adii Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zybercik, takim odkurzaczem możesz równierz uprać tyle że po presprayu psikasz atomizerem jakiś środek do płukania i wciągasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Dzięki. To info to miód na moje oczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patol Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 kolego a czytałeś początek wątku?temat rozpoczął się akurat od se 4001 który praktycznie niczym się nie rózni od se 4002 Przeczytałem ostatnie kilka stron, ale nic konkretnego nie znalazłem a spieszyło mi się. Dziś ogarnę cały temat i zobaczymy. Wstępnie nie znalazłem różnic między 4001 a 4002 (w hurtowni i na stronie producenta). upgrade: Przeczytałem... no niby szału nie robią te 4001 i 4002, ale mogę go mieć za około 600zł nówka z gwarancją i tak korci. Generalnie od zawsze marzył mi się Dżordż, ale to wydatek już minimum 1300zł, więc różnica spora. A jak pisałem wcześniej do użytku domowego, więc częściej jak 5-10 razy w roku wyciągany nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sprinter Opublikowano 12 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Jak pisałem wcześniej miałem ten odkurzacz i na poczatek byłem zadowolony, po miesiącu mi się zwrócił i wymieniłem go na puzzi, wkurzające jedynie było częste wymienianie wody, bo wywalało na zewnątrz nawet jak było 1/3 zbiornika,ale wiadomo, że to sprzęt do domu Za 600 bym brał, ja swojego sprzedałem na allegro za chyba 670plnów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salwinek91 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 patol, ja mam se 4001. Kupilem go w 2010r w wakacje z mysla domowego prania. W 2011 w wakacje mi sie zwrocil koszt jego zakupu. A róznice miedzy se4001 a se 4002 sa takie ze do se4001 musisz przyczepiac wezyk natrysku do rury ssacej a w se4002 jest on na stale. Wiem ze tym sie rozni ale czy jeszcze czyms to nie wiem juz A teraz pracuje na puzzim 200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek555 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 tez uzywam se 4001 kupiony jak wyzej do domu w zupelnosci wystrczy zebys sobie ogarnal swoje auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 może nie tani i niektórzy wolą santoemmę- ja polecam od siebie puzzi 200. Kupiłem po dobrej kasie nówkę z całym kompletem ssawek. mam też PW30 do dywanów. tym sprzętem wyprałem już dziesiątki tapicerek samochodowych i to tylko RM760 od karchera i wszystkie wychodziły jak nóweczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thermalfake Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Czy ktoś w najbliższym czasie do wiosny ma zamiar zanabyć taki oto odkurzacz USUNIĘTO ZE WZGLĘDU NA NARUSZENIE 17. PUNTU REGULAMINU Polska firma już dosyć znana, ma dobre opinie odkurzaczy sucho/mokro. Widzę, że ten odkurzacz "mini ekstraktor" dopiero wchodzi na rynek. Parametrycznie nie różni się niczym w stosunku do puzzi 100 czy george'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timur Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Parametrycznie nie różni się niczym w stosunku do puzzi 100 czy george'a. parametry porównywalne bo zastosowali sprawdzona pompke goteca jedynie silnik-turbine mają swoją(ale silnik wizualnie wyglada tak samo jak w puzzi) -osobiscie jeszcze nigdzie nie widzialem u nikogo takiego sprzetu chociaz firma niby produkuje sprzet od 2002 roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 thermalfake, ZA tyle można mieć sprawdzonego Numatica więc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Wzdycham do Georg'a jakkolwiek to nie brzmi BTW Ktoś na raty go sprzedaje?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thermalfake Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Nie wiem po ile ostatnio był grupowy zakup u jednego z forumowiczy ale na chwilę obecną nigdzie nie widziałem George'a za cenę mniejszą jak 1600zł (z polską gwarancją). Na pewno atrakcyjniejszy możliwość/cena w stosunku do żółtego SE4001. Jestem w kropce. Odkurzacza jako takiego już nie potrzebuję bo mam sprawdzonego od lat rainbow'a z funkcją trzepania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 BTW Ktoś na raty go sprzedaje?? Pogadaj z Rogo... http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=8329 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mały_dżon Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 przymierzam się do Georgea nie mniej cena trochę zaporowa 1490 zł, może planowany jest group buy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maya Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 przymierzam się do Georgea nie mniej cena trochę zaporowa 1490 zł,może planowany jest group buy od poniedziałku poorboy robi promocję na 1299 zł także masz na życzenie, niestety taniej nigdzie nie widziałem w Polsce ale warto, ja jestem z georga mega zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mały_dżon Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 to świetna informacja, dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fancivi Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 To mi się pogorszyło w takim razie bo dałem u niego więcej... nie sądziłem że po promocji można dać jeszcze lepsza i to o nie mało. Fakt tez zadowolony z Georga jestem Już mi lepiej hehe kolega odkopał temat i się pomyliłeś poprostu ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maya Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 to świetna informacja, dzięki! pomyliłem daty sorry za wprowadzenie w błąd, mimo to możesz zaptyać może zbliża się jakaś promocja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poorboy Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Rzeczywiście pomyliłeś daty:)o rok Ale pisać na PM, zobaczymy co się da zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaszczu Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Panowie który z poniższych odkurzaczy polecacie? Będzie używany sporadycznie więc nie potrzebuje czegoś mega genialnego tylko prosty odkurzacz który raz na jakiś czas dobrze pomoże mi wyprać tapicerkę w samochodzie Propozycje: 1)Karcher SE 4001 2)Karcher SE 4002 3)Karcher SE 5100 Generalnie to tylko te wchodzą w grę gdyż pracuję w RTV Euro AGD i te mamy dostępne - może uda mi się zyskać niezłą zniżkę Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salwinek91 Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Powiem ci tak, sam mam w domu SE 4100 jak do domowego prania spokojnie mi starczał. Kolego kupił SE 5.100 tez spoko, jest lepszy od tego SE 4100 tym że ma wyjmowane wiadereczka na brudną i czystą wodę a w SE 4100 musisz z całym korpusem latac i wylewac a wlewanie też nie jest za specjalne. Ale parametrami oba są takie same. Teraz jednak miesce SE 4100 zajął puzzi 200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemekc1 Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Teraz jednak miesce SE 4100 zajął puzzi 200 To pewnie trochę bez sensu biorąc pod uwagę ich cenę, ale mógłbyś je jakoś porównać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salwinek91 Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 To pewnie trochę bez sensu biorąc pod uwagę ich cenę Co masz na myśli?? ale mógłbyś je jakoś porównać? Tylko jak? Co chcesz dokładnie wiedziec to postaram się napisac coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemekc1 Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Generalnie chodzi mi o sam efekt końcowy. Czy będzie jakaś różnica. Zakładam, że nie robię tego absolutnie profesjonalnie, tylko w domu, wiec mam sporo czasu, nie spieszy mi się, nic się nie stanie jak troche bardziej coś przemoczę, bo będę to robił kiedy będzie wszystko mogło spokojnie wyschnąć latem. Nie przeszkadza mi też jak będę musiał częściej wymieniać wodę ze względu na mniejszy zbiornik Generalnie to bardziej pytanie o to czy przy prawidłowo przygotowanej powierzchni (dobrze wytrzepane, odkurzone, prawidłowo zastosowana chemia) siła ssania ekstraktora ma tak duże znaczenie. Bo to chyba taka podstawowa różnica między tymi modelami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 nic się nie stanie jak troche bardziej coś przemoczę A nie byłbym taki pewien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi