Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Mikos95  - z informacji dostępnych w sieci wynika, iż nowa wersja będzie droższa o ok. 15-20 % od dotychczas dostępnej. Dotyczy to zresztą nie tylko ww XFE, ale i pozostałych odświeżonych wersji maszyn Flex-a.

• 2 tygodnie później...
  • Moderator
Opublikowano
1 godzinę temu, Mumins napisał(a):

Pierwsza powłoka od Good Stuff (3-letni grafen)

Jestem "zakochany" w Zvizzer Grafen'owym - trzeba bedzie na wiosnę sprawdzić GS ❤️ 

• 2 tygodnie później...
  • Moderator
Opublikowano
58 minut temu, DZIADZIA napisał(a):

Mam, nic specjalnego, Aliexpress 

Czekam wlasnie na dostawe, ale musze dobrac do tego jakas mini wiertareczkę. Mam kilka motorków znajomków do ogarnięcia na wiosnę, tam celuję użytek tego ustrojstwa.

Opublikowano
46 minut temu, Domel napisał(a):

Mam kilka motorków znajomków do ogarnięcia na wiosnę, tam celuję użytek tego ustrojstwa

To się nie uda xD Duże płaskie powierzchnie tam widzę zastosowanie tego wynalazku a w motocyklu? Jak ty chcesz z wkrętarką latać wokół tych zakamarków, manetek, przetłoczeń, nadkoli, silnika. Moim zdaniem to utrudnianie sobie życia, wkrętarka waży swoje (nawet ta lekka) i na pewno nią nie dojdziesz wszędzie. Wywalisz to po kilku minutach i weźmiesz normalny pędzelek 😄 

• Moderator
Opublikowano
Godzinę temu, DaV napisał(a):

Wywalisz to po kilku minutach i weźmiesz normalny pędzelek 😄 

Tez mi sie tak wydaje 😄 ale chce sie przekonac 😄 na razie mam wizję a potem sprawdzimy wykonanie 😄 oczywiście zdam relację 😄 

• Lubię to 2
Opublikowano

też swego czasu założyłem, że takie końcówki ułatwią pracę przy "zakamarkach" - nic bardziej mylnego.  jedyne zastosowanie jakie finalnie dla nich znalazłem to mycie felg samochodowych (otwory na śruby i wnętrza - tylna storna ramion).  chociaż często szybciej idzie to zrobić "zwykłym" pędzlem 😉 

• Lubię to 2
  • Moderator