Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderator
Opublikowano
3 godziny temu, RAZERS napisał(a):

Koch-Chemie RAPID RINSELESS WASH

kołcz kemie 😄 kołk kemię 😄

• Haha 2
Opublikowano
33 minuty temu, Domel napisał(a):

kołcz kemie 😄 kołk kemię 😄

Nie no ja słyszałem często "kosz Kemi"

Opublikowano

@Tomas-sg co do nazwy się nie wypowiem ale mocny kandydat na mój kolejny rinsless. Kołcz nie leci w kulki i produkty robią co mają robić. Długi cykl testowania mnie przekonuje i kilka innych deklaracji. Mimo że u Wolfganga znalazłem tylko jedna wadę. Plami.

Opublikowano
W dniu 5.04.2024 o 21:08, analyzator napisał(a):

Mimo że u Wolfganga znalazłem tylko jedna wadę. Plami.

Rozwiniesz w dwóch zdaniach?
W sensie zostawia jakieś 'plamy' po myciu?

Opublikowano

@czester pisałem w Wolfgangu różowym. Kc jak wyjdzie to na bank kupię. Nie to że chciałem kupić ale 1. To przecież Koch 2. Jak już pomyślałem do decyzja jest podjęta. Nie można ze sobą walczyć.

Opublikowano

Dlaczego wybrać CITRINE Traffic Film Remover?

Usuwa najtrudniejsze zabrudzenia

Skuteczny nawet w dużym rozcieńczeniu

Bezpieczny dla wszystkich elementów karoserii

Opera Zrzut ekranu_2024-04-26_160621_www.facebook.com.png

Opublikowano
2 godziny temu, drufi napisał(a):

Kiedy pojawią się nowości gyeona? Ma ktoś jakieś informacje? 😉

Też czekam na nową powłokę do skór i coś chłopaki się ociągają strasznie. Już luty - marzec miało być.

Opublikowano

@Patryk14 Z tego co wiem chcą wyprzedać stare wersje.  Sam czekam na nowy Cure, który podobno jest już w kraju,  ale dystrybutor umyślnie nie wprowadza go na polski rynek. Pewnie podobnie jest z resztą nowości.  Zrobili błąd przy powłokach EVO i do dziś mają na stocku stare jak np. Pierwszego Mohsa. Biznes, po prostu biznes. 

Opublikowano
@Patryk14 Z tego co wiem chcą wyprzedać stare wersje.  Sam czekam na nowy Cure, który podobno jest już w kraju,  ale dystrybutor umyślnie nie wprowadza go na polski rynek. Pewnie podobnie jest z resztą nowości.  Zrobili błąd przy powłokach EVO i do dziś mają na stocku stare jak np. Pierwszego Mohsa. Biznes, po prostu biznes. 
Ale np. ecowash nie ma starej wersji... pewnie wszystko wstrzymali jak tak 🥲