Administrator AreK Opublikowano 13 Października 2018 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 13 Października 2018 Bardzo dziękuję za kolejne słowa uznania i motywacje. Po kolejnym tygodniu w którym mogłem dzielisć się swoim doświadczeniem i wiedzą szkoląc młodzież, nadchodzi czas na auto żony. Tydzień bezkompromisowego projektu z korektą, malowaniem skór, foliami PPF itd... Chcecie relacje?
Tomas-sg Opublikowano 13 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2018 @AreK folia ppf Nigdy nie miałem przyjemności z nią pracować. Jak oceniasz jej rozciągliwość i termoplastycznosc ? Kiedyś jeśli się trafi pacjent chce użyć "zamiennika" ultra clear od mactac. Nie dedykowana do aut ale pobawić się mozna
Funky Witch Opublikowano 13 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2018 37 minut temu, AreK napisał: Chcecie relacje? Arek, a co to za pytanie?? Nie wierzę, że znajdzie się ktoś, kto jej nie chciałby zobaczyć. No może poza Tobą
Birkhof Opublikowano 13 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2018 Bardzo dziękuję za kolejne słowa uznania i motywacje. Po kolejnym tygodniu w którym mogłem dzielisć się swoim doświadczeniem i wiedzą szkoląc młodzież, nadchodzi czas na auto żony. Tydzień bezkompromisowego projektu z korektą, malowaniem skór, foliami PPF itd... Chcecie relacje? Zgrywus Arek, od samego początku forum sie uczyłem z Twoich i innych PSB wiec mysle ze nie znajdzie sie osoba, która nie chciała by relacji.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
marco80 Opublikowano 13 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2018 Wrzucaj kolejne ralacje -jesteś dla wielu inspiracją
paperson Opublikowano 13 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2018 @AreK chcemy, chcemy, chcemy!!!
Gesiu_15 Opublikowano 13 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2018 @AreK jak zwykle , robota profeska Szacun na wykonaną robotę Działałeś coś z Alfą kupioną od Vito ? Ciekaw jestem jak wygląda teraz
Moderator BiałyGTi Opublikowano 13 Października 2018 Moderator Zgłoś Opublikowano 13 Października 2018 43 minuty temu, Gesiu_15 napisał: Działałeś coś z Alfą kupioną od Vito ? Poczekaj jeszcze troche a zobaczysz
Administrator AreK Opublikowano 13 Października 2018 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 13 Października 2018 @Gesiu_15 przyszły tydzień to ja i Alfa
Gesiu_15 Opublikowano 13 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2018 4 minuty temu, AreK napisał: @Gesiu_15 przyszły tydzień to ja i Alfa Powodzonka i czekam na relację bo strasznie cisza na forum
Administrator AreK Opublikowano 13 Października 2018 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 13 Października 2018 Wrzucę w międzyczasie jakąś czarną "ferrarkę" co by głośniej na forum było.
Mumins Opublikowano 14 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2018 [mention=15619]Gesiu_15[/mention] przyszły tydzień to ja i Alfa @AreK Z jaką Alfą będziesz walczył? Może potrzebujesz kogoś do potrzymania Flexa i zaparzenia kawy? :D
Moderator Domel Opublikowano 14 Października 2018 Moderator Zgłoś Opublikowano 14 Października 2018 11 minut temu, Mumins napisał: Z jaką Alfą będziesz walczył? żonki
Mumins Opublikowano 14 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2018 Czyli miciak albo żulietta? ;)
Administrator AreK Opublikowano 14 Października 2018 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 14 Października 2018 @Mumins Giulietta. Mam już wsparcie ale dziękuję bardzo.
Mumins Opublikowano 14 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2018 @Mumins Giulietta. Mam już wsparcie ale dziękuję bardzo.Gratuluję nabytku oraz liczę na relację ;) a jeśli jest w kolorze 8c Competizione, to niezrobienie relacji byłoby grzechem ;)
Lotek900 Opublikowano 14 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2018 Ja jako Alfaholik też czekam na Alfe
Administrator AreK Opublikowano 14 Października 2018 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 14 Października 2018 Zrobiłem psikusa i kupiłem kolor biały Tak zażyczyła sobie właścicielka ale za to skóry są czerwone
BarKoz Opublikowano 14 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2018 Samochód jak i umiejętności godne pozazdroszczenia, Guru jak zawsze nie zawodzi! Prosimy o jak najwięcej relacji, koniecznie!!! Pozdrawiam i życzę dużo zdrowia!
vaio Opublikowano 15 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2018 Cieszę się że powracasz do zdrowia,myślałem że twoja ostatnia relacja gdzie pacjentką była 850 to mistrzostwo świata.Mylilem sie na moje szczęście świetna robota
Funky Witch Opublikowano 19 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2018 W dniu 13.10.2018 o 23:58, AreK napisał: Wrzucę w międzyczasie jakąś czarną "ferrarkę" co by głośniej na forum było. Ferrari
Lesio24 Opublikowano 22 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2018 Relacja super! Dużo roboty, ale efekt powalający. Szacuneczek! @AreK Podpowiesz coś na temat tej przedłużki z allie? Jakiś poradnik jak takie coś zrobić?
brudnyharrry Opublikowano 24 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2018 Naprawdę mega robota! Więcej, więcej
Administrator AreK Opublikowano 26 Października 2018 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 26 Października 2018 Kupowałem to dawno i linki wygasły. Naprawdę na ali jest to łatwo poszukać
Lesio24 Opublikowano 26 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2018 No właśnie szukalem u My Frienda i nie za bardzo cokolwiek znalazłem. Znalazłem tylko takie"elastyczne" przedłużki do wkrętarek na przykład, ale wyglądem nie przypominają tego co masz Ty. Chyba, że i z tego się da coś wykombinować, tylko co jeszcze z mocowaniem na BP i M14 na maszynę z dwóch stron? Też u kolegi z Chin czy sztukowałeś już u nas?
Rekomendowane odpowiedzi