Grzechu23 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Jeszcze nie wrzucam relacji (nie chce wydawać od razu negatywnego wyroku), ale udało mi się 2 razy sprawdzić działanie nowości od SG D-Icera i mam na razie mocno mieszane uczucia właśnie biorąc pod uwagę to co po sobie zostawia na szybie. No ale nic... zobaczymy dalej jak się sprawdzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazman Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 to efekt na szybie, zdjęcie skopiowane z jednej odpowiedzi w temacie D-icera na ich fp na facebooku jeśli tak jest rzeczywiście to średnio to wygląda.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo15005 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 5 minut temu, tazman napisał: Zgadza sie, takie mleko zostaje... zapach super ale... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Birkhof Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Na fanpage'u Shiny Garage na facebooku niedawno pojawił się wpis, w którym reklamowali D-icer'a. W komentarzu jeden z użytkowników zamieścił właśnie zdjęcie tego "mleczka", które zostaje na szybie po zastosowaniu produktu. Dziwnym trafem chwilę po tym komentarzu post został całkowicie usunięty, bez żadnego wyjaśnienia To niestety nie pierwszy raz taka ich praktyka. Z woskiem to samo.U mnie niestety sa na blackliscie zakupowejWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredi88 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Pytanie co to mleko robi. Bo jeśli tylko jest, nie zasycha, nie tworzy zacieków to raczej mały problem. Przetestuję za 2-3 tyg jak nie wycofają ze sprzedaży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel87 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Jak wycofaja to napewno pojawi sie V2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nervus Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Hmmm ... ja takie mleko miałem przy frost eater jak za dużo napsikałem . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu23 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Ktos na fb rowniez o tym pisal i tutaj krótkie info od SG na temat tych mlecznych zaciekow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkeolowy Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 -20 psikam i na pewno boczne szyby będę czyścił szmatką 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gesiu_15 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Widziałem na fb , jak dla mnie jeśli zostawia takie mleko to masakra żeby wycierać szyby . DM Frost spoko planuje zakup od RRC zobaczyć czy się nada i podobno nie zamarza po odmrożeniu szyby Cena śmiech jak za litr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapselK Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 @Arkeolowy z tego co czytałem na FB to dla Shiny Garage to normalna sprawa i nie widza problemu. Nie rozumieją, że to ma być szybka akcja, że psikasz i tyle. Na szczęście jest masa innych odmrażaczy z którymi nie ma problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazman Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 No nie mówcie, że odstraszyło was mleko a nie przekonał zapach truskawek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek1960 Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 W tym tygodniu odmrażałem szyby swoim Sonaxem i już wiem co w sumie można byłoby poprawić : to atomizer. Struga leci z niego nie okrągła ale pionowym ( lub poziomym....) strumieniem. Takie kreski na szybie się robią a przez to zużycie jest o wiele większe . Spróbuję wymienić atomizer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał126 Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 @Staszek1960 - ewidentnie zepsuty. Sonax to idealny odmrażacz (w relacji działanie-cena-opakowanie z atomizerem-zapach), ale jak ktoś lubi być królikiem doświadczalnym - rok temu lejące po palcach atomizery ADBL, w tym roku mleko Shiny Garage... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapselK Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Odkąd się pojawił używam FROST magic, super zapach, wydajny i zero problemów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek1960 Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 56 minut temu, Michał126 napisał: @Staszek1960 - ewidentnie zepsuty. Sonax to idealny odmrażacz (w relacji działanie-cena-opakowanie z atomizerem-zapach), ale jak ktoś lubi być królikiem doświadczalnym - rok temu lejące po palcach atomizery ADBL, w tym roku mleko Shiny Garage... Właśnie że niestety nie zepsuty. To odmrażacz z cytrusowym zapachem . Mam jeszcze 2 odmrażacze "normalne" i tam są inne atomizery . W "cytrusowym" zapachu widać wyraźnie inny kształt wylotu -wyraźnie zrobiona jest kreska . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał126 Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 @KapselK - potwierdzam, bardzo fajny produkt. Na ogół używam Sonaxa bo jest po prostu łatwo dostępny, poza tym kupiłem go po sezonie po 7,50 zł. Mam jeszcze zapasy Turtle Waxa, też robi co ma robić, też atomizer jest spoko. Sonax to raczej z paskudztwa, a Turtle'a stawiam koło drzwi w domu, żeby skorzystał każdy kto ma ochotę. Kiedyś wiosną (chyba w kwietniu 2017) po 3,50 zł go kupowałem. @Staszek1960 - pierwszy raz widzę taki atomizer. Może dlatego jest tak rzadko spotykany, bo jest nieefektywny? Z tym cytrusowym zapachem to nie tak, że teraz mają go zawsze, tylko producent przestał się tym chwalić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gesiu_15 Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 SG dziś dodało wpis na Fb odnośnie D-icer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 9 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Nigdy nie docierałem testowanych odmrażaczy mikrofibrą, bo nie widziałem takiej potrzeby. Nie widzi mi się ten dodatkowy etap szczególnie na siarczystym mrozie . Jak dla mnie pokrętne tłumaczenie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gesiu_15 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 @paperson zgadza się , weź sobie wyobraź -20 st fibra w łapę i wycieranie szyb . Testował ktoś z forum , może ktoś napiszę coś o tym D-icer ? @Domel ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 9 Grudnia 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 5 minut temu, Gesiu_15 napisał: D-icer ? @Domel ? czekam na mrozy - chociaż osobiście wolałbym ich uniknąć 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał126 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 To co Panowie, odliczamy czas do pojawienia się D-Icer v2? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gesiu_15 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 1 minutę temu, Michał126 napisał: To co Panowie, odliczamy czas do pojawienia się D-Icer v2? Michał nie ma co się nakręcać nie potrzebnie . Odmrażacz to nie dawna nowość , trzeba na spokojnie przetestować i wyciągnąć opinie . Jako że Wojtkowi ufam to wiem że pokaże na forum test i będzie wszystko na tacy @Domel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał126 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 @Gesiu_15, kto się nakręca? Po prostu to u SG dość powszechna praktyka - produkt się nie przyjmuje (z różnych powodów), to mija trochę czasu i pokazuje się nowa wersja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo15005 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 39 minut temu, Gesiu_15 napisał: @paperson zgadza się , weź sobie wyobraź -20 st fibra w łapę i wycieranie szyb . Testował ktoś z forum , może ktoś napiszę coś o tym D-icer ? @Domel ? Tak jak juz wszyscy trzeszcza odmrazacz robi co ma robic ale zostaje mleko na szybie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi