Moderator Domel Opublikowano 4 Kwietnia Moderator Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 3 godziny temu, RAZERS napisał(a): Koch-Chemie RAPID RINSELESS WASH kołcz kemie kołk kemię 2
Tomas-sg Opublikowano 4 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 33 minuty temu, Domel napisał(a): kołcz kemie kołk kemię Nie no ja słyszałem często "kosz Kemi"
analyzator Opublikowano 5 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia @Tomas-sg co do nazwy się nie wypowiem ale mocny kandydat na mój kolejny rinsless. Kołcz nie leci w kulki i produkty robią co mają robić. Długi cykl testowania mnie przekonuje i kilka innych deklaracji. Mimo że u Wolfganga znalazłem tylko jedna wadę. Plami.
Eidos71 Opublikowano 6 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia https://psdetailproducts.com/collections/pro-series/products/rehab-correction-creme-quart I nowa wersja świetnego wosku Farecla 1
Grzechu23 Opublikowano 8 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia W dniu 5.04.2024 o 21:08, analyzator napisał(a): Mimo że u Wolfganga znalazłem tylko jedna wadę. Plami. Rozwiniesz w dwóch zdaniach? W sensie zostawia jakieś 'plamy' po myciu?
analyzator Opublikowano 8 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia @Grzechu23 u mnie poplamił trwałe podłogę w garażu. Tak gdzie zostały większe krople. Więc pewnie podobnie zachowa się na innych materiałach. 1
czester Opublikowano 8 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia @analyzator Można dyskutować Ich wosk w płynie znika w mgnieniu oka
drufi Opublikowano 8 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia @czester S0.01? Nie no, dwa tygodnie leży 1
imola33 Opublikowano 8 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia Mają lepsze i gorsze rzeczy, jak każdy. Chyba tylko Bilt Hamber trzyma tak wysoki poziom, że nie ma słabego/przeciętnego produktu 2
analyzator Opublikowano 8 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia @czester dalej twirdzę że to rewelka rinsless. Po roku wyszła mi taka wada. To jedna i niewielka wada w bardzo dobrym produkcie 1
czester Opublikowano 8 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia @analyzator Jak skończę butlę DIY to pomyślę o KC skoro jesteś zadowolony
analyzator Opublikowano 8 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia @czester pisałem w Wolfgangu różowym. Kc jak wyjdzie to na bank kupię. Nie to że chciałem kupić ale 1. To przecież Koch 2. Jak już pomyślałem do decyzja jest podjęta. Nie można ze sobą walczyć.
luk45z Opublikowano 18 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia ADBL: - nowy Tar - WSR - żelowy kwas - APC 6
RAZERS Opublikowano 19 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia Nazwa chyba mocno zaczerpnięta od Chemicznych Braci 5
pablo15005 Opublikowano 21 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia Ogólnie jestem bardzo ciekaw powłok z ads 6 1
Bartek1985 Opublikowano 26 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia Dlaczego wybrać CITRINE Traffic Film Remover? Usuwa najtrudniejsze zabrudzenia Skuteczny nawet w dużym rozcieńczeniu Bezpieczny dla wszystkich elementów karoserii
drufi Opublikowano 30 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia Kiedy pojawią się nowości gyeona? Ma ktoś jakieś informacje?
Patryk14 Opublikowano 30 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2 godziny temu, drufi napisał(a): Kiedy pojawią się nowości gyeona? Ma ktoś jakieś informacje? Też czekam na nową powłokę do skór i coś chłopaki się ociągają strasznie. Już luty - marzec miało być.
gprzesniak Opublikowano 1 Maja Zgłoś Opublikowano 1 Maja @Patryk14 Z tego co wiem chcą wyprzedać stare wersje. Sam czekam na nowy Cure, który podobno jest już w kraju, ale dystrybutor umyślnie nie wprowadza go na polski rynek. Pewnie podobnie jest z resztą nowości. Zrobili błąd przy powłokach EVO i do dziś mają na stocku stare jak np. Pierwszego Mohsa. Biznes, po prostu biznes.
AudiBlask Opublikowano 2 Maja Zgłoś Opublikowano 2 Maja @gprzesniak nowy Cure to nie tylko nowe opakowanie ?
kolunio^ Opublikowano 2 Maja Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2 godziny temu, AudiBlask napisał(a): @gprzesniak nowy Cure to nie tylko nowe opakowanie ? Niby zmiany , 3 1
drufi Opublikowano 2 Maja Zgłoś Opublikowano 2 Maja @Patryk14 Z tego co wiem chcą wyprzedać stare wersje. Sam czekam na nowy Cure, który podobno jest już w kraju, ale dystrybutor umyślnie nie wprowadza go na polski rynek. Pewnie podobnie jest z resztą nowości. Zrobili błąd przy powłokach EVO i do dziś mają na stocku stare jak np. Pierwszego Mohsa. Biznes, po prostu biznes. Ale np. ecowash nie ma starej wersji... pewnie wszystko wstrzymali jak tak
Rekomendowane odpowiedzi