damiano2007 Opublikowano 21 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 W dniu 29.10.2018 o 17:56, AreK napisał: Nowość z CarProtect #nanowiper Aplikacja banalna, trwałość wg producenta do 25tyś km. Zobaczymy Arek, jakie masz zdanie na temat tej NW? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej WTN Opublikowano 23 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 W dniu 21.03.2020 o 17:36, damiano2007 napisał: Arek, jakie masz zdanie na temat tej NW? Póki co testuje u siebie na szybie. Aplikacja banalna, krople odpływaja od ok. 60 km/h (tak podaje tez producent), trwałość lepsza do ultra glaco, którą mam połozoną na drugiej części szyby. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 25 Marca 2020 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 W dniu 21.03.2020 o 17:36, damiano2007 napisał: Arek, jakie masz zdanie na temat tej NW? 25tyś to u mnie jakieś 5 lat Po roku już jej nie ma na szybie więc szału nie ma. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karbo Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Oglądałem sobie wczoraj tą relację już chyba 3 raz coś świetnego móc umilić sobie w ten sposób dzień Kawał świetnie wykonanej roboty - ale to już wiesz od dawna.@AreK Wybacz, że pytam tutaj Masz w planach jakąś nową relację? Z chęcią znów bym się odciął od świata, żeby pooglądać ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 26 Marca 2020 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 1 godzinę temu, Karbo napisał: @AreK Wybacz, że pytam tutaj Masz w planach jakąś nową relację? Z chęcią znów bym się odciął od świata, żeby pooglądać ! Tak, przygotowuję relację z reanimacji pewnego VW mojego przyjaciela 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumins Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Czyli będzie ten Gulf? Ekstra! :)Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek1987 Opublikowano 28 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 @AreK juz nie mogę się doczekać relacji na forum na FB wstawiasz fotki ale to za mało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xadamx Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Arek super robota. Moje gratulacje i podziękowania za relację. Białe auta coraz bardziej mi się podobają. Sam na własnej skórze przekonałem się, co na białym aucie potrafi zrobić etap dekontaminacji. W dniu 31.10.2018 o 10:26, paperson napisał: @AreK relacja bardzo szczegółowa , a tekst pisany "na luzie". To wciąga! Mam do Ciebie pytanie: jak masz patent na szczeliny między błotnikami, a zderzakiem przy korekcie lakieru? Ostatnio, mimo rozprowadzenia pasty na elementach, powchodziła mi ona w te szczelina i namęczyłem się później z jej usunięciem Do zobaczenie w Wawie @paperson ja nie zabezpieczam. Po korekcie, podczas mycia wypłukuję myjką ciśnieniową z podłączoną ciepłą wodą. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PingNoMore Opublikowano 15 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2021 Też mam Giuliettę w takim samym kolorze. Na samą myśl o korekcie tego lakieru łapią mnie duszności i trzęsą mi się ręce Nie oczkuję usunięcia wszystkich rys, ale chyba oddam auto w ręce fachowca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 16 Listopada 2021 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2021 Na szczęście to biały kolor więc dużo nie widać. Próbuj sam!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PingNoMore Opublikowano 16 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2021 Mam do dyspozycji Flexa XEF 7-15. Jakiego pada i pasty polecasz do tego lakieru? Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi