zaproponowano mi https://euro-mop.pl/pl/p/Odkurzacz-ekstrakcyjny-Sabrina-Santoemma-ssawka-tapicerska/23114809 ma ktoś wiedzę na jego temat ? Opinie. Stosunek jakość cena? Czy może w innej cenie znajde coś lepszego ? Bądź podobne parametry a tańszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poorboy Opublikowano 6 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 Santoemma, robi fajne odkurzacze, ale niestety dość drogie w serwisie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poorboy Opublikowano 21 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 Czyścimy magazyn do inwentaryzacji, ostatnia szansa na George w dobrej cenie Po nowym roku mamy już info o podwyżce cen w związku z brexitem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eidos71 Opublikowano 21 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 Jeśli dojdzie do Brexitu, kurs Funta poleci w dół i różnic w cenie raczej nie będzie Info od pracownika dużego banku. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 18 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Słuchajcie czy ktoś miał styczność z odkurzaczem piorącym z firmy BASS? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziółas Opublikowano 20 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Co sądzicie o firmie VAX dokładniej model 6151 mam okazję kupić Uzywke za 500zl. Na forum nic nie znalazłem o tej marce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo15005 Opublikowano 1 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 NUMATIC George GVE370 vs Profi 7.0 Ktory wybrac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trebor Opublikowano 1 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 NUMATIC George GVE370 vs Profi 7.0 Ktory wybrac? Przeczytaj temat to się dowiesz, btw nie ma profi 7.0. Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boT Opublikowano 1 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 W dniu 19.11.2018 o 16:52, rafalgcw napisał: Cześć. Od dłuższego czasu czytam, śledzę itp i nie mogę znaleźć jakichś pewnych, stanowczych informacji. Powiedzcie mi proszę, jaki odkurzacz byście wybrali mając na to max 3000zł? Używać będę do prania tapicerek samochodowych, sporadycznie dywany. Profi 50 na metalowych rurach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo15005 Opublikowano 1 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Godzinę temu, trebor napisał: Przeczytaj temat to się dowiesz, btw nie ma profi 7.0. Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka http://mlody.sklep.pl/odkurzacze-profesjonalne-profi-7-0-odkurzacz-pioracy-sucho-mokro,c539,p47048,pl.html?fbclid=IwAR0_HiHTIYBjIHZRwX0d-syi941SYABeacMsmogvdblkutA8T2ZvX4Hj3vc allegro ebay nigdzie wiecej nie ma takiego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trebor Opublikowano 1 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 http://mlody.sklep.pl/odkurzacze-profesjonalne-profi-7-0-odkurzacz-pioracy-sucho-mokro,c539,p47048,pl.html?fbclid=IwAR0_HiHTIYBjIHZRwX0d-syi941SYABeacMsmogvdblkutA8T2ZvX4Hj3vc allegro ebay nigdzie wiecej nie ma takiego...Faktycznie jest, zwracam honor. Dziś na szybko googlalem i nie znalazłem. Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi